register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : usast toodud volvo registreerimine  
Poster Message
crossfire
usast toodud volvo registreerimine
tere!
Olen ostmas 2000a Volvot Leedust mis on toodud Usast 2a tagasi,praegu Leedu registris(pikad nr)ja Leedu passiga.kui ka ostan selle auto ja Eesti ARK-is seda tahan arvele võtta,kui autol on E-märgistused tuledel ja klaasidel,kas huvitav pööratakse tähelepanu VIN koodile?Või on seal suhtumine selline,et Euroopa auto ja kui suunad ja staff on OK,siis võetakse arvele?'

Kas keegi on kokku puutunud sellise asjaga?
30.05.2006 at 23:08
vkx

Kui konkreetse Volvo puhul on tegu algselt USA turule valmistatud sõidukiga, siis pead sellega läbima ühekordse tüübikinnituse. Ilma selleta seda siin arvele ei saa. Ainult "E" tähistest tuledel ja klaasidel ei piisa. "Search", sellel teemal on siin varem ka räägitud.

31.05.2006 at 00:19
pisike99
Seda autot pole mõtet osta, kui vajadus on Eestis registreerida. Sõida Leedu registris edasi, siis on pontu asjal.

31.05.2006 at 19:10
crossfire
ma olen selle tüübikinnituse teemaga kursis,küsimus selles just,et kui tõenäoline on, et auto ülevaataja ei pööra tähelepanu eriti asjale,kui tegemist on Volvoga ja tal on juba Leedu dokumendid.

Küsimus 2:Kui auto on minu nimel Leedus ja ma tahan ta regada siin,siis kas ma saan seda teha ilma Leetu arveltmaha võtma minemata? Samas sellele küsimusele saan homme ka ARK-st vastuse.
31.05.2006 at 21:22 1 edit. Last edited 31.05.2006 at 21:23 by crossfire
kalev35

quote:
ma olen selle tüübikinnituse teemaga kursis,küsimus selles just,et kui tõenäoline on, et auto ülevaataja ei pööra tähelepanu eriti asjale,kui tegemist on Volvoga ja tal on juba Leedu dokumendid.

Tõenäosus sama, kui ostetud lotopiletiga võidad... või ei võida. Kindlasti ei võida siis, kui piletit ei osta.

31.05.2006 at 22:50
crossfire
haa,aga see lotopilet on kuradima kallis:)
01.06.2006 at 00:11
tfr

Pigem tasuks ehk leedukatelt VIN-kood küsida ja selle järgi kusagilt uurida, kas see auto läheb Euroopa tüübikinnituse alla või mitte.

Või see siin teemas küsitud YV1NK56D0YJO17971 oligi selle konkreetse auto oma? AnalogX pakub selle 2000 aasta Volvole kuuluvat küll, ja regiooniks ütleb "Europe".

Mingi "kirvereegel" on, et Euroopa autode VIN-kood hakkab tähega ja USA omadel numbriga, aga ma ei tea, kas see lausa 100% juhtudel kehtib.
01.06.2006 at 00:24
hunt

Mille poolest see Leedu Volvo nii harukordne ja kordumatu on, et Oma Raha eest Endale suur peavalu tekitada?

Kas ta on lihtsalt 10 tuh. odavam siinsetest, tõesti päris ilma rahata, või on tal äkki mingi muu ennenägematult hea omadus, näit. meerikamaine süda sees tuksumas?

ARKi onude keskmine sõrm tõuseb üsna lihtsalt- minul näit. läks isegi oma EuroCamaroga ka ´mõned päevad´ aega, et registrisse saada.

01.06.2006 at 06:24
crossfire
quote:
tfr: Pigem tasuks ehk leedukatelt VIN-kood küsida ja selle järgi kusagilt uurida, kas see auto läheb Euroopa tüübikinnituse alla või mitte.

Või see siin teemas küsitud YV1NK56D0YJO17971 oligi selle konkreetse auto oma? AnalogX pakub selle 2000 aasta Volvole kuuluvat küll, ja regiooniks ütleb "Europe".

Mingi "kirvereegel" on, et Euroopa autode VIN-kood hakkab tähega ja USA omadel numbriga, aga ma ei tea, kas see lausa 100% juhtudel kehtib.

see on jah sama auto VIN.ARK-ist uurisin,seal räägis mingi kodanik mingisugusest tüübikinnitus koodist,mis peab olema kuskil pirka peal, seal kus VIN-gi.
No igaljuhul ilmselt ma mängin seda lotot:)
01.06.2006 at 10:00
Messer

Leedust tood USAst tulnud VOLVO Eestisse...? Eee...ja asja mõte oli? Pole muidugi minu asi ju aga selline "vangerdus" tundub mõttetu ju?

Dodge Dart Swinger`73
Rebel by nature
01.06.2006 at 19:36
crossfire
quote:
Messer: Leedust tood USAst tulnud VOLVO Eestisse...? Eee...ja asja mõte oli? Pole muidugi minu asi ju aga selline "vangerdus" tundub mõttetu ju?

Kui sa dekodeeriksid selle auto VIN koodi, siis ehk kaob see hala ära sul.
01.06.2006 at 22:38
tfr

Seal eelpool pakutud VIN-is oli muide näpukas - peale J tuleb 0 (null), mitte suur O.

Carfax ütleb:
VIN: YV1NK56D0YJ017971
Year/Make/Model: 2000 VOLVO C70 TURBO
Body Style: COUPE
Engine Type: 2.4L L5 PFI DOHC 24V
Manufactured In: SWEDEN
Search Results: 10 records found in our database

Kui ta Rootsis kokku kruvitud on ja tuled on ka E, siis ehk läheb euro tüübikinnituse alla ikka?
02.06.2006 at 11:45
crossfire
Teema võib ära kustutada,minust jäi see auto Leetu ja see loto siiski mängimata.
03.06.2006 at 17:35
FM02

Kas keegi on saanud ka eesti registrisse oma usast pärit volvo ilma soome minematta?

Põhimõtteliselt sama tee ARKi praegu. E tüübi klaasid ja tuled autol. Vin on ka sama algusega mis euro volvol.... Tegu s80-ga.

27.02.2007 at 23:44
tqhq.ee foorum : Vaba teema : usast toodud volvo registreerimine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.