register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : paar kysimust Chrysler stratuse kohta  
Poster Message
ivo1972
paar kysimust Chrysler stratuse kohta
Tere ! tuttav ostis nädalavahetusel stratuse, tal tekkis paar küsimust millega mina aidata ei oska nimelt soovis ta teada kuidas akule ligi pääseb ja kas sellel isendil on hammasrihm või kett,kuna see on tal esimene ameeriklane siis oleks igasugune info tere tulnud mida oleks vaja kohe kontrollida ja vahetada.ettetänades iff ja meeldivaid pühi minupoolt kõigile. sorry minu viga mootor on nimelt 2,5ne aut- kast. tänud

21.12.2006 at 17:02 2 edits. Last edited 21.12.2006 at 18:16 by ivo1972
Fog

Pane mootori kubatuur ka kirja, muidu ei oska keegi keti-rihma küsimusele vastata.

Vahetada kohe:
Mootoriõli + filter
ATM kasti õli + filter(kui on)
Jahutusvedelik (keegi ei taha -20 kraadises hommikus teada saada, et seal vesi oli)
bensiinifilter(eriti kui auto enne eestis sõitis)
õhufilter.

21.12.2006 at 17:17
ivo1972
quote:
Fog: Pane mootori kubatuur ka kirja, muidu ei oska keegi keti-rihma küsimusele vastata.

Vahetada kohe:
Mootoriõli + filter
ATM kasti õli + filter(kui on)
Jahutusvedelik (keegi ei taha -20 kraadises hommikus teada saada, et seal vesi oli)
bensiinifilter(eriti kui auto enne eestis sõitis)
õhufilter.

tänud aga äkki oskad öelda ka kus tal aku asub ja kuda sinna ligi pääseb? igasugune inf on teretulnud tänud ette iff, tere taas mootor on 120kw ja aasta 96

21.12.2006 at 18:15 1 edit. Last edited 22.12.2006 at 15:52 by ivo1972
Kodanik2
Kas aku ei olnud neil mitte ratta koopas (paremal?) ja juurde pääseb logari eemaldamisega.
21.12.2006 at 18:25
kuripiiritus

juhipoolses koopas jah. Ja peaks rihmaga olema.. Mul vähemalt on.

21.12.2006 at 19:36
mambr
Juhipoolses rattakoopas otse ratta ees ja seal on ka logaril joonis peal...

21.12.2006 at 20:59
Marx

2.5L mootori puhul peaks olema hammasrihm, mida manuaal soovitab 144 000km järel vahetada. Aku +/- otsad on toodud ka kapoti alla, kui voolu anda/võtta tavis. Talvel lume sisse kinni jäädes ei maksa liialt paarutada, mõni on sedasi käimakastist lahti saanud. Edu!
25.12.2006 at 20:26
trumm

Mul oleks selline küsimus, et kui tahaks jahutusvedelikku vahetada siis kuidas saaks kõige lihtsamalt vana välja.
27.12.2006 at 22:17
Vanaisa

Moderator
quote:
trumm: Mul oleks selline küsimus, et kui tahaks jahutusvedelikku vahetada siis kuidas saaks kõige lihtsamalt vana välja.
Radika alumine lõdvik lahti. Uuematel radikatel ei kipu vist väga neid kraanikesi all enam olema?

27.12.2006 at 22:19
trumm

quote:
Vanaisa:
quote:
trumm: Mul oleks selline küsimus, et kui tahaks jahutusvedelikku vahetada siis kuidas saaks kõige lihtsamalt vana välja.
Radika alumine lõdvik lahti. Uuematel radikatel ei kipu vist väga neid kraanikesi all enam olema?

Seal pole seda kraani ja jube raske on ligi pääseda sellele l'dvikul, ainus võimalus oleks siis pamper eest võtta, mõtlesin et äkki on lihtsam lahendus.
27.12.2006 at 22:23
Vanaisa

Moderator
raske ligi pääseda ülevalt, aga sa viska vana kooli moodi selili ja poe auto alla?

27.12.2006 at 22:28
trumm

quote:
Vanaisa: raske ligi pääseda ülevalt, aga sa viska vana kooli moodi selili ja poe auto alla?

Alt ei pääse ka ligi sinna.
27.12.2006 at 22:31
CoachMan

quote:

Ehhee. Ma enda omal mitu tundi uurisin ja üles leidsin (vihje leidsin otsinguga mingist foorumist). Keera ära kõrvalistuja poolne udutuli ja sealt tagant leiadki kraani - käsikaudu kobades. See on nii hästi ära peidetud, et mitte kusagilt näha ei ole. Udutule august taskulambiga sisse vaadates on natuke näha :)

Kah õnnelik Stratuse omanik.
28.12.2006 at 18:00
tqhq.ee foorum : Autod : paar kysimust Chrysler stratuse kohta  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.