register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : S...t lugu juhtus ka minuga  
Poster Message
Junts
S...t lugu juhtus ka minuga
Niisiis paar päeva tagasi sattusin ka pättide ohvriks,kuradi raisad panid camaro lõuna eestist mul garaasist pihta ja suutsid mul mootori ja kasti kah tõenäeoliselt kokku ajada,kusjuures just oli kõik korras peaaegu ,uus mootor remonditud kast ja palju uusi juppe,ühesõnaga väga sitt lugu ,seega tahaks teada umbes palju kasti ja mootori kap. rem. kokku maksma läheb,et siis kriminaalidelt sisse kasseerida hiljem remondi raha,et siis selline kurb lugu....
12.07.2006 at 22:12
ROKIPEER

Sügav kaastunne igaljuhul, aga mootori remo usun küll
et 30+ kilo (muidugi ei tea mis motoga tegu, mul V8 remo
vähemalt sinna kanti tüürind) ja lisaks paar
maksahaaki annaks kah.
Kas pätid juba teada?
13.07.2006 at 06:28
kadjakas
"Kas on võimalik, et siin on keegi öösel sees käinud?", küsis elukaaslane mult üleeile hommikul kell seitse. Selline küsimus äratas tõhusamalt, kui sada hullu kukke. "Kus kõik mu asjad on?" ja olingi krapsti keset elutuba. Üsna juhmiks võttis alul, kas tõesti on keski värd käinud minu kodus öösel vargil. Karm kuid tõsi. Lahtise köögiakna all lösutas prügikonteineri tagant toodud vana tugitool, mis seletas, kuis kabjad tuppa said. Kadunud olid nahkportfell dokumentide ja rahaga, naise käekotid, fotokaamera ligi kolmesaja meile olulise pildiga jmv. Hiljem, kui politsei ja eksperdid olid sündmuskoha üle vaadanud, kolasin lähedalolevas metsatukas ringi ja leidsin osad varastele mittevajalikud asjad sealt üles. Dokumendid ja isegi pangakaardid olid võsas laiali, vaja oli raiskadel ilmselt ainult raha ja fotokat, mida hõlbus kiirelt pandimajastada või müüa. Isegi käsitööna valmistet nahkportfell vedeles võpsikus. Noh, asju müüakse, sitta nendega, ostame uued. Kuid milline psühholoogiline põnts. Värdjad öösel minu korteris? Raisk, need sitad ei mõista never, millise litri selline asi paneb, kuis see normaalselt elult kõrvale viskab. Nende jaoks N-tuhat krooni, mille eest süstida. Meile majanduslik põnts pluss emotsionaalne "kõrghetk" pluss joobannõi asja-ajamine, mis kestab nädalaid. Masendav.
Et ära siis hoia öösel aknaid lahti, kui elad esimesel korrusel? Hoia end ise, siis hoiab sind jummel? Vot ei suuda elada pidevas röövlihirmus. Ega end ja oma asju teraskapis peita.
PS. Ärme jätkuvalt ostame varastatud asju. Näiteks sellist fotokat http://mobiiltelefonid.emt.ee/body.php?op=cameras&PID=8.
13.07.2006 at 08:08 1 edit. Last edited 13.07.2006 at 08:26 by kadjakas
hunt

Kaastunne igal juhul, aga millest selline arvamus, et kast ja kone nüüd laiali ? Ehk ikka ei ole...

13.07.2006 at 09:17
Olds

Kurb kuulda Junts. Loodetavasti saavad need raisad teenitud palga...

13.07.2006 at 10:53
Junts
niisiis on vahi all juba 3 tüüpi,eks homme kiman lõunasse poistele külla na tirts spordimehe juttu ajama,ma arvan et 70-80 tuhhi tuleb poistele selga käänata,mootorit ja kasti pole veel lahti võtnud,ja ei võta ka,üks hea asjatundja juba mainis ära et sul seal midagi head pole,iseasi on see kuidas pättidelt see raha kätte saada,või viin auto kuskile esindusse ja las plekivad remondi ise mul sellessuhtes vahet pole,eks siis informeerin mingiajapärast uuesti,mis teoksil.
13.07.2006 at 16:13
Vanaisa

Moderator
raha kättesaamine võib tõesti keeruliseks osutuda. Väga lihtsalt juhtub see, et taatidel lihtsalt pole raha ega ka vara. Ja kui tööd ka pole, siis on kööga.
Kahju muidugi.

13.07.2006 at 17:57
Tim

Ja kust kohast see pätirajaks sulle selle 80k v6tab? Ma arvan, et sa jäädki seda raha sealt saama kahjuks. Surm ka ei v6ta sealt kust v6tta ei ole, liiga sinisilmne lootus.

edit: näh vanaisa j6udis ette
13.07.2006 at 17:58 1 edit. Last edited 13.07.2006 at 17:59 by Tim
hunt

Murffi seadus:

Pätt saab raha pätti tehes...

13.07.2006 at 18:10
vkx

quote:
Junts: ...,iseasi on see kuidas pättidelt see raha kätte saada,või viin auto kuskile esindusse ja las plekivad remondi ise ....
Esindus või misiganes remonditöökoda esitab arve ikka sulle- auto remonti toojale-töö tellijale. Neid ei huvita, kes selle auto tegelikult per**e keeras ja kes selle jama tegelikult sinu arvates kinni peaks maksma. Ikka sina ise hakkad seejärel seda raha(mis sa oled juba ise omast taskust ära maksnud), selle arve alusel, kohtu abiga, nendelt pättidelt välja nõudma.
Aga jahh... sitt lugu muidugi.

13.07.2006 at 21:21 1 edit. Last edited 13.07.2006 at 21:22 by vkx
tqhq.ee foorum : Vaba teema : S...t lugu juhtus ka minuga  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.