register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kiltsi lennuvälja kasutamine "argielus"  
Poster Message
41Degree
Kiltsi lennuvälja kasutamine "argielus"
Tekkis selline imelik soov, et kuskil üldiseks liikluseks suletud territooriumil tahaks natuke oma autot katsetada ja natuke niisama lustida. Kas see on mõeldav näiteks Kiltsi lennuväljal? Kui on võimalik, siis mis valemiga sinna peale saab?
Kuna ise olen Tallinnas, siis äkki leidub siin lähiümbruses või natuke vähem lähiümbruses mõni teine kinnine koht? Ühesõnaga, pajatage.
PS: soov just lennuväljale minna on sellepärast, et siis saaks oma ligi 140kmh ulatuva tippkiiruse ka ehk ära proovida :D ja ärge proovigegi öelda, et see on ju nii natuke, tee tänaval sutsti ära. Ma põhimõtteliselt ei ole selline;)

Tänud ette.
10.06.2006 at 20:24
tfr

Kiltsis on kohaliku Kaitseliidu luba vaja - telefoninumber, kust seda küsida, on sissesõidu juures posti otsas kirjas. Kui ise Tallinnast oled, siis keegi kohalikum äkki läheb vaatab järele.

Kui keegi lähemal mõnda kohta teab, siis tahaks isegi teada :)
10.06.2006 at 20:26
41Degree
Jah, kui ma seal kiirendustel käinud olen, siis ma olen näinud küll seda, kuid ei tea, kui kergelt nad annavad seda ja kui pikka aega seda ette peab taotlema? On kellelgi kogemusi niimoodi "sutsti" käimisega? St minu arvates mulle aitaks näiteks 20-25-30 minutit küll ja küll seal tiirutada...
10.06.2006 at 20:30
tfr

Ma ei usu, et nad viisaka küsimise peale minekut keelavad. Lihtsalt kinnitavad, et seal paraku laskeharjutusi ei tehta. :)
10.06.2006 at 20:39
jjanno
Tere
quote:
41Degree: Jah, kui ma seal kiirendustel käinud olen, siis ma olen näinud küll seda, kuid ei tea, kui kergelt nad annavad seda ja kui pikka aega seda ette peab taotlema? On kellelgi kogemusi niimoodi "sutsti" käimisega? St minu arvates mulle aitaks näiteks 20-25-30 minutit küll ja küll seal tiirutada...
On olemas kogemus seal "sutsti" käimisega. Sõitsin kuni selle postini, kus nende number. Helistasin neile ning avaldasin soovi lennuväljal natukene autosõitu harjutada. Küsiti kaua viibin ning auto number ning oligi luba olemas.

jJanno
10.06.2006 at 21:24
Ets
Kontrollige enne üle, et kohal ei oleks rulluisutajaid. Need suvatsevad teinekord suvalisel ajal kohale ilmuda ja ideaalset treeningpaika ära kasutada.
10.06.2006 at 21:55
foke

Kohaliku kärbsena julgen arvata, et rahus võib sirgelt kohale sõita ja midagi ei juhtu, ma olen seal 104 korda käinud:)
10.06.2006 at 22:37
kasp
ise käisin ka kolmapäeval ega teatanud. midagi ei juhtunud küll. lennukal oli paar rulluisutajat kes keset rada sõitsid paar autot ja mingid biked.

ei usu ka et midagi tehakse kui ilma luba küsimata lähed, aga no igaksjuhuks võid ju helistada....
11.06.2006 at 09:14
41Degree
Tänud vastanutele!
Ühesõnaga, sõidan sinna, helistan. Kui saan loa, siis lähen harjutama, ja kui ei saa luba, lähen ikka harjutama :D
11.06.2006 at 10:44
Kodanik2
Kaitseliidu Lääne Maleva

Korrapidamine; 4737006, fax-4737005, 55680850
11.06.2006 at 16:34
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kiltsi lennuvälja kasutamine "argielus"  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.