Poster |
Message |
imre007 |
k:tõõlepingu lõpetamine...
küsimus tarkadele,kuna netis kammimine ei andnud tulemust momendil,et kas tõõandja võib tagaselja töötaja töölepingu lõpetada
14.03.2006 at 18:57 |
|
lundve |
oleneb situatsioonist, võib küll,kui on põhjus, peab asjaga rohkem kursis olema, et oskaksin öelda
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
14.03.2006 at 19:00 |
2 edits. Last edited 14.03.2006 at 19:17 by lundve
|
blood |
omal just sama asi käsil. Ja töötaja töölepingu löpetamine niisama lihtsalt ei käi. Juhul kui tal muidugi katseaeg pole. Muudel juhtudel vaja ikkagi põhjusi ja põhjused peavad olema välja toodud just sõltuvalt lepingust, ametjuhenditest jne....Kui vajalik ja suurem ettevõtte siis olemas ka käskirjad, kirjalikud noomitused jmt. Ühesönaga teema pole niisama lihtne,et kõps ja valmis. Eks lomulikult on seadustes ka auke olemas jne. ametikoha kaotamine jmt. Kõik oleneb juhtumist...
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
14.03.2006 at 19:07 |
|
foke |
Seaduses on sellised asjad mustavlagelt kirjas, Eesti Vabariigi töölepingu seadus on kättesaadav nagu ka kõik muud seadused ja aktid aadressil www.riigiteataja.ee |
14.03.2006 at 19:46 |
|
BlueStang |
quote: imre007: küsimus tarkadele,kuna netis kammimine ei andnud tulemust momendil,et kas tõõandja võib tagaselja töötaja töölepingu lõpetada
mis alusel ta sul lõpetas - sellest oleneb kas saab ja kas mitte
14.03.2006 at 19:59 |
|
wax |
Oleneb ka sellest, mis konkreetses lepingus kirjas on. Jämedates joontes on eesti seadused rohkem töötaja, kui tööandja poolt. |
14.03.2006 at 19:59 |
|
foke |
Tööleping peab olema vormistatud vastavalt seadusele, kui seal on seadusega vastuolus või kitsendavaid klausleid, siis need ei kehti. Tegelikult tasub alati sellised dokumendid enne alla kirjutamist päris hoolega läbi lugeda. |
14.03.2006 at 20:04 |
|
Fog |
siin foorumis on sarnastele muredele lahendusi paljud saanud
14.03.2006 at 20:15 |
|
rat_013 |
saada mulle kirjeldav meil, annan konkreetse vastuse..
14.03.2006 at 20:35 |
|
imre007 |
see probleem on teisejärguline aga mure nüüd selles,et vaatamata sellele et töövaidluskomisjon mõistis minu kasuks raha välja,ei kavatse endine tööandja mitte sentigi maksta!
kuhu nüüd pöörduda
trotüüli ega muid mõnuaineid pole kahjuks käepärast!
15.03.2006 at 20:18 |
|
tfr |
Ega vist muud varianti ei ole, kui selle töövaidluskomisjoni otsusega lähed tsiviilkohtusse ja kui seal ka juba positiivse otsuse saad, siis sellega saad kohtutäituri manu minna. |
15.03.2006 at 20:44 |
|
friik |
quote: imre007: see probleem on teisejärguline aga mure nüüd selles,et vaatamata sellele et töövaidluskomisjon mõistis minu kasuks raha välja,ei kavatse endine tööandja mitte sentigi maksta!
kuhu nüüd pöörduda
Ma tean juhust, kus töövaidluskomisjoni paberiga sai pärast mingit 10 päevast perioodi vist, minna kohuttäituri juurde. Uuri seda.
Sa tööraamatu said tagasi? |
15.03.2006 at 22:12 |
|
imre007 |
quote: friik: quote: imre007: see probleem on teisejärguline aga mure nüüd selles,et vaatamata sellele et töövaidluskomisjon mõistis minu kasuks raha välja,ei kavatse endine tööandja mitte sentigi maksta!
kuhu nüüd pöörduda
Ma tean juhust, kus töövaidluskomisjoni paberiga sai pärast mingit 10 päevast perioodi vist, minna kohuttäituri juurde. Uuri seda.
Sa tööraamatu said tagasi?
mul tööraamat seal ei olnudki-tööleping sidus!
15.03.2006 at 22:13 |
|