register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Plokikaane tihendid  
Poster Message
prrrrr
Plokikaane tihendid
Tervist

Mul on üx probleem.Ma olen nüüd foorumites ringi kolanud juba mitu päeva aga ei ole leidnut kohta kust saab teha ümber plokikaane tihendeid.
Siin foorumis peax olema kindlasti piisavalt pädevaid inimesi vastamax sellele teemale.Tegemist on rootsis ringrada sõitnud sikkliga,täpset marki ei tea,seda momendil uuritax.Kuna esmapilgul ei ole osanud mitte keegi mitte midagi selle sikkli kohta öelda.Kuskil kataloogis ei ole ühtegi märget.
Mootorile ise on pandud sisse suuremad kolvid ja ülsid oonitud,muidu mootori ploki originaal tihendit saax kasutada aga olex vaja tihendi kolvi augud suuremax saada.Eile kiskusime laiali ja avastasime enda üllatusex et kolvid on käinud vastu tihendit.Kolbide peal on näha 2,5mm laiune ring.Küsimus ongi siis,et kas keegi oskab soovitada kohta kus töödeldaxe tihendeid?
31.01.2006 at 16:56
newton

Moderator
Plokikaane tihendid
"Siklite" jaoks on biker.ee foorum vms., mitte tqhq.ee foorumi USA autode modimise alajaotus.
31.01.2006 at 17:10
peep

Moderator
Plokikaane tihendid
quote:
newton: "Siklite" jaoks on biker.ee foorum

Seal antakse selle sõna kasutamise eest piki pead ! :D Ja õieti teevad, kirjutada võiks inimene ometi osata.
31.01.2006 at 17:29
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Plokikaane tihendid  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.