register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : ..Alfa Romeod...  
Poster Message
Indrek_S

..Alfa Romeod...
Naljarubriigis oli viimases postis 1 Alfa välja toodud.
Mind on alati imestama pannud nende ülimadalad hinnad.
Kas tegemist sedapuhku siis kapriisse ja laguneva masinaga või milles on asi.
Ehk on siin foorumis keegi kunagi sellist omanud ja teab pajatada.
Muidu tunduks nagu imeväikese raha eest elustiilne liikur
27.01.2006 at 09:32
Saemees

..Alfa Romeod...
Omanud pole aga kasutanud kunagi ammu mõnda aega. Mootori poolest nagu OK aga fiat jääb fiatiks ja on oma hinda väärt...

27.01.2006 at 09:43
kadjakas
..Alfa Romeod...
Väikesele keskklassiautole igati kohane hind. Nats parem näeb välja ja sõidulusti on rohkem kui Boral või Mondeol, a selle lusti eest tuleb varuosapoes kümnist maksta:)
27.01.2006 at 09:50 1 edit. Last edited 27.01.2006 at 14:37 by kadjakas
WJ2002
..Alfa Romeod...
[/b]
quote:
Charly: ...
Kas tegemist sedapuhku siis kapriisse ja laguneva masinaga või milles on asi...
Müüsin eelmisel suvel 2001. aastal ostetud 147. Läbisõit oli ca 40000 km. Kuidagi tihti pidi sellega remondis käima. Võtsin kokku oma remondi hoolduse kulud 2004. ja 2005. aastal kuni müügini. See summa oli 18 kuu kohta 33500 kr, st 1860 kr kuus. Natuke suu lisakulu uue auto kohta, mille liisingut niigi maksad...
27.01.2006 at 13:50
spark

..Alfa Romeod...
eks nad sihukesed väheke "imelike" inimeste autod ole
normaalsed inimesed ostavad reeglina saksa või jaapani auto
paralleeli saab tõmmata USA autode omanike/ehitajate vahel

mõni ostab välimuse pärast - kui midagi katki läheb, siis kirub juppide hindu ja viletsat kvaliteeti,
teised kes teavad mida ostavad - naudivad autot (mis sest et lagunb ja nõuab ka natuke rohkem raha)
enda 156 küll oma 45000km (esimesed 12000 oli proovisõidu auto) eriti ei lagunenud (ega aukudes ei uhanud kah). Ainult hooldused ja nipet-näpet. Kuigi enne maha müümist hakkas ees mdagi kolksuma, aga sellele aitas ilmselt kaasa ka sõit vasta äärekivi.
ja kui hästi läheb ostan sama auto tagasi (või mõne USA-s toodetud auto)

27.01.2006 at 17:59
T.P.
..Alfa Romeod...
hi,

sama ka siin - kunagi omatud, kui sattud korraliku isendi peale siis suhteliselt muretu elu kui mitte on varsti müügiplaanid peas :)

Eks ta sihuke fänni auto ole, mõningate eripäradega, kuid üldjuhul siiski soovitaks.

br,
T.
30.01.2006 at 09:13
Ints
..Alfa Romeod...
Olen omanud suuremat Alfat,täpsemalt siis Alfa Romeo 164 Twin Spark.Pidasin seda autot mingi 6 aastat ja mina olin selle autoga küll väga rahul.Väiksemate alfadega kogemus puudub.

30.01.2006 at 10:33
deathdog
..Alfa Romeod...
olles näinud nende autode remonti lähedalt ja kuulnud nende meeste juttu kes seda tööd tegema peavad ligemale aasta siis minu arust ei ole küll tegemist mingi eriliselt laguneva autoga lihtsalt tuleb sõita "tee" peal ja mitte ronida tallinna tänavatele
paar väärarengut on (AR156) stabika puksid kuluvad suht kiiresti ja vahetus koos stabikaga
sisu lahti võttes ei ole see mõeldud kokku panemisele st. ei jää suvalise jorsi käes enam ilusti
esimesi õõtasi on kaks paari ja nende hooletul istallil kuluvad kiiresti (võlusõna "määre" )
taga ka varrastega süsteem (nagu AR164 gi) aga kulub kiiresti ja pikemaid vardaid läks päris usinalt
orginaal osadega oli hind minu arust 13K kanti jooks
31.01.2006 at 08:53
Ints
..Alfa Romeod...
AR164 on taga tõesti 2 paari vardaid koos puksidega.Puksid olid ka minu autol ostes kulunud,kusjuures pukse eraldi ei olnud võimalik osta.Originaalosadena oli saadaval ainult varras koos puksidega (a´3,5K tk).Kokku siis 7K.Mina pidasin aga 7K liiga paljuks maksta 4 puksi eest ja mõtlesin välja lahenduse,kuidas seal ainult puksid ära vahetada.Maksma läks see mulle ca 300 EEK.Peale vahetust sõitsin nende puksidega 5 a ja mingit probleemi ei olnud.

31.01.2006 at 10:36
peep

Moderator
..Alfa Romeod...
Uuena poest ostas pole Alfal suurt häda miskit, kuigi enda 156'ga sai korra nööri otsas teenindusse mindud peale roolivõimu õlivooliku lahtitulekut. + oli veel teisi pisivigasid, mis japsi toodangu puhul tavaliselt ei esine.

Aga disain ja feeling korvasid selle kuhjaga ning V6 mootori hääl oli iga päev muusika eest kõrvadele.:) Emotsiooni tekitamise osas pole minu arvates ühelgi tootjal midagi võrreldavat pakkuda samas klassis.
31.01.2006 at 10:41
tfr

..Alfa Romeod...
Kui juba Alfadest juttu, siis täna kuulutati välja uued 159 Sportwagon ja Spider. Mõlemad minu arust seitsmepenikoormasamm edasi võrreldes eelkäijatega:

http://www.autopunkt.ee/uudised/1078

http://www.autopunkt.ee/uudised/1079
31.01.2006 at 18:27
vvt

..Alfa Romeod...
quote:
WJ2002:Müüsin eelmisel suvel 2001. aastal ostetud 147. Läbisõit oli ca 40000 km. Kuidagi tihti pidi sellega remondis käima. Võtsin kokku oma remondi hoolduse kulud 2004. ja 2005. aastal kuni müügini. See summa oli 18 kuu kohta 33500 kr, st 1860 kr kuus. Natuke suu lisakulu uue auto kohta, mille liisingut niigi maksad...

Kui nii uuel autol selliseid summasid läheb, siis on õigustuse otsimine juba tõesti keeruline. Jaapani autole pole sama kilometraazi ja kasutusaja jooksul pole vaja olnud muud kui 3 tehnohooldust a'1500 kr. Isegi rehve pole vaja olnud. On küll olnud garantiijama, kuid see on tasuta lahendatud.