Poster |
Message |
Madman |
Vormeli simulaatori programmi vaja!
Mitu aastat siis juba selline asi niisama seisnud aga nüüd mõtlesin et ajaks talle eluvaimu sisse jälle. Probleem selles et ei leia kusagilt enam programmi mis paneks ta arvutiga suhtlema. Oli täitsa olemas selline. Tootjal endal ka enam allalaadimiseks pole ja üldse selle ajaga kuidagi ära kadunud kogu see värk internetist.
Kahtlane muidugi aga äkki keegi on selle aparaadiga peale minu veel kokku puutunud? Või oskaks soovitada midagi. Rooli peal nupud nagu töötavad aga rooli ennast, käiguhoobasid ja pedaale ei saa tööle.
Või on mõni arvutimäng mis spetsiaalselt sellisele aparaadile mõeldud et jagab ise matsu mida rool ja pedaalid teevad? Hetkel mul F1 2002 ja see jagab ainult rooli nuppe.
Saatsin neile juba meili ka aga asjaga suhtkoht kiire enne üht üritust.
http://www.hyperstimulator.com/index.html
24.05.2006 at 20:47 |
|
ervin |
http://www.hyperstimulator.com/personal/downloads/downloads.html ei toimeta? |
24.05.2006 at 20:50 |
|
Madman |
See ei toimeta jah. Õigemini see olekski õige asi aga seal lingi taga ei ole programmi. Ennem oli Kanada lehel palju infi ja softi aga nüüd see hoopis müügis.
24.05.2006 at 20:53 |
1 edit. Last edited 24.05.2006 at 21:02 by Madman
|
tfr |
Siin on välja toodud nende käputäis edasimüüjaid Euroopas - äkki mõni neist avitab? |
24.05.2006 at 21:35 |
|
jjanno |
Tere
Kas töötab ehk see:
http://web.archive.org/web/20031205070643/http://www.hyperstimcanada.com/Downloads/hsiw2ksetup.exe
Või siis mõni teine sealt web.archive.org lehelt.
jJanno |
25.05.2006 at 10:20 |
|
BlueStang |
quote: Madman:Saatsin neile juba meili ka aga asjaga suhtkoht kiire enne üht üritust.
Mis üritusest muidu jutt, kui saladus pole?
25.05.2006 at 18:15 |
1 edit. Last edited 25.05.2006 at 18:15 by BlueStang
|
Bundy |
Tootja lehel on ju tarkvara kohta selline tekst, koos soovitustega mis mänge kasutada.
SOFTWARE
Recommended Software
Software can be divided into 3 types. Simulation, Simulcade and Arcade. For reviews on software go to our software page. Though the Hyper Stimulator works with just about every driving software, for a REAL driving experience, we can really only recommend Grand Prix Legends, Papyrus Nascar 2003, and Racing Legends by the West Brothers when it comes out. Once you have driven Grand Prix Legends or Nascar 2003 with a proper video card and a Hyper; nothing else even comes close. |
25.05.2006 at 19:35 |
|
vr_ |
mis tee nüüd jaurate see tarka vara mis jjanno soovitas tuleb ju ilusti alla.. tootja kodukal on täpselt sama failinimega viide, ainult et näitab tühjusesse
HINT: kopeerige kogu pikk joru sest sellisel kujul url ei viita siin foorumis tervenisti kui sellel klikkida.. mina sain nimetet jupi alla tiritud igatahes
25.05.2006 at 19:40 |
|
Madman |
Tänud jjanno'le , asi olemas ja töötab
25.05.2006 at 20:24 |
|
Madman |
quote: BlueStang: quote: Madman:Saatsin neile juba meili ka aga asjaga suhtkoht kiire enne üht üritust.
Mis üritusest muidu jutt, kui saladus pole?
Ei ole saladus aga tuleb kurba fakti tunnistada et kahekümnendad on nüüd pöördumatult möödunud
25.05.2006 at 20:26 |
|
malloc |
GT Legends peaks ka selle asjaga toimetama hakkama. Üleüldse hea rinkasimulaator. BTW Mustangid jms. on ka sees |
29.05.2006 at 10:58 |
|
vr_ |
Millal sõita saab, avalik presentatsioon, ma võtaks õlled ise kaasa??
29.05.2006 at 11:22 |
|
Madman |
No sõita saab ikka kui huvi on, mul kodus üleval ja ega seda kogu kola eriti mujale ei vea. Varem oli küll suurel ekraanil avalikult teenusena aga sai kõrini "autorikaitsemaffiaga" võitlemisest. BTW mina õlut ei joo
29.05.2006 at 12:13 |
|
Lembit |
quote: Madman: No sõita saab ikka kui huvi on, mul kodus üleval ja ega seda kogu kola eriti mujale ei vea.
Jajah. Ma trügiks ka kohe sõbraks quote: BTW mina õlut ei joo
Aga mida siis külakostiks tuleks kaasa võtta?
|
29.05.2006 at 12:16 |
|
Madman |
Minugi poolest võiks siis teha mõni nädalavahetus sellise ürituse.
quote: Lembit:Aga mida siis külakostiks tuleks kaasa võtta?
Viski on päris hää kraam
29.05.2006 at 12:22 |
|