Poster |
Message |
Heiti |
Corvette
Tänase päeva seisuga on Eestimaa siis ühe Vette võrra vaesem.1984 aasta Corvette sai külge transiitnumbrid ja sõidab Soome poole.Tegu siis minu eelmise ja siis nüüd Jüri omanduses oleva autoga.
Natuke kahju,et siit autole ostjat ei leidunud aga mis parata. |
01.07.2006 at 15:44 |
|
erik |
Corvette
quote: Heiti: Tänase päeva seisuga on Eestimaa siis ühe Vette võrra vaesem.1984 aasta Corvette sai külge transiitnumbrid ja sõidab Soome poole.Tegu siis minu eelmise ja siis nüüd Jüri omanduses oleva autoga.
Natuke kahju,et siit autole ostjat ei leidunud aga mis parata.
Tulin täna Tartust ja teepeal nägin, et "nagu Heiti vette transanumbritega". A usu mind, vennal roolis oli selline nägu peas, et ta hoolitseb selle masina eest väga hästi. Mööda sõites vaatasin ja sellist rõõmu polnud ammu kellegi pilgus näinud |
01.07.2006 at 22:00 |
1 edit. Last edited 01.07.2006 at 22:01 by erik
|
pisike99 |
Corvette
See on pika Eesti ajalooga auto. Mina mäletan sellest ajast, kui ta oli sellise tegelase nagu Turhapuro oma, rohkem kui 10a tagasi kindlasti. Sel ajal oli asi lillakas-tumesiniseks värvitud. Kutt sõitis sellega näiteks vastu seina ja hoidis mitte just kõige viisakamalt. Lõpuks oli auto tõsine peldik. Siis sai Edek (bikerman) selle endale. Ma veel vahetasin tagasilla ära, kuna vanas oli tagurpidi ketsi andmisest hambaid väheks jäänud. Kõige toredam oli see, et TH700 kasti asemel oli 350 3 käiguga ning seega polnud ka maanteele eriti asja.
Edek pani Crossfire asemele Edelbrocki karpasisselaske, alla õige kasti ja tegi uue ilusa sisu ning värvis auto tema kombe kohaselt punaseks pärlaks. Spoilaring oli turhapuro aegadest v.a. Edek hankis lisaks ka esiotsa ja tagatiiva. Päris ilus auto oli siis.
Järgmine faas saabus siis (vahepeal oli paar aastat), kui Edek müüs auto Pellele, kes võttis asja taas osadeks, et ehitada see oma maitse järgi. Projekt jäi aga venima, nagu vahel ikka. Siis, pange tähele, saabus väga oluline hetk - mina sain selle Vette endale. Seda jätkus päevaks-paariks, kuna Heiti oli juba andnud märku, et on asjast huvitatud. Nii läkski auto lõunaosariiki, kus müts maha, kutid tegid sellest taas korraliku sõiduki.
02.07.2006 at 08:38 |
|
vkx |
Corvette
Minu arusaamise järgi on selle auto puhul tegemist Indreku endise Vettega, mille ta pärast varaste poolt ära lõhkumist/rüüstamist masenduses Heitile müüs. Sellest rüüstamisest kirjutab ka Heiti ise siin: http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_48
Sel juhul ei ole see Turhapuro endine masin. Me just Speedestil Indrekuga rääkisime pikemalt nii sellest Vettest kui ka Turhapuro Vettest, mis oli samuti lühikest aega ka Indreku omanduses.
02.07.2006 at 10:27 |
|
eikeegi |
Corvette
quote: vkx: Minu arusaamise järgi on selle auto puhul tegemist Indreku endise Vettega, mille ta pärast varaste poolt ära lõhkumist/rüüstamist masenduses Heitile müüs. Sellest rüüstamisest kirjutab ka Heiti ise siin: http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_48
Tegemist ikka selle autoga, millest Pisike pajatas. Heiti omanduses on nad olnud mõlemad. Praegu teemaks olev 1984 varem ja rüüstatud 1990 peale seda.
Tiivaga Corvette veeres eile kella 4 paiku jah Tallinna poole. Kuna eelnevalt tulid vastu veel paar Camarot ja igat masti kastikaid, siis veel mõtlesin, et ei tea, kas miski pidu toimumas või.
02.07.2006 at 11:09 |
|
Heiti |
Corvette
Tegemist on jah selle 84 aasta autoga.Üks sama aasta auto (väidetavalt vist omal ajal koos Eestisse toodud)Hannese omanduses olnud leidis ka vist mõned ajad tagasi soomlasest omaniku.
Meie hinnad on vist sommidele väga mokkamööda. Selle Vette järgi tuli mees päris kindla plaaniga.Tavaliselt ei viitsi somm sadamast kaugemale tulla aga see mees sõitis lausa Tartuni välja.Auto nägemisest vormistamiseni kulus ca.40 minutit.
Teema jätkuks,et minu 90 aasta on jätkuvalt saadaval.Tahaks küll,et auto ikka Eestimaa pinnal omale hea omaniku leiaks.
|
02.07.2006 at 11:56 |
|
vkx |
Corvette
quote: Heiti: ...Teema jätkuks,et minu 90 aasta on jätkuvalt saadaval.Tahaks küll,et auto ikka Eestimaa pinnal omale hea omaniku leiaks.
Ok...selge, siis ma sain valesti aru. Ma arvasin, et müüdud sai sama auto, mis sul profiilis näha ning ma ei teadnud, et sul neid mitu oli.
02.07.2006 at 20:14 |
|
peep Moderator |
Corvette
Soomes lihtsalt ostujõulist rahvast rohkem ja kuna meil omakorda vähem, siis siin ilmselt hinna/kvaliteedi suhe parem. Meie ostja tavaliselt ei soovi juba korda tehtud masinat osta, eelistatakse projektikaid, kuna neil on odavam alghind. |
03.07.2006 at 00:00 |
|
Maik |
Corvette
Nii ja naa, minuarust on nettiauto.com -is ja overdrive.fi -s pakutavad autod vaat,et odavamadki, kui eestis müüdavad ? Tax free omasid uuematest mõtlen siis. Või siis väga samasse hinnaklassi igastahes. Camarod nii 7000 eur jne.
Teemasse ka, minuarust pole vahet kes ostab. Raske müüa igaljuhul selliseid autosid.
03.07.2006 at 00:31 |
1 edit. Last edited 03.07.2006 at 00:33 by Maik
|
luu |
Corvette
Tuli jutujätkuks meelde kui Turhoga sai selle vettega sõidetud.Oli üpris vastik talveilm.Turho nõelus nagu hull.Vaatsin aknast välja autol ei ainumastki peeglit,küsisin siis et kuda sa nii ilma peegliteta sõidad.Turho vastas :mis neist peeglitest mull on mootor.l Et siis sellised mälestused sellest autost.ja niipalju veel et sellele vetele,palace adminni bmw-le ja palace volvole sõtis miski sell kui ma ei eksi süsi peaga tagant palce ukse ees sisse. |
03.07.2006 at 08:11 |
|
Indrek |
Corvette
quote: pisike99:
Edek pani Crossfire asemele Edelbrocki karpasisselaske, alla õige kasti ja tegi uue ilusa sisu ning värvis auto tema kombe kohaselt punaseks pärlaks. Spoilaring oli turhapuro aegadest v.a. Edek hankis lisaks ka esiotsa ja tagatiiva. Päris ilus auto oli siis.
Peale seda faasi oli auto ka pool aastat aga mina müüsin edasi, kellele, ei mäleta. |
04.07.2006 at 17:09 |
|