Poster |
Message |
kkerem |
saksas käijad. ja muidu autotoojad
Tere,
kuna sügisel müüsin oma chero maha lootes paremale, mille võiks Eestist leida, siis olen ennast portsu otsast avastanud. Siin on kas kallid või saastad või mõlemat. mobile.de-s ringi tuhlates olen avastanud, et sealt maalt oleks võimalik päris soodsalt omale auto tuua. Kas siin foorumis on ka tegelasi, kes nt veokaga käivad regulaarselt saksa vahet? Või äkki on mingid huvilised sinna pundiga minemas? Samuti oleks kontaktist abi, kui keegi teab mõnd transafirmat, kes asjaga tegeleb...
Ja tsiklite toojad. Kui keegi kavatseb tuua, siis võib ehk nii kaubale saada, et ostate käru, chero ja tsiklid Käru eest maksaksin ise, kui mõistliku hinnaga on
08.03.2006 at 20:57 |
1 edit. Last edited 08.03.2006 at 20:57 by kkerem
|
Kaido |
Minul on üks tuttav, lendas eilegi Saksamaale rollerit tegema - tema on toonud ka siia foorumisse auto ja huvi korral võin anda kontakti. |
09.03.2006 at 09:34 |
|
Romek |
Kas lähemalt nt. leedust ei kannata tuua, hinnad seal odavad?
09.03.2006 at 14:30 |
|
kkerem |
Just tahtsin ka Leedu kohta küsida... Tegelikult asi ei ole vahemaas, vaid ajas. Nimelt on paar isendit silma jäänud, mida kannataks tuua.
09.03.2006 at 16:57 |
|
Kaido |
Olen ise Leedus ühel "soodsal projektil" järel käinud ja peale seda vandusin, et see jääb kindlasti viimaseks - ja hoiatan selle eest ka teisi. |
10.03.2006 at 09:55 |
|
kkerem |
Oot, mis selle Leeduga on? Saan aru, et osalt müüakse savi, see siinse kandi värk üldse. Aga kui auto on aus ja korralik? Mis takistused siis veel on? Ma tean seda, et mingid jamad sealses ARK-is transiitnubritega ja formaalsustega, aga ei oska kuidagi selle kohta infot hankida.
10.03.2006 at 10:46 |
|
Kaido |
Mingeid takistusi pole - peale enda ja tuttavate seiklusi ma lihtsalt ei usu, et sealt midagi üldse osta kannataks... |
10.03.2006 at 12:41 |
|
Romek |
Nu mis seal siis juhtus? Räägi ausalt ära, äkki jätan siis seal käimata. Odavam on teiste vigadest õppida.
10.03.2006 at 13:43 |
|
sten666 |
Isa käis vaatamas Leedust autot. Ta ütles ka, et väga masendav seis on. Kõik on mingid räige laksuga autod mis on koduste vahenditega üles klopsitud. Korralikke autosid seal riigis müügis ei eksisteeri. |
10.03.2006 at 15:59 |
|
wax |
Kui sa autosid tunned ja oled neid lähemalt näppinud, siis tunned müügiks üleslöödud auto ära. Õemees käib üle nädala Leedu turgudel ja pole see asi nii masendav midagi. Diislit on sealt lootusetu leida, kuid bensukaid ikka leidub, ka korralikke. |
10.03.2006 at 16:13 |
|
kkerem |
Ma just mõtlen neid odavama otsa autosid. Pagan, väga ikka ei tahaks uskuda, et autod hinnaga 2000 eur +/- oleksid "rämeda laksuga, ülesse taotud". Et see ülesse tagumine ka maksab midagi ju...? Mind pigem huvitab see formaalsuste asi, kuidas nendega on?
12.03.2006 at 17:10 |
|
|