register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : '79 Wagoneeri history  
Poster Message
426

'79 Wagoneeri history
Tere armsad usalased.

Ostsin siis hiljuti omale Wagoneeri.
Läksin täna ARK'i oma nimele teda vormistama. Taheti masinat näha, läksin angaari.
Onu vaatas ja läks arvutit klõbistama. Klõbin klõbin tükkaega, tuleb tagasi ja ütleb: "Masin on registrist kustutatud omaniku poolt taastamisõiguseta".
WTF???
"Teine asi veel...(paus)...sama kerenumbriga on meil veel üks '79 Wagoneer. 4,2 diisel ja rohelist värvi"
WTF???x2

...masendus...

Palusin ilusti onul vaadata millal mu auto registrist kustutati, et kas tõesti mees mängis mäkra ja tegi aprillinalja.

Läks arvutisse tagasi. Oli jälle pikalt seal ning siis ütles, et ta ise ajas sassi ning hoopis too roheline on registrist kustutatud aga kerenumber on ikkagi sama.

Kutsuti esmaspäeval uuesti asja selgitama.

Nüüd ma palun Teid, kallid ameeriklased, kes Te teate midagigi sellest stoorist mis on toimunud aastate eest, andke mulle palun teada.

Oleks ka jõle jama seis kui mul mehed otsustavad, et niih sul paneme nüüd passi õieti 5,9L kirja ja saad vastavalt kindlustust ka maksma hakata (praeguse 4,2L ja 83 kW asemel :D).
Kui teaks neile mingit lugu vastu rääkida siis äkki lastaks mul selle rohelise vaguni andmetega edasi põristada...

Suuresti ette tänades,
Sten

16.12.2005 at 22:31
Jörm

'79 Wagoneeri history
Seda autot ma tean küll väga hästi, aga miks tal passis R6 on ei saa küll aru. Kerenumber oli tal tõesti juba siis vale, tegelt see auto peaks olema 73 või sinna kanti, aga kui mina ta maha müüsin, siis polnud veel angaarigi Mäpealses ja siis üks vana vaatas üle ja minu arust läks ta siis uuele omanikule juba teiste andmetega, ehk 73 ja minu mälu järgi ikka V8. Võibolla on seal vahepeal midagi veel tehtud. Mina müüsin ta Sorgile 98 vist ja rohkem sellest asjast ei tea.
Muidu sai sellele omal ajal kõvasti raha sisse uputatud, muuhulgas ka mootori remont tehtud jne

16.12.2005 at 23:08
426

'79 Wagoneeri history
Mis mul on hoovis siis hoopis 32a vanune masin? Teeb meele heaks kohe - Mida vanem, seda parem ;)
See selgitaks ka siis VIN'i lahti kodeerimise probleeme, hakkan jälle otsast peale :)

Päris huvitav värk ju.
Sork igatahes ei teadnud asjast midagi.

Anyway ootan hetkel vastust selle "õige" '79 rohelise vaguni endiselt omanikult. Äkki ta midagi teab.

97. aastal tegid sa motole remondi ära küll aga peale seda pole see mootor sõna "remont" kuulnud vist.
Ja muud kolksud mis vahest hinge matavad.
Hetkel võib ka tagapingil istuja ust avamata läbi põranda õue suitsu tegema minna :D
Aga muidu on masin täielik elukas :devil ...mina kardan igatahes

Ja loomulikult aitähhid ka.

17.12.2005 at 00:09 Last edited 17.12.2005 at 00:10 by 426
LaSa

Moderator
'79 Wagoneeri history
quote:
760GLE: Anyway ootan hetkel vastust selle "õige" '79 rohelise vaguni endiselt omanikult. Äkki ta midagi teab.
siin on üks roheline ja 4.2,
isegi selle foorumi liige ja puha.
17.12.2005 at 00:50
orikas3
'79 Wagoneeri history
quote:
LaSa:
quote:
760GLE: Anyway ootan hetkel vastust selle "õige" '79 rohelise vaguni endiselt omanikult. Äkki ta midagi teab.
siin on üks roheline ja 4.2,
isegi selle foorumi liige ja puha.

Ei saanudgi aru mida sul vaja teada on. Või siis ei ole veel korralikult üles ärganud. Neid rohelisi peaks veel olema ja diisel, minul bensu mootor 4,2l asta arvu ei tea keegi üks ütleb yhte teine teist, peaks olema 76.
17.12.2005 at 05:38
426

'79 Wagoneeri history
Tahan teada mis stoori selle duubeldatud kerenumbri taga on.
Äkki argionud mõtlevad mingi oma versiooni välja, et minu masin on nüüd plagiaat ja hakkame aga uuesti mõõtma-kaaluma-õhku laskma.

Kui ma tean ise mis teema sellega on siis tean arkidele ka vastavat juttu ajada.

Sten

Edit 2:

Auto on seisuga 19.12.2005 õnnelikult minu nimel ja võin nüüd hakata ülbitsema :D
Sina, kes sa selle probleemi lahendasid, oled südamest tänatud.

Kauneid pühi,
Sten

17.12.2005 at 09:21 Last edited 19.12.2005 at 16:56 by 426
kalev35

'79 Wagoneeri history
VIN LOCATION
(VIN) 1971-80 models with 17 digit
engine serial number

19.12.2005 at 17:35
ROKIPEER

'79 Wagoneeri history
Mis siis nüüd järgmiseks?
14.02.2006 at 08:27
426

'79 Wagoneeri history
Kui see küsimus oli mulle suunatud siis:

Esialgu ei tule midagi uut. Kevadepoole paistab kas mõni USAkas ka hangitud saab. Tervet suve oleks veidi narr ilma ameerikata läbi elada.
Eks näis mis tulevik toob. ;)
14.02.2006 at 14:43
ROKIPEER

'79 Wagoneeri history
ET SIIS HUVI EI KAOKS ;)
14.02.2006 at 14:44
426

'79 Wagoneeri history
See variant on absoluutselt välistatud ;)
14.02.2006 at 14:48
Märt
'79 Wagoneeri history
MIda Wagoneeriga teha:)
http://www.popularmechanics.com/marketing/jeepmakeover

16.12.2006 at 08:03
tqhq.ee foorum : Autod : '79 Wagoneeri history  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.