Poster |
Message |
Broncoll |
kellele uudis ja kellele mitte
http://www.ford-trucks.com/news/idx/0/306/article/Fords_New_Fuel_Cell_Powered_Explorer.html
|
22.12.2006 at 19:51 |
|
FM02 |
eks see aeg jõuab varsti nagunii kätte jah |
23.12.2006 at 02:22 |
|
Madlobster |
STOP BULLSHIT
http://www.wam-a-bam.com/hydrockickbank.html?hop=paul2star
Seda sitta üritatakse müüa juba kaua aega. Tegelikult on vesiniku tootmine ikkagi väga kallis lõbu! Tasuta lõunaid ei ole olemas! Naiivitarid, kes paarisaja daala eest loodavad oma räigelt kütust rüüpava V8 kone kraanivee peale sõitma panna... njah lihtsalt toru poest ostetud paari tollise toruga, andke minna. Sama hästi võite selle raha kohe ära visata.
Samas ei eita vesinik on tuleviku kütus, aga olge rahulikud, tänased V8 fännid seda lugu ei näe. Ärge pablage, nafta ei lõppe niipea otsa, lihtsalt selle hinnaga manipuleerimine maailmas on kõva teema. Ja peabki olema, kuna, kui iga neeger sõidaks Hummeriga, siis meie lapsed elaksid "like in MadMax movie".
Pisut muiates pilguga vaadates olen kindle, et CocaCola-, SafeGuradi- ja Rate punkt EE lapsed ei päri maailma.
Kelle pilk sealt kaugemale ei ulatu ostab omale ka suure "ime" magnetist tehtud sitatüki kalli raha eest oma 0,9 mootoriga "Matize" tüüpi autovärdja kapoti alla, ainult selleks, et saaks (enda arust) odavamalt sõita lähimass "R" kioskisse "Kroonikat" ostma.
Lahedaid ja rõõmsaid pühi kõigile. |
23.12.2006 at 04:04 |
1 edit. Last edited 23.12.2006 at 21:15 by Madlobster
|
madis |
madlobster, sa ajad sassi kütuseelemendi ja ussiõligeneraatori. Kütuseelement ei ole igiliikur ja ta ei tarbi vett kütuseks. |
24.12.2006 at 12:29 |
|
partel |
Lähema 30 aasta jooksul jäävad domineerima fossiilsed kütused ja neid ka jätkub. Eks näis, palju piiritust sisse segatakse.
24.12.2006 at 13:26 |
|
Madlobster |
quote: madis: madlobster, sa ajad sassi kütuseelemendi ja ussiõligeneraatori. Kütuseelement ei ole igiliikur ja ta ei tarbi vett kütuseks.
Mis asi on ussiõligeneraator? "hydrogen fuel cell" Hydrogen oli vanasti vesinik. Ma ei tea, millest ma siin siis nüüd valesti aru oeln saanud.
Igiliikurit, kui sellist, millest on võimalik energiat saada ei ole olemas ja ei saagi kunagi olemas olema. Ja vaevalt saab olemas olema ka lihtsalt igiliikurit, kuna suht võimatu on saavutada sellist keskkonda, kus see võimalik oleks. |
24.12.2006 at 14:10 |
|
vr_ |
quote: Madlobster:
Mis asi on ussiõligeneraator? "hydrogen fuel cell" Hydrogen oli vanasti vesinik. Ma ei tea, millest ma siin siis nüüd valesti aru oeln saanud.
Igiliikurit, kui sellist, millest on võimalik energiat saada ei ole olemas ja ei saagi kunagi olemas olema. Ja vaevalt saab olemas olema ka lihtsalt igiliikurit, kuna suht võimatu on saavutada sellist keskkonda, kus see võimalik oleks.
Valesti ses suhtes, et esimeses postituses räägitakse autost mis sõidab vesinikul... mis omakorda on higi ja vaevaga tavapärase elektrijaama toodangu abil eraldatud näituseks veest või veel mõnest kohast.. täiesti pandav tehbnoloogia ei miskit igiliikurlust..
sinu postitus aga räägib miskist imeriistast mis teeb kohapeal veest vesiniku ja hapniku ilma energiat kulutamata...
24.12.2006 at 14:48 |
|
Madlobster |
Esimeses postis antud lehel klikkasin ühel lingil ja kohe oligi lahti suur ja loll jutt, et saada oma papp siia, meie saadame sulle õpetuse kuidas torujupiga vesiniku teha saab. |
24.12.2006 at 16:28 |
|
vr_ |
quote: Madlobster: Esimeses postis antud lehel klikkasin ühel lingil ja kohe oligi lahti suur ja loll jutt, et saada oma papp siia, meie saadame sulle õpetuse kuidas torujupiga vesiniku teha saab.
a kes käskis reklaame klikkida.. seal on suurelt kirjas ju et ads by google...
24.12.2006 at 16:44 |
|
madis |
adsid tulevad automaagiliselt. Olen näinud kah kuidas artikkel on a la suitsetamise kahjulikkusest ning adsid on kõik tubaka omad
|
24.12.2006 at 23:36 |
|