* A mistaken news broadcast reported Brown as dead in 1992. A sample of that broadcast became the basis of a techno hit for L.A. Style called "James Brown Is Dead". (There were two songs quickly made in response: "James Brown Is Still Alive" by Holy Noise, and "Who the F*** Is James Brown?" by Traumatic Stress.)
quote:Messer: ...pani aluse hip-hopile ja räpile...
selle oleks ta võinud küll tegemata jätta
minu meelest jumal tänatud, et otsa lahti tegi, ja tegelikult on sedaviisi, et ega see rap nii halb polegi kui sõnu hoolikalt kuulata, üsna asjalik jutt ÜLDJUHUL (loe: mitte alati, on ka halbu räppareid), sorry, et teemast mööda kaldusin, lihtsalt käis hinge pihta, olen seda muusikat elu aeg kuulanud.
Aga vanameistri surm oli küll üsna shokeeriv, selline ilmasammas oli ta minumeelest!
R.I.P.
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
minu meelest jumal tänatud, et otsa lahti tegi, ja tegelikult on sedaviisi, et ega see rap nii halb polegi kui sõnu hoolikalt kuulata, üsna asjalik jutt ÜLDJUHUL (loe: mitte alati, on ka halbu räppareid), sorry, et teemast mööda kaldusin, lihtsalt käis hinge pihta, olen seda muusikat elu aeg kuulanud.
Aga vanameistri surm oli küll üsna shokeeriv, selline ilmasammas oli ta minumeelest!
R.I.P.
Asi selles, et hip-hop, räp, ja soul kah pole eriti valge inimese muusika. Rohkem ikka neegrite kultuuri või kultuurituse vili.
R.I.P.
Asi selles, et hip-hop, räp, ja soul kah pole eriti valge inimese muusika. Rohkem ikka neegrite kultuuri või kultuurituse vili.
ega vanake james nyyd väga valge ka polnud või kuidas?
RIP James Brown.Ilma musta muusikata ei oleks meil suuremat osa tänapäevasest muusikast. Ma mõtlen selle all muusikat, mitte kommertssaasta. Elvis ja co on samuti musta taustaga.
Nii et aaria rassil pole midagi vastu panna, meie siin oleme rohkem ratsionaalsed tehnikainimesed. Ein zwei drei achtung !
Getod, treileripargid ja tööstuslinnad - ideaalne taimelava geniaalsete muusikute kasvamiseks.
RIP James Brown.See muusika jagamine "mustaks" ja "valgeks" on imho üldse täiesti tinglik ning rohkem fleimijate-tülinorijate arsenali kuuluv tegevus. Muusika on muusika ja täiesti mõttetu on arutleda kumb on tähtsam kas Frank Zappa või Miles Davis, Jimi Hendrix või Bob Dylan, Sex Pistols või Grandmaster Flash. Iga suur muusik, kaasa arvatud Mr. Brown, on maailmale palju andnud, mis siis et eri inimestel on erinevad maitsed, mõnedel neist ka silmapaistvalt halb maitse.