Poster |
Message |
lundve |
Mis autoga tegemist?
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
05.10.2006 at 19:47 |
|
illinois |
Mis autoga tegemist?
http://www.scion.com/ |
05.10.2006 at 19:49 |
|
newton Moderator |
Mis autoga tegemist?
Scion xB, Toyota katse popp ja noortepärane olla. |
05.10.2006 at 19:49 |
|
lundve |
Mis autoga tegemist?
seee siis mingi usa turu jaoks toodetud asi või?
Ney Yorgi number on küljes ja seisis Koidu tänaval. Keegi tahab siis Eestis popp ja noortepärane olla.
05.10.2006 at 19:55 |
|
tfr |
Mis autoga tegemist?
USA turu jaoks tehtud jah - sealne Toyota "noortebränd". xB on sisuliselt Yarise tehnika, millele on teine kuut peale istutatud.
Ma tahtsin ka noortepärane ja popp olla ja xB osta, aga Premium ei suutnud mulle konkreetset pakkumist teha. Siis ostsin Avantime. |
05.10.2006 at 19:58 |
|
lundve |
Mis autoga tegemist?
mingit ilu selle masina juures küll pole aga noh, eks ilu ju vaataja silmades
Polegi sellist käru siinkandis enne näinud
05.10.2006 at 20:00 |
|
bastion |
Mis autoga tegemist?
tere,
super , ootasin juba ammu esimsest xB-d eestisse. loodan, et neid rohkem tekib. meeldiv vaheldus
olavi
05.10.2006 at 20:14 |
|
Valmet |
Mis autoga tegemist?
quote: bastion: tere,
super , ootasin juba ammu esimsest xB-d eestisse. loodan, et neid rohkem tekib. meeldiv vaheldus
olavi
Ja mina ootan juba ammu, et miski üleloomulik jõud peataks selle plätsunite toomise eestisse.
EDIT: soovitavalt tagasiulatuvalt.
05.10.2006 at 20:20 |
1 edit. Last edited 05.10.2006 at 20:23 by Valmet
|
bastion |
Mis autoga tegemist?
tere,
oodake vaid kuni "hiinlased" turule tulevad - tulid japsid - tulid koreakad - tulevad ka hiinlased. see on paratamatus. mitte, et ma nende fänn oleks aga mitmekesisus ja konkurents on turul tervitatavad - see tähendab ju lõpptarbijale soodsamat hinda ning järelteenindust
aga scionit võiks EU-s ka müüa , tegelikult tuleb ju fakti nentida - popp ja noortepärane ja mis kõigetähtsam. el cheapo.
olavi
05.10.2006 at 20:28 |
|
matukas |
Mis autoga tegemist?
quote: bastion: tere,
...mitte, et ma nende fänn oleks aga mitmekesisus ja konkurents on turul tervitatavad - see tähendab ju lõpptarbijale soodsamat hinda ning järelteenindust
Vaadates meie tipptundide ummikuid, siis pigem sooviks autodehulga vähenemist. Varsti on nii, et juba imikutele hakatakse autosi müüma. Vabandan OT pärast, kuid mõte jääb samaks.
05.10.2006 at 20:36 |
|
lundve |
Mis autoga tegemist?
quote: Valmet: quote: bastion: tere,
olavi
Ja mina ootan juba ammu, et miski üleloomulik jõud peataks selle plätsunite toomise eestisse.
EDIT: soovitavalt tagasiulatuvalt.
väga õige jutt
sellise kuubikuga oleks ilmselt jube ja ebakindel sõita ka. Ma mingis renookliios ükspäev reisisin ja Järvevanas oli koguaeg hirm, et sõidetakse laiaks, nii väike ja ebaturvaline masin tundus.
05.10.2006 at 20:54 |
|
lundve |
Mis autoga tegemist?
huvitav kuidas siin usa numbritega sõidetakse? Igati legaalne siis ve?
05.10.2006 at 20:57 |
|
kadjakas |
Mis autoga tegemist?
Ma muuseas olen rõemus, et säherdusi kummalisi loomi meite maale ilmub. Lihtsalt s.takani on tüüpeestlaste 206.-test, 306.-test, masdakuutest ja muust ilmetust. Pigem olgu rõve kui tavaline. |
05.10.2006 at 21:43 |
|
PlyVal64 |
Mis autoga tegemist?
Seda Scioni kiidetakse kõvasti ja USAs olevat väga popp masin. Iseenesest lahe kast, mõni selline ainult teeb tänavapilti kenamaks kogu selle üheülbalisuse keskel. Igastahes parem, kui Yaris Vario.
quote: lundve: Ma mingis renookliios ükspäev reisisin ja Järvevanas oli koguaeg hirm, et sõidetakse laiaks, nii väike ja ebaturvaline masin tundus.
Kõik sõltub Cliost Selle Spordiga tundusid kõik bemari ja audivennad kuidagi mõttetud Aga üldiselt väike särtsakas auto ruulib Tallinnas kahesajaga. Hetkel sõidan kordamööda W124 ja Saxoga. Mersuga kesklinna küll ei kipu, õnneks on tal mega pööramine, muidu jääkski sinna tuterdama ja parkimiskohta otsima. Samas ei taha talvise kiilakaga pisikesega maanteele minna. Ehk igaks vajaduseks oma |
05.10.2006 at 21:44 |
1 edit. Last edited 05.10.2006 at 21:49 by PlyVal64
|
kadjakas |
Mis autoga tegemist?
Et minut hiljks või nii? |
05.10.2006 at 21:50 |
|
Ragnar |
Mis autoga tegemist?
quote: PlyVal64:
Aga üldiselt väike särtsakas auto ruulib Tallinnas kahesajaga. ; Samas ei taha talvise kiilakaga pisikesega maanteele minna. Ehk igaks vajaduseks oma
...ja ei midagi enamat muud tarka lisada, lihtsalt soov toetada elutervet mõttelaadi.
|
05.10.2006 at 23:13 |
|
mella69 |
Mis autoga tegemist?
Yorgis parkimisega väga tuuga, sellist pisikest kasti mahutab paremini laevade vahele. Julgeks väita, et siiamaani pole ühtki valget inimest sellisega sõitmas näinud, pigem nagu neegrite ja kährikute teema koos silmipimestavalt läikivate velgede,neoontulede ja kõige muu sinna juurde kuuluvaga
06.10.2006 at 03:31 |
|
crasher |
Mis autoga tegemist?
quote: mella69: Yorgis parkimisega väga tuuga, sellist pisikest kasti mahutab paremini laevade vahele. Julgeks väita, et siiamaani pole ühtki valget inimest sellisega sõitmas näinud, pigem nagu neegrite ja kährikute teema koos silmipimestavalt läikivate velgede,neoontulede ja kõige muu sinna juurde kuuluvaga
Kährikud?
06.10.2006 at 07:00 |
|
Romek |
Mis autoga tegemist?
Kährikud? =natuke heledam `neeger`, pärit ilmselt mehhikost
06.10.2006 at 08:23 |
|
lundve |
Mis autoga tegemist?
quote: Romek:
Kährikud?
=natuke heledam `neeger`, pärit ilmselt mehhikost
06.10.2006 at 08:39 |
|
Sebastien |
Mis autoga tegemist?
Kandiline. Järelikult "mahvia" auto. Vene "kapid" peaks ilusasti ära mahtuma.
Samas peab nõustuma, et linnas ikka väike "taskurakett" kõikse parem liikumisvahend (või siis Hummer).
Tuletame meelde, et kähriku jaht kestab Eestis aastaringi. |
06.10.2006 at 08:45 |
|
vasja |
Mis autoga tegemist?
Seda autot tuunisid ju oma saates MTV pimpijad. Võtsid mingi räimest Honda, mis oli väidetavalt mitmest eri masinast kokku keevitatud ja ostsid omanikule selle Xioni asemele ning tuunisid hoopis seda.
06.10.2006 at 10:09 |
|