Poster |
Message |
vkx |
VARASTATUD 02' Cadillac STS'i embleemid!!!
Täna avastasin, et minu autolt on varastatud KÕIK embleemid ja kirjad!!!
Läinud on siis Cadillaci embleem-vapp eest iluvõrelt ning tagaluugil oleva piduritule keskel olnud embleem-vapp. Lisaks tagaluugil olnud kirjad: vasakult servast kiri "Cadillac" ning paremast servast kiri "STS". Kirjad on hõbedased-metalsed, embleemid hõbeda ja musta kirjud.
Kui keegi midagi näeb-kuuleb, kellelegi või kellegi tuttavale äkki pakutakse selliseid märke või kellegil on ükskõik millist kasulikku infot-soovitusi anda antud küsimuses, siis:
56635100
vkx@hot.ee
Olen äärmiselt tänulik igasuguse info ja abi eest!
Lisan lähiajal vähe täpsemad pildid embleemidest, seniks võib neid näha ka siit:
http://www.cadillac.pri.ee/phpBB/viewtopic.php?t=107
Keegi kunagi(ka siit foorumist) on rääkinud, et kuskil autoturul või kadaka turul keegi müütab igasugu autode embleeme-märke. Oskab/teab keegi täpsemalt öelda, kus konkreetselt sellega tegeletakse, kust tasub otsida? Homme viin avalduse ka kohalikku politseisse. Kuna arvan, et tegemist siiski suht harva esinevate embleemidega vähemalt eestis, siis ehk on lootust, et kunagi kuskilt need äkki ka välja ilmuvad. Kasvõi mingi suvalise haarangu-läbiotsimise käigus ning kui endal siis juba uued märgid ka olemas, saab vähemalt pätt mingigi karistuse.
30.05.2006 at 17:21 |
|
kaups |
Tundub,et see mingi maania praegu,mul kastikal varastati paar nädalat tagasi eest kapotipealt Dodge kiri ja eile läks caprice pagassilt märk. |
30.05.2006 at 18:35 |
|
Hõljuk |
quote: kaups: Tundub,et see mingi maania praegu,mul kastikal varastati paar nädalat tagasi eest kapotipealt Dodge kiri ja eile läks caprice pagassilt märk.
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=18871 |
30.05.2006 at 18:35 |
|
kefka |
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=16662&page=1
siin teemas rohkem juttu sellest embleemijamast.
30.05.2006 at 21:31 |
|
max000 |
..peab siis silma enda omadelgi peal hoidma...kuigi mõni on ikka puudu.Eks hoian silmad-kõrvad lahti!
|
30.05.2006 at 21:54 |
|
kaups |
Eile vaatasin,et naaber maja Lincoln markVIII pagassi märk sama moodi ära kistud ja ühel Nissanil olid nii esimene kui tagumine ära võetud. |
31.05.2006 at 07:31 |
|
vr_ |
krt ei tohi näituseid ja kruiise korraldada, rahval tekib ebaterve huvi aksessuaaride vastu
31.05.2006 at 07:40 |
|
crasher |
Naljaga pooleks aga ehk on kindlam need embleemid enda poolt juba ise ära võtta.
31.05.2006 at 07:51 |
|
ylovoitka |
Öösel kadus Peugeotilt tagumine karu märk ja Mazdalt tagumine mazda märk muuga kandis |
31.05.2006 at 07:59 |
|
tann28 |
Kunagi käisid "poisikesed" ka mu masina kallal nokitsemas.
Kõigepealt eest logo ja nädal aega hiljem ka küljelogod.
Seega hoia silmad lahti v-o tulevad veel miskit kangutama. |
31.05.2006 at 08:47 |
|
maert |
miski kool läbi ja tüüpidel pole sittagi teha ilmselt.
31.05.2006 at 13:34 |
|