Poster |
Message |
Grandido |
Romudel hingehinnad
Aru ma ei saa miks küsitakse vanade avariiliste romude pick-up ide eest sellist hingehinda.(Motokeskuse näited?)
Äkki keegi oskab lambale põhjendada! |
07.06.2006 at 09:22 |
|
Vanaisa Moderator |
Romudel hingehinnad
aga mine ja küsi neilt? saad ilmselt ammendava vastuse ja ei pea siin fleimi üles kiskuma.
07.06.2006 at 09:40 |
|
pisike99 |
Romudel hingehinnad
quote: Grandido: Aru ma ei saa miks küsitakse vanade avariiliste romude pick-up ide eest sellist hingehinda.(Motokeskuse näited?)
Äkki keegi oskab lambale põhjendada!
Kas uued ja terved on odavad?
Proovi mõni (kasvõi katkine) tuua USA-st, siis saad ehk teada, palju need seal maksavad ja palju suure auto toomine maksab. Kas Sul oleks ehk odavamalt pakkuda?
08.06.2006 at 07:32 |
|
volli |
Romudel hingehinnad
Asi on ju väga loogiline see, et sealtpoolt lompi kindlustus oksjonitelt laksukad kokku osta ja siia tassida on business. Keegi ei tee seda isamaa armastusest, kui kasumit ei tuleks ei tegeleks sellega ju keegi. Motokeskuse hinnad kui sellised on muidugi paras müstika, millegipärast seal mõne auto hinnad tõusevad mida pikemat aega müügis on. |
08.06.2006 at 09:06 |
|
Grandido |
Romudel hingehinnad
Ma olen ise plaaninud osta mõnda Usa
pick-up-i ja seetõttu teeb kallis hind selle plaani esialgu võimatuks.Teema algatasin,et saada arvamusi hindade mõistlikuse suhtes.Minu arvates foorum ju arvamuste-mõtete avaldamiseks tehtud.Kellelele läheb hinge on ilmselt mingitpidi selle teema osapool.Aitäh anyway arvamuste ja irisemiste eest.
Parimat
G |
08.06.2006 at 10:52 |
|
karlakk |
Romudel hingehinnad
Eks kõige lihtsam, katsu ise tuua USAst ära mõni pauku pannud või korralik kastikas ja siis näed mis hinnaks kujuneb. |
08.06.2006 at 11:01 |
1 edit. Last edited 08.06.2006 at 11:01 by karlakk
|
blood |
Romudel hingehinnad
ma nüüd täpselt aru ei saa.. kus kohas need ulmelised hinnad on Võta suvaline usas müügis olev kastikas.. vaata mis hinnad on... ja lisa transport ja ära unusta tollimaksusid ... ja siis kas ikka saad niipalju odavama hinna... pluss veel see,et pead ise kõike sebima.... siin aga pakutakse sulle täisteenust !!!(kui arvestada firma riske ja kõike muud siis motokeskusel igati ok hinnad)
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
08.06.2006 at 13:37 |
|
blazerK5 |
Romudel hingehinnad
Usun ,et ostu soov pole piisavalt suur.Kui midagi ikka väga tahetakse siis pole olemas kallist hinda!
08.06.2006 at 19:16 |
|
cosworth |
Romudel hingehinnad
quote: Grandido: Aru ma ei saa miks küsitakse vanade avariiliste romude pick-up ide eest sellist hingehinda.(Motokeskuse näited?)
Äkki keegi oskab lambale põhjendada!
kastikatel 22% toll pluss käive 18%,nii, et eks proovi tuua,ja müüa.pluss aeg, vähemalt 2 kuud. |
08.06.2006 at 20:16 |
|
Kummipuru |
Romudel hingehinnad
olles ise just natuke aega tagasi kastika toomise kadalipu läbinud võin ka kinnitada, et kõnealused hinnad täiesti reaalsed...
12.06.2006 at 11:18 |
|