Poster |
Message |
Jamez |
Järjekordne FUCK THE AMERICANS päev ARK-s.
Üritan siis arvele saada oma meerikast tulnud uuem kui 1994 ja vanem kui 1998 auto. Ise jube rahul et kõik suunad ringi tehtud ja tagurpidi käigu tuli kah eraldi all. Ja oh rõõmu küll kui öeldakse ,et gabariidid on kollased ( kuigi need ei ole gabariidid vaid suunad hoopis) ja tagumist udutuld ei ole (seda pole lihtsalt kuhugile panna krt). Ühesõnaga jutt lühike....kui kellelgi on seal tuttav keda määrida annaks siis oleks kena kui minuga ühendust võtaks. Eesti vabariigis ei saa ju asju ametlikult ajada....ma ei tea miks ma üldse üritasin. Tel. nr. on profiilis. Tänud ette.
23.08.2006 at 10:37 |
2 edits. Last edited 23.08.2006 at 10:44 by Jamez
|
Fog |
Edit: parem
23.08.2006 at 10:42 |
1 edit. Last edited 23.08.2006 at 11:50 by Fog
|
Vanaisa Moderator |
Tagumine udu pannakse reeglina stange alla mingi klambriga - see vast väga keeruline olla ei tohiks...
23.08.2006 at 10:47 |
|
ammi |
Tagumine udutuli pannakse näiteks siia (reg. märgist vasakul)
Jube p.....no aga seadus on selline |
23.08.2006 at 10:47 |
|
Jamez |
quote: Vanaisa: Tagumine udu pannakse reeglina stange alla mingi klambriga - see vast väga keeruline olla ei tohiks...
Ok...selle elab üle aga ma ei saa põmmpeadest aru kui ma seletan pikalt ja laialt et need külgmised mis muidu on meeriklastel gabariidid on suunadeks tehtud ja nemad ikka ,et gabariidid peavad valged olema......jeebus tule appi kui nüri võib ikka mõni inimene olla
23.08.2006 at 10:48 |
|
Vanaisa Moderator |
Kui sa mõtled külgede gabariite, siis sinna tõmba üldse mingi must teip peale ja ütle, et neid tulesid polegi - siis peaks sihker olema
23.08.2006 at 10:58 |
|
hirax |
Võib olla leiad siit teemast mõne seaduselõigu, mis abiks
23.08.2006 at 11:00 |
|
blood |
mina tõmbasin ka teibi peale külgmistele tuledele... taha suunad kollased... ja oligi minu peedistamine läbi.. kõik sujus lõpuks kultuurselt.
Üldjuhul kui minna kohe alguses suurem osa ümber tehtud tuledega.. st gabariite pole näha ja suunad kollased siis väga ei kiusata.
Jõudu ja edu...
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
23.08.2006 at 11:03 |
|
rai |
Ja ära käi Tartu arkis selliseid asju tegemas. |
23.08.2006 at 11:19 |
|
Jamez |
quote: rai: Ja ära käi Tartu arkis selliseid asju tegemas.
Tallinnas käisin.
23.08.2006 at 11:26 |
|
riisiveski |
mis autoga tegu?
23.08.2006 at 14:38 |
|
anryo |
Helista mulle ja ma seletan mis teha. Kui kannatad, siis võime järgmine nädal koos kahe masinaga minna - mul sama teema käsil. Ja kõik vastavad ümberehitused ka põhimõtteliselt tehtud.
Kui nüüd mootor ka veel selleks ajaks kokku saaks....
23.08.2006 at 16:10 |
|
Jamez |
quote: anryo: Helista mulle ja ma seletan mis teha. Kui kannatad, siis võime järgmine nädal koos kahe masinaga minna - mul sama teema käsil. Ja kõik vastavad ümberehitused ka põhimõtteliselt tehtud.
Kui nüüd mootor ka veel selleks ajaks kokku saaks....
Panin kahepoolse teibiga ajutise udutule tagastsangele,tegin äärmised gabariidid suunadeks, lisasin esituledele 5W pirni gabariidiks, tagurdamistuled suunaks ja lisa tagurdamistuli ja asi läks läbi.....paar tundi tööd ja korras. Vaadati küll imeliku näoga neid teibiga kinnitatud tulesi ja mööda stanget tagaluugi vahele jooksvaid juhtmeid aga ei juletud öelda midagi
23.08.2006 at 16:50 |
|
dodge |
Kas teed normaalseks tagasi ka? |
24.08.2006 at 00:34 |
|
Jamez |
quote: dodge: Kas teed normaalseks tagasi ka?
Juba tehtud
24.08.2006 at 11:16 |
|
blood |
Juba Cirrustki tagant ja eest nähtud Jõudu
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
24.08.2006 at 12:43 |
|
Valmet |
Ütle siis teistele kah mis oli selle ARK-i töötaja nimi kellele Su auto esimene modifikatsioon ei meeldinud. Noh info mõttes lihtsalt.
24.08.2006 at 21:11 |
|
Jamez |
quote: Valmet: Ütle siis teistele kah mis oli selle ARK-i töötaja nimi kellele Su auto esimene modifikatsioon ei meeldinud. Noh info mõttes lihtsalt.
Ei mäleta mis teise nimi oli....praktikandi mõõdu andis peaaegu välja....mingi umbes 18 aastane või nii :P
25.08.2006 at 08:15 |
|
fleetwood |
teie juttu lugedes tuleb ette oma real hell ark-is,kus ma püüdsin juba varem eestis arvel olnud rauda enda nimele vötta :
1) esimene päev :
suundusin oma paberite ja autoga öitsvas meeleolus ARK-i.
täitsin vajalikud paberid,kaasas ARK enda ostu-müügi leping.
vennikesed kohapeal punnitasid silmi...kui ma olex vaid teadnud,mis see köik endaga kaasa toob...
andnud autopaberid väga viisaka neiu kätte,teatas möne aja pärast kohalik völl,et kindluse mötte möödavad nad auto gabariidid ära.nojah,okei.möötke.
läksin koos völliga välja.aitasin tal möödulindi otsa ka veel hoida.vennike kirjutas köik üles ja ütles,et siin on mingi kala sees - vanadel paberitel on nii ja tema möötis,siis auto oli 5 cm igast otsast veninud........
neelasin selle jama alla..
lootsin...
järgmine kord ronisime välja,kuna vennikesed tahtsid näha,kas mu raua kere peal asuvad klepsud ja mootori klepsud on ikka samad koos seal asuvate numbritega.
jätsin völli klepse lugema..läitsin suitsu....
möne aja pärast völl suundus hoonesse.....
segadus.
ootasin.
siis järgmine völl avastas,et minu raua margi ja vana passi peal märgitud kw ei klapi.
neelatasin.vennike näitas mulle köiki eestis registreeritud fleetwoode.selgitasin,et mul on nime löpus söna Brougham D'elegance.taas segadus.
olin juba 3 tundi jauranud nendega.kell kukkus 17 ja mul paluti lahkuda..
kirusin ja kimusin hunniku suitsu ära.
teine päev :
läks sama jama lahti -autole ei saa tüübi kinnitust teha,mingi völl tlnas teeb,aga see on puhkusel.
mu käed hakkasid vihast värisema.
löpuks leiti keegi,kes seda tüübikinnitust teha vöib.mu kohalik Ark völl raius endiselt,et fleetwoode sellise kw polegi.käskisin tal süübida asjasse.
löpuks leiti fleetwood broughami salajased numbrid.
tundsin,et saan infarkti.
siis käidi tulesi kontrollimas.siis kontrolliti kummi sügavuse mustrit supleriga.dziisus kraist......
taas oli keegi kadunud,et mu tüübikinnitust kinnitada.
siis tuli veel üks pauk,mis löppes tollel päeval ark lahtiolemisajaga - keegi IDIOOT kustutas mu kallikese üldse eesti andmeregistrisit ja asi jäi lahtiseks.
läksin koju ja jöin end täis...
kolmas päev :
hommikul Ark-i suundudes oli täis pohmelli ja mässu kogu bürokraatia vastu.
sisse astudes teatas mulle kohe söbralik Ark neiu,et kogu viga parandatakse paari tunni jooksul ja siis on auto paberiteg korras.
OKEIIIIIIIII.
nagu imeväel olidki mu paberid paari tunniga tehtud ja ma suundusin uhkelt oma 3 PÄEVA REGISTEERIMISEGA AEGA VÖTNUD CADIGA LINNA POOLE.
LUGU JUHTUS SELLE AASTA JUUNI KUUS LÄÄNEMAA ARK-IS.
|
25.08.2006 at 15:53 |
|
vr_ |
no minu hell oli lihtsam aga näitas suhtumist..
auto ka mõõdeti üle ja uuriti minu käest andmeid..
ja põhjendus oli et kogu info mis selle auto kohta on on tasuline kõik netisaitidel..
samas oleks korragi kiigand imperialclub.com ja mõnesse autoriteetsemassegi saiti
teisalt ei saa kurta, ilmselt meestäitis protokolli ja tegi kõik õigesti, ja ei nöökind ühhegi asja kallal.. vanus > 25 oli ilmselt vägagi abx..
et omaltpoolt pole hallba kogemust olnud..
aga jah eganad seal ei viitsi:P
25.08.2006 at 19:32 |
|
Peeter82 |
quote: fleetwood:
Sinu moraalne kohus nii enda kui teiste usaraua omanike ees on nüüd ARK-i kaebus sisse anda ja siis hiljem meile teada anda, mis sulle vastati.
Äkki muutub midagi
25.08.2006 at 20:29 |
1 edit. Last edited 25.08.2006 at 20:30 by Peeter82
|
fleetwood |
olen hiljem möelnud,et oleks pidanud tegelikult asja lehte panema - las söövad oma kuradi bürokraatiat.
aga olgu siis teistele niipalju hoiatuseks - et ÄRGE TEHKE TEGEMIST LÄÄNEMAA ARK-GA.
üks lugu tuli veel meelde,kus vennike ostis endale korraliku tsikkli.otse poest.
tassis treila peal ka läänemaa arki.sai ära registreeritud ja siis anti vennale tsikli numbrite asemel söiduauto numbriplekid...
jama läks nii suureks,et vennike tallas koos oma treila peal oleva tsikliga järgmine päev pealinna tagasi,kus talle anti öiged numbrimärgid.
selle eest muidugi said siinsed völlid nii,et sabasuled sahisesid.
|
26.08.2006 at 10:50 |
|
Valmet |
Ei mäleta mis teise nimi oli....praktikandi mõõdu andis peaaegu välja....mingi umbes 18 aastane või nii :P Mina tean, et üks ilge peldik vend kannab nime Ingemar Arusoo ja soovitaks ettevaatlik olla.
26.08.2006 at 18:15 |
|
Hannes |
quote: Valmet:
Ei mäleta mis teise nimi oli....praktikandi mõõdu andis peaaegu välja....mingi umbes 18 aastane või nii :P
Mina tean, et üks ilge peldik vend kannab nime Ingemar Arusoo ja soovitaks ettevaatlik olla.
Sellele tüübil olen ma lubanud pasunasse sõita, kui ta oma suuvärki ei kontrolli - mõjus.(Ingemaril siis)
Noor tüüp, nimi hetkel ei meenu, teeb asjad ilusti ära hommikupoolikuti, kui ta viitsib veel tööd teha. Õhtuti tekivad vimkad sisse a`la see ei ole Itaalias auto reg.tunnistus, Šveitsist toodud auto peab komisjonis käima jne jne.
Tegelikult peaks sellele loodripolgule, kes hallis oma p*rset laiaks istuvad päevapealt kinga andma, ning asjalike ning tööd tegevate inimestega asendama.
27.08.2006 at 20:26 |
|
HardStep |
quote: fleetwood:
See on küll huvitav lugu, endal 2 väga head kogemust ameerika autode esmaregistreerimisega Läänemaa ARKis selle aasta jaanuaris.
Edit: mõtlesin siis Haapsalu bürood konkreetselt.
27.08.2006 at 21:45 |
1 edit. Last edited 27.08.2006 at 22:05 by HardStep
|