register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Van-i või RV rent Miami, Fl piirkonnas  
Poster Message
Riho
Van-i või RV rent Miami, Fl piirkonnas
Tere kodanikud,

kas keegi on kasutanud Miamis mõne kohaliku autorendifirma teenuseid?
Millised on kogemused? On nad auto lennujaama vastu toonud või tuleb ise nendeni liikuda?

Plaan on ca veebruaris Floridas veidi ringi hulkuda, milleks sobivaim optsioon tundub olevat rentida Van või RV (recreation vehicle). Saaks ringi liikuda ja oleks muidu ka huvitav.

Headest kontaktandmetest ka ära ei ütleks:)
20.12.2006 at 16:58
BlueStang

Mine ikka Hertzi ja küsi üks korralik auto;) Kahjuks on see küll automaadiga...

20.12.2006 at 19:52
pontu76
soovitan tuntud firmast rentida, kuigi natuke kallim
olen ise tähele pannud et odavamates firmades on vanemad autod
ise olen mitu korda Avisest võtnud ja saanud alati alla 10000 m sõitnud auto
tõsi, ükskord oli rohkem sõitnud aga läksin ja ütlesin et see ei sobi ja sain uue:-))

otsin ise ka rendiautot Floridasse praegu veebruaris, olen siis paar nädalat sealkandis
kui midagi head leiad siis anna teada!
20.12.2006 at 20:48
arvo
vaadake http://www.carrentals.com/
Suvel rentisin Alamo-st. Lennujaamast viivad rendifirmasse tasuta bussid, buss sõitis ca 10 min. ja graafik on tihe. Pärast autot tagasi viies saab sama bussiga tagasi lennujaama.

20.12.2006 at 23:01
partel

Kõrvalmärkusena tuleb mainida, et ka RV võib kehvake olla.

Nimelt üks värske omanik läks reisule, maanteele jõudes pani cruisi peale ja läks siis taha kohvi keetma. See romu sõitis aga varsti kraavi...

Lohutuseks sai härra siiski Darwini auhinna.

21.12.2006 at 10:55
Riho
quote:
BlueStang: Mine ikka Hertzi ja küsi üks korralik auto;) Kahjuks on see küll automaadiga...

:) see kahjuks sinna teemasse ei sobi:)
21.12.2006 at 12:48
Diiler
soovitan sul otsida Orbitz-ist aga arvesta, et auto hindades ei ole kindlustust. Kindlustuse hind on umbes 20 - 25 usd päev.
21.12.2006 at 21:21
Marx

Bronni auto ära mõnes tuntud firmas, autod ootavad sind lennujaamas ja pärast jätad ka sinna. Igas lennujaamas peaks olema 4-5 rendifirma kontorit. Tavaline taks on, et saad parema kui bronnisid kuna soovitud autod on otsas :) Kindlustused võivad olla jah ligi pool hinnale lisaks. Aga vist on parem karta kui kahetseda. Hüppab mõni usa memm sulle ette, maksad pärast eluaeg tema haiglakulusi... Mulle näiteks sõitis see suvi üks vanemast meesterahvast invaliid oma Mustang GT-ga tagant sisse. Ikka juhtub... :) See ka, et kohalikel on odavam rentida vist kui välismaalasel + kohalikel kehtivad juba olemasolu korral nende kindlustused.. Mina näiteks olin üllatunud kui kalliks auto rentimine läks ja arvestada tasub ka, et see raha seisab su krediitkaardil päris kaua kinni.
22.12.2006 at 16:09
antoine

ise siiski rentinud ka odav-firmadest ja pole probleemi olnud. näiteks austinis texases juba aastaid parimaks autorentijaks tunnistatud legendaarne mees honest ed, kelle firma rent-a-sled sealmail äärmiselt kuulus. pane otsingusse used car rental, leiad firmad, mis rendivad paari aasta vanuseid korralikult hooldatud autosid, hinna yle saab kaubelda ka. isiklik rekord on 50 usd nädal pluss kindlustused.
kindlustuste koha pealt on muidugi eelkirjutatajatel 200% õigus.

22.12.2006 at 16:36
Peeter82

Mina pole küll märganud, et broneeritud auto puudumisel mulle keegi parema sama raha eest annaks...
Euroopas küll seni kogemus.

22.12.2006 at 23:05
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Van-i või RV rent Miami, Fl piirkonnas  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.