register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Sisutegijat  
Poster Message
tfr

Sisutegijat
Hei,

ootaks siis vihjeid ja pakkumisi kohtadele, kus auto interjööri veidi värskendada lasta. Arutult maksta ei taha, aga mõistlikkuse piires on kvaliteet olulisem kui hind.

Või noh, mis veidi - uuesti tuleks teha/katta kogu sisu - põrandad, lagi, polstrid, armatuur, istmed.

Paari kohaga olen suhelnud ka, aga neil kõigil on 3-4 kuud järjekorda ees. Optimistlikult üritan veel natuke lootuses, et enne suve lõppu mõned tiirud ka teha saab, enne kui võtmed nurka viskan :)

Indrek
tfr@cafe.ee
5017621
27.04.2006 at 13:30
deville78

Sisutegijat
OÜ Teping asub viimsis ja päälik on Veljo..tel.5082824...ehk saad abi :)
27.04.2006 at 13:51
Indrek_S

Sisutegijat
Motorexil jäi silma selline ettevõte, nagu SOFTMAN.
Lai valik nahka ja huvitavad tekstiilid.
Hinnad kõige vingema naha pukul 16000 & up.
Tekstiiliga ilmselt tunduvalt odavam
27.04.2006 at 13:52
rat_013

Sisutegijat
www.hot.ee/autopolster

27.04.2006 at 14:07
tfr

Sisutegijat
Lihtsalt täpsustuseks - niisama linke ma oskan ka veebist ise otsida :)

Ootaks siis peamiselt ikkagi vihjeid sellistele kohtadele, millega soovitajal (või tema lähituttaval) isiklikke ja positiivseid kokkupuuteid on olnud.

Teine asi on see, et paljude ampluaa piirdub istmete uuestinahatamisega. Juba uksepolstrid on väljaspool kompetentsuspiiri, saati siis põrandast/laest/armatuurist.
27.04.2006 at 14:23
bastion

Sisutegijat
tere,

koht kuhu ikka ja jälle tagasi pöördun on Sideeffect OÜ (http://www.se.ee/)

tehakse ka vajadusel klaasplastist jms täiesti uued vormid sisule jne

olavi

27.04.2006 at 15:06
rat_013

Sisutegijat
tfr - minu antud link on konkreetselt see koht kus ma käin päevas umbes 5 korda, oma autot seal teind ja riburada tehakse seal vette'sid jms asju. kui tahad isiklikku kontakti helista ja lähme koos vaatama :D
edit: ahjaa see polstrite TEGEMISE pool jäi mul enne 2 silma vahele, sorry.. katmise koha pealt probleemi pole...

27.04.2006 at 17:14 2 edits. Last edited 27.04.2006 at 17:15 by rat_013
tfr

Sisutegijat
quote:
rat_013:edit: ahjaa see polstrite TEGEMISE pool jäi mul enne 2 silma vahele, sorry.. katmise koha pealt probleemi pole...

No tegemise all mõtlesin tegelikult ikkagi katmist. Autopolstriga suhtlesin ise ka juba, lähen autot näitama neile järgmise nädala alguses, kui kindlustus/ülevaatus korras ja rahulikult liikuda saab. Neil seni räägituist ka kõige lühem saba - "umbes kuu".

SideEffecti soovitati mitmelt poolt esimese valikuna, aga neil järjekord suurematele asjadele 3-4 kuud.
27.04.2006 at 17:20
Broncist
Sisutegijat
Tartus selline firma www.christon.ee

ATS
28.04.2006 at 09:11
Kaido
Sisutegijat
Edek soovitas mulle üht kodanikku - teeb kõiki polsterdustöid ja mina jäin kvaliteedi-hinna suhtega väga rahule. Võin privas numbri saata.
28.04.2006 at 10:20
Bikerman

Sisutegijat
Ja see vend on ülikõva-aga nagu kõigil parimatel on väike järjrkord ikka.
Nimi tal Kristjan.Vend teab mis teeb.
28.04.2006 at 22:28
tfr

Sisutegijat
Ühte teist oma postitatud asja otsides koperdasin selle teema otsa.
Tõmbaks siis viisakuse mõttes asjad kokku - valituks osutus Vello Leimann.
Minu lugupidamine ja edasised soovitused igatahes.

Tulemus:

15.06.2007 at 16:30
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Sisutegijat  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.