register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Deville amordi mõõdud  
Poster Message
hundu
Deville amordi mõõdud
Otsin Cadillac Deville `97 amordi mõõte ja muid parameetreid.

Asi selles, et mul on laos väga palju erinevaid amorte ja olen suht. kindel, et leian ka sobiva oma autole aga tahaks lihtsalt eeltöö ennem lammutustöid ära teha.

Tänud
Indrek

Edit: monroe el.regulatsiooniga amortide mõõdud sain ning kui need on tõesed ja sobivad kokku ka ilma el.reg.-ta amortidega siis saan oma autole teha amordid LandCruiseri amortidest.

Edit2: lisan siia igaks juhuks siis ka mõõdud: keermeta max 530mm min 370mm. Vars 25mm. Keere 17mm. Kannu välismõõt 54mm.

26.10.2006 at 14:19 3 edits. Last edited 19.01.2007 at 09:08 by hundu
Vanaisa

Moderator
Deville amordi mõõdud
mina küll ei hakkaks midagi aretama.
Usun, et mingid insenerid on suht palju oma halle ajurakke liigutanud, et neid välja mõelda.
Kisub vägisi peedist pesumasina teemaks jälle krt.
Kui ei taha osta kalleid reguleeruvaid, siis on olemas soodsama hinnaga passiivamordid ka.

Edit: link

26.10.2006 at 17:05 1 edit. Last edited 26.10.2006 at 18:09 by Vanaisa (Moderator)
hundu
Deville amordi mõõdud
quote:
Vanaisa: mina küll ei hakkaks midagi aretama.

Mina aga aretasin ja päris hea sai. Odavam olnuks muidugi netist õiged amordid tellida aga aretama sundis mind soov saada paremat, kui see mis netis pakutakse. Originaali hindu ei julgenud isegi mitte uurida.
Vahetasin ära siiski ainult originaal püstakute sisud, niiet välimus jäi nii nagu oli. Amordi käik jäi ka samaks, ainus mis muutus oli jäikus. Ühesõnaga kui tegutseda ettevaatlikult ja läbimõeldult siis on väike võimalus, et saavutad ka soovitud tulemuse....

Muide, alla said Saab 9-3 esiamordi sisud ;)

18.01.2007 at 16:16
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Deville amordi mõõdud  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.