Poster |
Message |
928boy |
Paypal
Korra on ühe teema alt juba läbi käinud, kuid arvestades selle juba paari kuu vanuse uudise olulisust, väärib see kindlasti eraldi teemat. Nimelt, kallid sõbrad, on meie mätas nüüd Paypal süsteemis sees. Saame küll ainult krediitkaardiga makseid sooritada, kuid suur asi seegi, kuna USA ja UK ebay pea ainult selle süsteemi peal ongi ning Ebay.de ka jõudsalt sinna liigub.
Ise olen tänasest õnnelik Paypal konto omanik ja esimene maksegi sooritatud. Inimese tunne tuli peale. Ei pea enam saatma päringuid, kas bidpay sobib ja pea alati neg. vastust saama, või siis mõnd välismaalasest sõpra tüütama vms.
See uudis peaks nüüd küll järgmise suve tänavapilti mõjutama või mis? |
11.08.2005 at 19:38 |
|
Astro SS |
Paypal
Proovitud aga osad müüjad ei aksepteeri rahvusvahelist paypal makset, tuleb teade :
Non-U.S PayPal Account
Unfortunately, this recipient does not accept payments from non-U.S. PayPal
accounts. Please return to the recipient's web site to complete your payment
using their regular checkout process.
11.08.2005 at 19:52 |
|
mrtn |
Paypal
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=6001&spid=76325#76325 |
11.08.2005 at 20:23 |
|
mrtn |
Paypal
tähelepanuks "minulpoleküllkunagipaypaligaprobleemeolnud"-tegelastele: PayPal blokeeris katastroofiohvrite heategevuskonto |
05.09.2005 at 11:04 |
|
ervin |
Paypal
soovitan vältida igasugust kontakti paypaliga - proovisin maksta, raha (8000 krooni) võeti arvelt ära, müüjale seda ei edastatud ja minu konto blokeeriti ära kuna "aadressi ei saa kontrollida". samas see aadressi kontrollida mitte saamine ei takistanud neil "expanded account" avamist.. |
13.03.2006 at 11:38 |
|
rustang Moderator |
Paypal
Mina olen maksnud 3 korda ja kõik töötab. |
13.03.2006 at 12:13 |
|
Vanaisa Moderator |
Paypal
quote: ekgerke: soovitan vältida igasugust kontakti paypaliga - proovisin maksta, raha (8000 krooni) võeti arvelt ära, müüjale seda ei edastatud ja minu konto blokeeriti ära kuna "aadressi ei saa kontrollida". samas see aadressi kontrollida mitte saamine ei takistanud neil "expanded account" avamist..
Sa saad ju lasta oma pangal ka PayPali rahasoovi annuleerida.
Endal pole kunagi mingeid jamasid olnud - v.a. korra, kui PayPal sama arvet 2 korda saatis. Selle killis minu pank ise ära.
13.03.2006 at 12:18 |
|
MitsuPower |
Paypal
ka ise olen paypal-i kasutanud...küll vaid alles korra. Toimis ilusti ja kaup ka tuli kohavel USA-st 6 päevaga! |
13.03.2006 at 12:22 |
|
ervin |
Paypal
quote: Vanaisa: quote: ekgerke: soovitan vältida igasugust kontakti paypaliga - proovisin maksta, raha (8000 krooni) võeti arvelt ära, müüjale seda ei edastatud ja minu konto blokeeriti ära kuna "aadressi ei saa kontrollida". samas see aadressi kontrollida mitte saamine ei takistanud neil "expanded account" avamist..
Sa saad ju lasta oma pangal ka PayPali rahasoovi annuleerida.
Endal pole kunagi mingeid jamasid olnud - v.a. korra, kui PayPal sama arvet 2 korda saatis. Selle killis minu pank ise ära.
panka nad õnneks kardavad jah, raha sain täna tagasi. |
13.03.2006 at 12:58 |
|
autodusa |
Paypal
niisiis,
olen kasutanud USA paypali üle 2 aasta ja see toimib suurepäraselt,paypalylt panka raha saatmine on ka lihtne ja tasuta.
Eesti oma olen ka kasutanud ja enam ei viitsi. Esiteks on õige,et väga paljud müüjad ei aksepteeri USA-st väljaspoolt kontot ja kurb lugu on see,et enamasti näeb seda alles siis kui oled asja juba ära ostnud ja hakkad maksma.Siis ei saa sa maksta ja võib tulla negative feedback.Lisaks on pidev jama,et mingi limiit saab täis ja siis on tulnud ette,et ei saagi seda millegipärast suurendada. Ühesõnaga see eesti paypal on ok pisikeste ajutiste maksmiste tegemiseks aga midagi suurt ma ei julgeks ette võtta sellega.
MB C43 AMG |
14.03.2006 at 22:50 |
1 edit. Last edited 14.03.2006 at 22:50 by autodusa
|
zeke |
Paypal
Mis need teenus tasud paypal'ga on?
20.03.2006 at 15:45 |
|
Jesper |
Paypal
Maksjale on tasuta. Konto aktiveerimine maksab poolteist eurot. |
20.03.2006 at 16:42 |
|
tfr |
Paypal
Ei maksa kusjuures, see 1.50 eurot võetakse maha lihtsalt krediitkaardiandmete kontrolliks, järgmise makse pealt võetakse sellevõrra vähem. |
20.03.2006 at 16:53 |
|
Jesper |
Paypal
Mul läks see poolteist euri küll musta auku, konto aktiveerisin jaanuaris. Samas see ei ole selle mugavuse eest just suur hind.
Mis puudutab seda, et osad müüjad Eestist kuuldes kappi peitu jooksevad, möödaminnes eelnevalt igaks juhuks võrgujuhet läbi raiudes (Ida-Euroopa! Appi! Seal on ju kõik häkkerid, petised ja kaabakad!), siis üldiselt on idiootsus ja rumalus nende oma mure. Kui nad ei taha minu raha, siis ei hakka mina ka lipitsema ja paluma ja peale suruma, oma asi. Leidub piisavalt normaalseid müüjaid ning müüja normaalsuse välja selgitamiseks enne pakkumise tegemist saab talle ju eelnevalt maili saata. |
20.03.2006 at 17:26 |
1 edit. Last edited 20.03.2006 at 17:38 by Jesper
|
Peeter82 |
Paypal
Küsimus:
Üldteada asi, et Eesti Paypaliga ei saa raha vastu võtta.
Olen siiski kuulnud, et kui lasta kellelgi oma Paypal kontole maksta, siis
saab seda raha kasutada enda järgmisteks Paypal makseteks.
Kas keegi targem teab, kas see jutt vastab tõele?
19.10.2006 at 09:35 |
|
tfr |
Paypal
quote: Peeter82: Küsimus:
Üldteada asi, et Eesti Paypaliga ei saa raha vastu võtta.
Olen siiski kuulnud, et kui lasta kellelgi oma Paypal kontole maksta, siis
saab seda raha kasutada enda järgmisteks Paypal makseteks.
Kas keegi targem teab, kas see jutt vastab tõele?
Vastab tõele. Eestisse ei saa Paypal > raha makseid teha, Paypali süsteemi sees võid raha keerutada nii nagu süda lustib. |
19.10.2006 at 09:40 |
|
ivoalaska |
Paypal
Jätkuks PayPal teemale. Nimelt tegin ka endale seal konto ja sisestasin krediitkaardi andmed kuid siis visati ekraanile järgmine kiri: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Võtsin pangaga ka ühendust kuid sealt öeldi et mu kaart on täiesti korras ja toimiv. on kellelgi sarnast probleemi esinenud? Andmed sisestasin õigesti. |
31.10.2006 at 13:55 |
|
Fog |
Paypal
quote: ivoalaska: Jätkuks PayPal teemale. Nimelt tegin ka endale seal konto ja sisestasin krediitkaardi andmed kuid siis visati ekraanile järgmine kiri: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Võtsin pangaga ka ühendust kuid sealt öeldi et mu kaart on täiesti korras ja toimiv. on kellelgi sarnast probleemi esinenud? Andmed sisestasin õigesti.
Ära vaeva pead, panga probleem. Sina kui klient oled ostnud pangalt teenuse, ja antud juhul pank seda sulle ei suuda provideda.
31.10.2006 at 14:08 |
|
ivoalaska |
Paypal
Pangaks siis Hansapank. Aga ikkagi kas probleem laheneks, kui lähen panka kohale ja selgitan asja? Hansapanga krediitkaardiga peaks ju ometi olema võimalik PlayPalis tasuda. On soovitusi? |
31.10.2006 at 14:34 |
|
tfr |
Paypal
Kas Sul on MasterCard või VISA?
Ma ei mäleta, kas Paypaliga see probleem oli (endal MC), aga kunagi sattusin Hansas selle otsa, et VISA puhul nõuavad nad CNP (card not present) tehingute puhul seda security code'i ehk siis seda kolmekohalist numbrit kaardi tagaküljel. Ja kui provider seda ei küsi ja pangale ei edasta, saab vastu näppe.
Toona ütles Hansa, et see on teada probleem, ja kuna ma ütlesin, et suurema osa ajast ma selle kaardiga online-makseid teengi, vahetas mu VISA MasterCardi vastu välja. |
31.10.2006 at 14:59 |
|
neolux |
Paypal
Paypali kontoga ei õnnestu raha saada ka mitte paypali süsteemist. Katsetasin, ostja raha jõudis küll kontole kuid selle makse peab saaja ka aktsepteerima ja seda teha ei õnnestu. Tuleb teade, et Eesti kontod on "send only" ja saabunud makse saab kas kohe tagasi saata või hoida teda aktsepteerimata staatuses 30 päeva, peale mida saadab Paypal selle ise saatjale tagasi.
Vähemasti registreerida õnnestub Hansapanga VISA krediitkaarti kenasti ja neid kolme kontrollnumbrit Paypal küsib. Teoorias peaks asi toimima ka Visa Electron/Maestro deebetkaartidega aga reaalsuses Hansapanga kaarte registreerida ei õnnestunud. |
31.10.2006 at 15:10 |
|
ivoalaska |
Paypal
Krediitkaart on Mastercard tavaline deebetkaart Visa. Põhimõtteliselt kui seda krediitkaarti seal registreerida ei õnnestu, kas siis PayPaly kaudu maksta ei saagi? Või on veel variante? (endal inglise keel pole just kõige parem, seetõttu võis mõni variant märkamatta jääda ). |
31.10.2006 at 15:27 |
|
Peeter82 |
Paypal
quote: neolux: Paypali kontoga ei õnnestu raha saada ka mitte paypali süsteemist. Katsetasin, ostja raha jõudis küll kontole kuid selle makse peab saaja ka aktsepteerima ja seda teha ei õnnestu. Tuleb teade, et Eesti kontod on "send only" ja saabunud makse saab kas kohe tagasi saata või hoida teda aktsepteerimata staatuses 30 päeva, peale mida saadab Paypal selle ise saatjale tagasi.
Vähemasti registreerida õnnestub Hansapanga VISA krediitkaarti kenasti ja neid kolme kontrollnumbrit Paypal küsib. Teoorias peaks asi toimima ka Visa Electron/Maestro deebetkaartidega aga reaalsuses Hansapanga kaarte registreerida ei õnnestunud.
Kas see on nüüd siis tõsi või mitte? Jutte on nii ühelt kui teiselt poolt.
31.10.2006 at 15:49 |
|
tfr |
Paypal
quote: ivoalaska: Krediitkaart on Mastercard tavaline deebetkaart Visa.
Kumb siis, kas krediitkaart või deebetkaart? |
31.10.2006 at 15:55 |
|
neolux |
Paypal
VISA ja Mastercard on mõlemad krediitkaardid, neid on veel teisigi aga Euroopas peamiselt need. VISA on algselt pärit Ameerikast ja Mastercard Euroopast. Deebetkaardid on Visa Electron ja Maestro. |
31.10.2006 at 16:06 |
1 edit. Last edited 31.10.2006 at 16:07 by neolux
|