register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kuidas eristada camarot  
Poster Message
Tituk
Kuidas eristada camarot
Sai endale soetatud chevrolet camaro aastast 83. Mootor 5.0
Kuid tekkis küsimus et ega juhuslikult z28 ei ole, vaadates z28 pilte siis mul näeb ta täpselt samasugune välja.
Vin kood on ära solgitud .
Oskab keegi öelda mis vahe neil on ???
12.10.2006 at 19:09
kalev35

Kuidas eristada camarot
Vastuse saad ehk siin foorumis (vähe) hinnatud usaraud välimääraja abil.
Ma ei jaga ka seda Z ja muud asja, aga lugesin sealt välimäärajast...

12.10.2006 at 19:41
Maik

Kuidas eristada camarot
Ega see sinist värvi pole?

12.10.2006 at 20:50
Tituk
Kuidas eristada camarot
Sinine ? kui sa mõtled minu oma siis ei mul on must matt.
Olen seda väli määrajat varem vaadand ei ole ühegi moodi seal üks tavaline ja see sinine rs aga mul esi stange sama nagu L.Kuriksi camaro z28-l.
Ukse polstrid on ka nagu z28-l salongi värvus on sampanja tooni
Lisadest on mul el.aken,el iste,taga klaasi puhasti (pole paljudel kohanud),T-top.
Mõnda tuttavat pani imestama,et sellise aastaga ja taga on lukk difer ning ketas pidurid.
12.10.2006 at 21:26
mustus
Kuidas eristada camarot
Usakal peab olema kaks vin-koodi. Üks klaasi all, teine kapoti all raamil. Kas mõlemad on hukkas?
12.10.2006 at 21:34
antennimees

Kuidas eristada camarot
quote:
mustus: Usakal peab olema kaks vin-koodi. Üks klaasi all, teine kapoti all raamil. Kas mõlemad on hukkas?

Esimest korda kuulen! Aga kui raami polegi ?

12.10.2006 at 21:36
peep

Moderator
Kuidas eristada camarot
Z28 kirjeldus 1982 mudeliaasta kohta:

quote:
Z28 came with the LG4 4bblbl V-8 as standard motor and LU5 twin TBI `Cross Fire Injection' 5.0 liter/305 motor was optional. All Z28's came with lightweight SMC (Sheet Molded Compound) hoods. The LU5 optioned Z28's also came with functional hood air induction flaps. The Z28 had a different nose that did not have the three horizontal slits above the grille as on the Sport Coupe and Berlinetta. Z28 came standard with a 3 piece rear spoiler and black horizontal bar in tail lights. The Z28 also came with front, side, and rear lower body valances in silver or gold. Just above the valance was a two-color lower body stripe that en- circled the car. Headlamp pockets on the Z28 were black. The Z28 came standard with a new 15x7 cast aluminum 5 spoke wheel accented with either silver or gold. Z28 badges appeared on the right rear bumper, and on the side valance just behind the front wheels.

ja muudatused aastaks 1983:

quote:
5.0 liter H.O. motor introduced mid-year (March 1, 1983). H.O. motor came with a higher lift and longer duration cam, dual snorkel intake system with `5.0 Liter H.O.' decal on air cleaner, specially calibrated Quadrajet carburetor, lightweight flywheel, electric cooling fan, bigger 2.75 inch exhaust and Corvette style wide mouth monolithic catalytic converter, `5.0 Liter H.O.' exterior badging, and came standard with 3.73 rear axle gear. In 1983, L69 was only available with 5 speed manual transmission.
All Z28 hoods were switched from SMC to steel except the LU5 air induction hood. Charcoal was added as a wheel accent/valance color.

Siin muidugi palju pole juhtlõngasid, kuna auto on Sul üle värvitud aga arvestades, et 1983 tehti Z28 62,650 tükki ja Berlinettat vaid 27,925, siis on suur tõenäosus, et Sul on Z28. Iseasi, kuskohast Sa võtad, et tegu '83 aasta autoga, kui VIN'i pole ?
12.10.2006 at 21:39 1 edit. Last edited 12.10.2006 at 21:43 by peep (Moderator)
mustus
Kuidas eristada camarot
Kui arvele võtsin, siis ARKi mees kraapis juhipoolsel raamil kapoti all, kui kogenud kala VIN koodi nagu silmamoondaja välja. Millegipärast ei uskunud ta oma silmi klaasiall paistvalt plekitükilt nähtav.

Esimest korda kuulen! Aga kui raami polegi ?
Kuidas ei ole, kõigil on raam. Isegi jalgrattal on raam. Kui raami ei ole, siis on see ju pall.
12.10.2006 at 21:54 1 edit. Last edited 12.10.2006 at 22:06 by mustus
Tituk
Kuidas eristada camarot
teh passis on 83a.
Top Partsis lasin vaadata oma vin koodi et mis ta siis näitab ja arvutist tuli vastuseks ? mitte midagi selget
Toodud sveitsist
Auto värvus eelnevalt on olnud ele hall või midagi sellist
12.10.2006 at 22:02 2 edits. Last edited 12.10.2006 at 22:05 by Tituk
peep

Moderator
Kuidas eristada camarot
Kui taga on kettad ja lukk, siis ilmselt Z28 jah aga ega seal erilist vahet pole tegelt.
12.10.2006 at 22:05
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kuidas eristada camarot  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.