register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Uus Ranchero omanik.   1 2  
Poster Message
mustus
Uus Ranchero omanik.
Lõpuks üle poole aasta otsimist ja soovitud isend leitud. 1000 km, kaks päeva ja tohutult häid emotsioone. Nimelt sain ta Soomest Jalasjärvilt kohalikust usakate klubist Kah-Trucks. Ära tõin treilaga (kiitused treilajuhile). Kõik teemad seoses transpordiga Soomes ja asjaajamised piiril sujusid õlitatult. Visuaalne effekt oli juba treila peal muljet avaldav, rahvas pidi kaela nikastama.
http://www.usaraud.ee/?id=10_30_30_446
Praegu jube väsinud, aga õnnelik.
27.05.2006 at 00:09
kaups
Uus Ranchero omanik.
kastikaid juurde,lahe.Muretuid miile:)
27.05.2006 at 00:19
mustus
Uus Ranchero omanik.
[Vastu võetud
27.05.2006 at 00:38
asjaarmastaja

Uus Ranchero omanik.
:beer õnne ja muretuid miile!
27.05.2006 at 06:03
Wolle

Uus Ranchero omanik.
Sai isegi hoomatud seda eila paldiski mnt'l :)

Ja respect omanikule kes suutis mu mind terveks päevaks muigama jätta.

Ilus ja õnnestunud valik :beer:
27.05.2006 at 09:09
zippo
Uus Ranchero omanik.
Sügav lugupidamine ja lootus ,et varsti Pärnus ka oma silmaga seda iludust saab kaeda.Lõpu aastakäigu Rancherod ühed ilusamad ja sümpaatsemad,see muidugi mu isiklik arvamus.Edu igal juhul ja muretuid miile
27.05.2006 at 15:12
Safari
Uus Ranchero omanik.
Õnnitlused minugi poolt, jäi Pärnus treila peal silma. Millal käega katsuda saab? Tiit
27.05.2006 at 15:59
mustus
Uus Ranchero omanik.
quote:
Safari: Õnnitlused minugi poolt, jäi Pärnus treila peal silma. Millal käega katsuda saab? Tiit
ma terve päev tegin ettevalmistusi ülevaatuseks. Sai mõni ring ka linnavahel joristatud.
Välguga seoses oli nett maas ja õnnitlused nüüd vastu võetud.
Ega seal õues tööd teha saanudki. Pidin ju delegatsioone vastu võtma ja selgitama oma ebapraktilise ostu põhjust. Rahvas sillas.
27.05.2006 at 20:08
SAUL

Uus Ranchero omanik.
õnnitlused ka siit!!! väga uhke ost .edu tegemistes!!!
27.05.2006 at 21:59
hents99

Uus Ranchero omanik.
Õnne! :beer

27.05.2006 at 22:16
siimaksli

Uus Ranchero omanik.
õnne minugi poolt ja muretuid miile:beer
27.05.2006 at 22:18
ERAK

Uus Ranchero omanik.
quote:
kaups: kastikaid juurde,lahe.Muretuid miile:)

Ühinen heade soovidega. Meeleolukat suve garaazhis ja Eestimaa teedel. :beer
s.r.

rehvide müük
28.05.2006 at 13:29
mustus
Uus Ranchero omanik.
Tänud, tänud, tänud! Alustasin täna kell 9 hommikul ja lõpp saabus kell 23. Segajaid vähem, aga selle eest põhjalikud. Kui kapott oli lahti, siis kuus perset sealt paistis. Ise lõõgile ei pääsend. Nõu anti kohe nii, et teen konsultatsioonifirma. 23.00 mina põgenesin, sovetsikud jäid autonajale kärakat panema.
Sain auto sellisesse konditsiooni, et miinimumiga võib rahul olla. Hommikul siis ÜLEVAATUSELE!
28.05.2006 at 23:34
220TEI
Uus Ranchero omanik.
Väga tõsine liiklusvahend.Edu hooldamisel ja liiklemisel!
Anna teada kuidas ülevaatus sujus,mida mitte eurot leiti?
29.05.2006 at 20:50
mustus
Uus Ranchero omanik.
Ülevaatus tehtud! Virinat oli pisut CO üle, sassii oli priima, aga-aga ilguti punaste tulede kallal, et pole seadust, mis ütleks, et 25a vana masin ei peaks punaseid tulesid ümber tegema. Uunikum ainult siis, kui unicu märk küljes. Aga see jutuks jäigi, saa siis aru. Register nimetas uunikuks ja ei mingit kobinat tulede suhtes. See ülevaatus ikka konkreetsest tegelinskist ka palju sõltub. Lõpptulemus 5-ja olen Pärnule lisanud uue atraktsiooni.
29.05.2006 at 22:33
mustus
Uus Ranchero omanik.
Ülevaatus tehtud! Virinat oli pisut CO üle, sassii oli priima, aga-aga ilguti punaste tulede kallal, et pole seadust, mis ütleks, et 25a vana masin ei peaks punaseid tulesid ümber tegema. Uunikum ainult siis, kui unicu märk küljes. Aga see jutuks jäigi, saa siis aru. Register nimetas uunikuks ja ei mingit kobinat tulede suhtes. See ülevaatus ikka konkreetsest tegelinskist ka palju sõltub. Lõpptulemus 5-ja olen Pärnule lisanud uue atraktsiooni.
29.05.2006 at 22:34
V8voge

Uus Ranchero omanik.
TUBLI !
nael kummi ja keps kotti.:)

29.05.2006 at 22:38
PlyVal64
Uus Ranchero omanik.
Mustus, õnne!! Ebapraktilised autod on just need õiged hobiautod, ei pea ämma ja selle seitset koera vedama;)
Aga avalda see punkt, kus on lisaks lollidele veel ka kirjaoskamatud ja seadusi mittetundvad tegelased tööl. Lisaks võiksid saata vastavasisulise meili ka ARKle. Need viimasel ajal pidavat selliste tegelastega üht-teist ette võtma. Nagu hommikul Pilt ja Ooberst seletasid: on olemas erinevaid "mitmekülgseid" inimesi. Ühed on andekad, toredad, targad jne ehk tegu on kiitusega. Ja siis on mitmekülgselt lollid, laisad, ülbed, vastiku jne. Eks Sulle sattusid need viimased mitmekülgsed idud.
30.05.2006 at 08:41
mustus
Uus Ranchero omanik.
Iroonia. Ämm oligi see, keda ma esimesena sõidutama pidin.
Kõige rohkem ajavad närvi inimesed oma lollide ohetega bensiini tarbimise üle. See on esimene küsimus. Eestalane peab ju saama minimaalse raha eest auto, mis oleks "hästi suur", ei võtaks üldse kütet, sellega saaks künda ja lennata ka. Iga auto peab kindlasti mitmel moel kasulik olema. Aga mehed on autost elevil kui lapsed uue karusselli üle.
30.05.2006 at 22:54
v6sa
Uus Ranchero omanik.
Oda, Ranchero peaks nendele tunnustele vastama küll.

Kütust võtab vähe (krt, ekstrapoleeriga 1,1 japsipanni kütusekulu 5 liitrisele mootorile, palju saate), künda saab täiesti vabalt (kui mudarehvid alla kerida), maanteel kiiresti sõites tekib kohe kindlasti lendamise tunne (vähemalt teiste suurte autodega tekib, vaevalt see Ranchero siin erineb).

Ja kui ämm väga kobisema kipub, siis võib ju alati vihjata, et cargo peaks paiknema tagumises salongis ja olema vähemalt nelja koormarihmaga kinni tõmmatud... Juba selles mõttes on mitut mooodi kasulik...
31.05.2006 at 07:35 1 edit. Last edited 31.05.2006 at 07:35 by v6sa
askeldaja

Uus Ranchero omanik.
Hei, ma võin eksida, aga kas seesama Ranchero, koormaks üks kaherattaline, oli täna Viimsi Marketi lähedal bensiinijaamas?
askeldaja@vaheleitaipakohe-õigelajal. :)
25.07.2007 at 20:39 1 edit. Last edited 25.07.2007 at 20:40 by askeldaja
mustus
Uus Ranchero omanik.
Kaldun kahtlema. See oli keegi muu, mul tavaliselt itaalia neljarattalised kastis. Tegelt tõesti keegi muu, ma ise tööl olin.
25.07.2007 at 22:42
mambr
Uus Ranchero omanik.
Tubli valik ja õnnesoovid. Ma oleks omale ka Ranchero valinud, aga paraku 2 last ja 4 inimest sinna autosse legaalselt ei mahu! Lemmikkastikas. Muretuid miile ja ehk Pärnus näeme, ma ikka aegajalt suviti jõlgun seal!

26.07.2007 at 21:09
DevilDeVille

Uus Ranchero omanik.
Juhhainii! Õnnitlused.

26.07.2007 at 21:36
mustus
Uus Ranchero omanik.
Ma ei või! Naer tuleb peale. Suured tänud, õnne on ikka elus vaja.

See teema juba aasta vana, aga trehvajad võtan Pärnus alati vastu.
26.07.2007 at 22:52
tqhq.ee foorum : Autod : Uus Ranchero omanik.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.