register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kust leiab diiselpõleti  
Poster Message
Maik

Kust leiab diiselpõleti
Vaja siis garaasi soojaks ajamiseks talvel, peaks töötama diisel või kütteõli põhjal. Hea oleks üle 30kw.
Soomes oli 32kw isendi hind alla 7000.- kahjuks koht ise oli kaugel ja jäi ostmata , kas eestist leiab sellise hinnaga uue? Siiani mis näinud on kallimad olnud.

Sobiks ka vähekasutatud, ehk on kellegil üle.

edit: sellised vidinad siis http://www.aircom.ee/tooted.php?lang=1&m2=12&ps=24&s1=31

03.08.2006 at 10:39 1 edit. Last edited 03.08.2006 at 10:44 by Maik
Maik

Kust leiab diiselpõleti
on kellegil miskit pakkuda ? Talv tulekul.

07.10.2006 at 18:01
vr_

Kust leiab diiselpõleti
Kunagi keset jaapanimaad sai veebruari kuus elatud, seal väga keskkütet ei harrastatud eramute piirkoonnas olid sellised mõnusad suuremat sorti arvuti korpuse mõõdus seadmed kus automaatselt süüde ja tempkontroll jms olid miskid filtrid ka vahel et korstent vaja polnud.. 5*5*2 toa hoidis üsna soojana suht väheste sisselülitumistega.. on keegi selliseid siinkandis näinud???

08.10.2006 at 01:19
Astro SS
Kust leiab diiselpõleti
quote:
vr_: Kunagi keset jaapanimaad sai veebruari kuus elatud, seal väga keskkütet ei harrastatud eramute piirkoonnas olid sellised mõnusad suuremat sorti arvuti korpuse mõõdus seadmed kus automaatselt süüde ja tempkontroll jms olid miskid filtrid ka vahel et korstent vaja polnud.. 5*5*2 toa hoidis üsna soojana suht väheste sisselülitumistega.. on keegi selliseid siinkandis näinud???

KAs sa mõtled petrooli põletit? Neid toodab :Wallus ;)

08.10.2006 at 08:18
wax

Kust leiab diiselpõleti
Üle 30kw diiselpuhurid maksavad ikka jah rohkem kui 7000.- http://www.stokker.ee/products/?pg_id=2478&showC=1&product_type=1 Kui leiad midagi sobivat, siis hinnad on natuke räägitavad.
09.10.2006 at 08:52
Fog

Kust leiab diiselpõleti
Paar küsimust nende põletite kohta.

1. Kuidas nende gaasi ja diiselpõletite õhk on ka?
(Mul nimelt majakarp saab kinni okt lõpuks, ja huvi ka talvel sulailmaga kõpitseda seal sees)
2. kui suur on kütte(raha)kulu vahe neil. gaasi peab ju mingi ballooniga ostma.

09.10.2006 at 09:12
Madman

Kust leiab diiselpõleti
quote:
Fog: Paar küsimust nende põletite kohta.

(Mul nimelt majakarp saab kinni okt lõpuks, ja huvi ka talvel sulailmaga kõpitseda seal sees)

1. Õhku on seni kuni ta otsa saab. Kui kaua põleb siis hakkab hapniku puudusel suitsema. Üldiselt väga kaua just sellises ruumis olla ei tahaks, ikkagi ajutine soojalahendus. Muidu sooja annab kõvasti ja võib iga tunni tagant 5 minutit järgi panna siis ei ole hullu midagi.

3. Arvu ei oska öelda aga gaas on tunduvalt kulukam. Diiselpuhuris põles kõige paremini sinine küte.

09.10.2006 at 09:23
Jesper

Kust leiab diiselpõleti
Mul on garaazhis propaanipõleti, selle õhk on küll täiesti okei, st ei haise ega midagi.

Mul kulub üks balloon talve jooksul, aga see on täiesti tinglik mõõt, sest ega ma seal iga õhtu (ega mõnikord isegi iga nädal) ju ei käi.
09.10.2006 at 09:24
Stang-R

Kust leiab diiselpõleti
quote:
Fog: Paar küsimust nende põletite kohta.

Mul sõber kasutas majakarbi soojendamiseks pulli-jaani, oli väga rahul.
09.10.2006 at 10:43
Fog

Kust leiab diiselpõleti
quote:
Stang-R: Mul sõber kasutas majakarbi soojendamiseks pulli-jaani, oli väga rahul.
Pullijaan ei sobi, korsten on järgmise aasta eelarves:P

09.10.2006 at 11:11
Telc
Kust leiab diiselpõleti
Tuleb väljast lihtsalt tiba värsket õhku peale võtta, küll siis selle hapnikumure saab ka lahendatud. Näiteks miski 100mm läbimõõduga toru tuua õuest põleti juurde ja kusagilt kõrgemalt majas mingi avavus natukene irvakile.
09.10.2006 at 12:06
MitsuPower

Kust leiab diiselpõleti
meil sõpradega suurem garaaz selline 5 auto jaoks umbes kuhu neli siis vabalt sisse läheb pluss meie muu nodi ka. Alguses soojendasime seda Ikaruse soojendusest tehtud agregaadiga mis siis diiselkütte pealt töötab!
selle ots sai garaazi ukse vahelt sisse aetud ja üsna soojaks tegi ikka garaazi!
Iseasi kas selliseid handmade sojendusi leidub kusagilt enam! Nüüdseks panime garaazi bullerjani ja kütame sellega juba vist nüüdseks kolmas aasta!
09.10.2006 at 18:39 1 edit. Last edited 09.10.2006 at 18:40 by MitsuPower
deville78

Kust leiab diiselpõleti
siin üks ikaruse oma täitsa saadaval http://www.auto24.ee/products/detail_product.php/Diiselpuhur/id=94552 ehk on abiks:)
10.10.2006 at 12:27
Kloss
Kust leiab diiselpõleti
handymann.ee - diiselpuhur 12500kcal/h - 7999.-
10.10.2006 at 13:46
Maik

Kust leiab diiselpõleti
Minupoolt võib teema kinni panna iseenesest...
saab Aircomiga kaubale, stokkeri oma tehti maha ja handyman...on küll hea,kui mõni tubli tööriist maksab väga vähe,aga kuskil kus on kütust ja põleb - seal nagu handymani hästi usaldada ei tahaks :P

10.10.2006 at 18:56
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kust leiab diiselpõleti  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.