Poster |
Message |
5V8 |
Rootsi asuv usa romula.
Aadress on selline ja vist on kunagi ka siit läbi juba käinud.
www.bildelarosby.se Kas keegi on seal kandis ka käinud ja kus kandis ta täpselt Rootsis asuda võiks.Seal on antud küll asukoha andmed aga väga segaselt või kui keegi teab sellest siis ootaks arvamusi. |
26.01.2006 at 20:58 |
|
Saemees |
Rootsi asuv usa romula.
Asub, nagu nimigi vihjab, kohas nimega Osby, mis omakorda on suht lõuna-Rootsis.
26.01.2006 at 21:26 |
|
Peeter82 |
Rootsi asuv usa romula.
... ja kohaleminek läheb seega kalliks.
26.01.2006 at 23:01 |
|
90Deville |
Rootsi asuv usa romula.
Käisin,möned aastad tagasi ja eelmisel päeval ostetud autoga.Stockist sinna ja tagasi tuli km 1100 ringis,aega läks terve päev(6.00-21.00).Samas oli minu arust seda väärt,ikkagi Euroopa suurim US romula,mastaabid on aukartustäratavad.Töömehed liiguvad ringi golfiautodega,kuna muidu tallaks seal ennast vigaseks sest vahemaad on suured.Rootsisiseselt saadavad nad köiki asju postiga,kas ka siia,ei tea.Hinnad on isegi Rootsi kohta suht kirved,köigel,millel vöimalik vöetakse u.pool uue asja hinnast.Minu teada ostsid nad möni aeg tagasi ära veel yhe vanade usakate romula kuskil seal läheda mis oli ka suur ja sisaldas peasjalikult 50-70 autosid.Vaatasin et praegu myyakse soodsalt sealt pärit mootoreid, v8-2000sek,v6 vist alla tuhande,samuti oli reedel ise juppide järgi minnes neile 50% ale. |
27.01.2006 at 09:23 |
|
Tim |
Rootsi asuv usa romula.
Neil on võimalus saata juppe rootsi piires laial ka. Probleemiks on shipping. Sellest ka minu transpordi teema.
5V8 on sul sealt midagi konkreetset plaanis osta? Ühendaks jõud. Tahan ka sealt ühtteist. |
27.01.2006 at 11:32 |
|
5V8 |
Rootsi asuv usa romula.
Lp. Tim
Oleks vaja Chevy van-ile 2 kapteni tooli ja diivanit ja külje peal asetsevaid ukksi koos ingedega.Ja veel taga silda mis oleks töökorras.Kui sul on inimene kes toimetaks need asjad siia olen KÄSI nende peale.Kindlasti tahaks teada ka natsa nende hinna klassi. |
28.01.2006 at 01:22 |
|
Tim |
Rootsi asuv usa romula.
Selles inimeses kelle juurde saaks asjad saata lasta ja kes ka ned üle saadaks/tooks ongi küsimus. |
28.01.2006 at 12:41 |
|
tfr |
Rootsi asuv usa romula.
quote: 5V8: Oleks vaja Chevy van-ile 2 kapteni tooli ja diivanit ja külje peal asetsevaid ukksi koos ingedega.Ja veel taga silda mis oleks töökorras.Kui sul on inimene kes toimetaks need asjad siia olen KÄSI nende peale.Kindlasti tahaks teada ka natsa nende hinna klassi.
Sellise hunniku kola teistega transamine läheb ilmselt juba nii kalliks, et lihtsam on kuskilt kaubik laenata/rentida (näiteks Renneksist) ja ise seal ära käia. Ja siis teistele transateenust pakkuda, kui veel bussi ruumi jääb |
28.01.2006 at 18:17 |
|
rrrr |
Rootsi asuv usa romula.
Käisin ise 2003 aastal seal. Lahedalt olid svensonid ühe posti otsa tõstnud Cadi millel isegi tuled olid põlema pandud. Õnnestus ka golfiautoga alale tiir peale teha. Tookord pakusid huvi minivanid ja neid oli ühes reas seal tosikond. Pildid: 1, 2, 3, 4, 5. Lastega külastajate jaoks on seal ka mänguväljak.USA Bildelar AB asub Osbyst sõites üle Stockholm-Malmö raudtee mõni km Visseltofta suunas. Osby kommun ise asub Stockholm-Malmö maantee E22 ja Stockholm-Helsingborg maantee E4 vahel mineva maantee 23 kõrval.
kaart
kaart
ja doonorid |
28.01.2006 at 21:38 |
|
Kotkapesa |
Rootsi asuv usa romula.
Kui sealt või kuskilt mujalt Rootsist osta auto või haagis, oskab keegi öelda dok.vormistamise tasu. |
30.01.2006 at 13:43 |
|
90Deville |
Rootsi asuv usa romula.
Vormistamise tasu Rootsis? 0.-
Eestis auto esmane regamine vist ikka veel 1600.- |
30.01.2006 at 17:04 |
|
viva |
Rootsi asuv usa romula.
Kohalkäinud meestele küsimus, et kas Chevy BBC-sid kah müügil paistis? Võib-olla jäi hindki meelde?
30.01.2006 at 23:10 |
|
90Deville |
Rootsi asuv usa romula.
Tee nende kodukas lahti ja saada meil oma kysimusega,ingliskeelne sobib,saad teada.Olen enam-vahem kindel et seda seal leidub,hinnast ei tea kuid yldine hinnatase on ysna laes. |
31.01.2006 at 08:42 |
|
rrrr |
Rootsi asuv usa romula.
Meenub tookordse maksmisega üks seik. Neil saab maksta ka pangakaardiga. Õnnetuseks oli sealt just hommikul kõva äike üle käinud ja panga terminaal tõrkus seetõttu. Kuna proovimise aeg venis pikaks, siis pakkusin neile, et võin maksta sulas kuid minul on ainult pool raha. Vanad tundusid sellega väga rahile jäävat
Kui äikest ei soovi oodata, siis mine reedel kohale ja saad hinnas 50% alla.
ja doonorid |
31.01.2006 at 18:44 |
|
Tim |
Rootsi asuv usa romula.
Kalkuleerin siin praegu, et kõige odavam oleks vist tõesti seal ise ära käia. Sain sealt päris head hinapakkumised ja kui ennast reedel sinna orgunnida siis oleks veel eriti soodus. Prooviks plaanidesse panna, et läheks käiks seal ikka kevade poole ära. Kas keegi tahaks kampa hüpata? Tõenäolisel võiks siis võtta kuskilt rendist mingi b-kati kaubiku (kastikas või buss) ja arvestasin siin et kui rendi ja reisi kulud kellegiga kahepale ära jagada siis ei oleks see ka eriti tappev. Muidugi ei ole mul õrna ettekujutust kui palju võib kuluda täislastis kaubikul kütet jämedalt 1000km läbimiseks näiteks ja selliseid agasid on veel. Jagage oma kogemusi nüüd.
Timo |
03.03.2006 at 10:03 |
|
Romek |
Rootsi asuv usa romula.
Endalgi sama plaan pikemat aega peas tiksunud, ja tean mõnda meest veel kel huvi on. Kaubik on olemas.
Aga-dest niipalju, et
1. kes rootsi keelt oskab?
2. palju kaubiku laevapilet maksab
3. jne
Kamp kokku ja käime ära.
Kaubiku küttekulu ca 10l/100-le
1000km=ca 1400eeku
03.03.2006 at 14:41 |
|
Romek |
Rootsi asuv usa romula.
Ja siis teistele transateenust pakkuda, kui veel bussi ruumi jääb
03.03.2006 at 14:43 |
|
90Deville |
Rootsi asuv usa romula.
1.Mina,a ma ei taha sinna kaasa tulla.Ok,see oli nali,tegelt need oinad möistavad seal ka vähe bushenglishit purssida.Nii et kui oskad natukenegi inglist,siis saad hakkama vabalt.
2.kaubiku laevapileti eest pole Tallinkil häbi kysida 1500.-eeku 1ots.Mingi Vito taolise purgi surub ka söiduka pileti sisse,800 millegagi eeki. |
03.03.2006 at 16:03 |
|
Tim |
Rootsi asuv usa romula.
Siis on hea kui ma ainuke pole. Niipalju kui mina rootslastega kokku olen puutunud tööasjus siis hämmastab mind, et ka vanad taadid räägivad inglise keelt. Eestis sellist asja ei kohta. Mina suhtlesin nendega inglise keeles. Tallinki kodulehelt tulevad sellised hinnad välja :
Sõiduk (kõrgus < 2,3 m, pikkus < 5 m) 1430.-
Sõiduk (kõrgus < 2,3 m, pikkus < 7 m) 2000.-
Sõiduk (kõrgus > 2,3 m (max 4 m) ja pikkus < 7 m) 2680.-
Sõiduk (kõrgus > 2,3 m, pikkus < 13 m) 3350.-
Aga pakun, et hea oleks minna kunagi kevade poole, sest nagu jutust aru sain siis ensmus asju lume all ja hea oleks ikka näha mida ostad kui nii kaugele järgi minna.
Vito jääb väikseks äkki, täispikk sprinter veel. |
03.03.2006 at 22:43 |
|
Astro SS |
Rootsi asuv usa romula.
Väike vihje: minge Rootsi kastikaga ja pange käru järgi kui on väga palju nodi vedada.
Kaubikutel on see viga ,et ülemõõdulisi asju ei saa sisse toppida,isegi kui see on ukseaugust 1 cm suurem.
Näide : Dodge Ram'i kapott EI mahu Vitosse
Kastikale aga viskad kasti ja kui on liiga palju üle serva siis riputad sinna punase lipukese
04.03.2006 at 12:05 |
|
pampkuri |
Rootsi asuv usa romula.
quote: Tim: Kalkuleerin siin praegu, et kõige odavam oleks vist tõesti seal ise ära käia. Sain sealt päris head hinapakkumised ja kui ennast reedel sinna orgunnida siis oleks veel eriti soodus. Prooviks plaanidesse panna, et läheks käiks seal ikka kevade poole ära. Kas keegi tahaks kampa hüpata? Tõenäolisel võiks siis võtta kuskilt rendist mingi b-kati kaubiku (kastikas või buss) ja arvestasin siin et kui rendi ja reisi kulud kellegiga kahepale ära jagada siis ei oleks see ka eriti tappev. Muidugi ei ole mul õrna ettekujutust kui palju võib kuluda täislastis kaubikul kütet jämedalt 1000km läbimiseks näiteks ja selliseid agasid on veel. Jagage oma kogemusi nüüd.
Timo
Kas taergem ei oleks minna mitte läbi Liepaja, paar aastat tagasi läks sealt praam Karlstaati see päris lõuna Rootsis. Õhtul istud peale ja hommikul oled kohal.
04.03.2006 at 23:32 |
|
Tim |
Rootsi asuv usa romula.
No vot, hakkab juba tulema. Otsisin infot netist aga tulemusteta selle Liepaja- Karlstaad laeva kohta.
Edit: leidsin mis vaja http://www.english.scandlines.se/Docs/DK/System/Routes/Sailings_DK_KHVE.pdf
tundub, et see võib veel soodsamaks variandiks osutuda |
06.03.2006 at 12:01 |
1 edit. Last edited 06.03.2006 at 12:35 by Tim
|
astro94 |
Rootsi asuv usa romula.
Leidsin sellise firma,võibolla kellegile abiks
Fendernet OÜ
07.03.2006 at 12:11 |
|
foort |
Rootsi asuv usa romula.
Kas teema ikka õhus? On olemas koht kuhu jupid saata(mingi 6km sadamat) ja saan ise vastu võtta.Aga minu mure see et vaja transat eestist siia(tuli,stange,esiklaas) kui ühendaks jõud,kruiis pooleks?Või on keegi siia poole tulemas ,kes tahaks sõidukulusid vähendada?Tegelt suht kiire nädal-max 2. |
25.03.2006 at 22:53 |
|
inkvisiitor |
Rootsi asuv usa romula.
Tasuks siiski väga tähelepanelik olla osbys käies.Elasin seal samas kunagi ja seega käisin päris tihti sealt träni nillimas.Mis seal salata,romula on töesti muljetavaldavalt suur.Aga myygimehed on parajad kelmid ja kasutavad paraku igat vöimalust,et nahka kuidagiviisi yle körvade tömmata... Ja eelnevad kokkulepped hindade suhtes ei lähe neile samuti korda.Nii,et vötke tublisti rohkem raha kaasa ja varuge ohtralt kannatust!!! |
27.03.2006 at 12:36 |
|