register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : K:chevy suburban ambulance tartust?!ajalugu?  
Poster Message
chrysler300
K:chevy suburban ambulance tartust?!ajalugu?
selline uitmõte tekkis et muretseks omale selle õnnetu vana suburbani mis tartus roostetab.tegu on minu teada kunagise põlva haigla ambulancega.mis paraku on vist mitmetest kätest läbi käinud ja rapitud motoga.õige v8 on asendatud diisel mersu motoga.
siit küsimus et kas foorumlastest keegi on selle autoga kunagi kokku puutunud,remontinud,ehitanud,sõitnud?
kes teab kuhu sealt istmed kadusid?
omanik ise siuke natuke imelik vana ja kõike ta ei oska seletada miks selle masinaga nii on käitutud.
teine küsimus on selles et kui palju erineb ambulance veerevosa tavalisest või siis blazerist?
kolmandaks kas kellegil leidub sellisele istmeid kuskil garaazinurgas.
isiklikult mulle meeldib selline kolakas isegist ambulancena,pigem oleks huvitav ta korda teha ja umbervärvida(ntx kollaseks?! :) )
kuna masinal on all 5 poldiga veljed siis vist on tal sama auguvahe kui chevy van-idel?
18.01.2007 at 12:02
kollane
värvivalik on õige
18.01.2007 at 19:25
Timo

minumeelest küll 5 poldiga veljed pole. kui ma tagasilda otsisin endale, siis ütles mulle et 6, või 8, ei mäleta enam õieti. kui on ikka sama isend.

19.01.2007 at 12:46
anti

Kas seesama masin? http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=14612&spid=149685#149685

19.01.2007 at 13:15
chrysler300
:D no mitu neid ikka olla võib veel?
19.01.2007 at 13:29
tupsman

käisin ka paar aastat tagasi omaniku jutul siis tahtis hullu utoopilist summat selle eest saada
20.01.2007 at 15:16
max
Minu arvates on selle töökorda seadmine mõttetu missioon. Parem osta oluliselt tervem ja komplektsem ning selle võid varuosadeks võtta.
20.01.2007 at 19:07
chrysler300
elame näeme!seni kuni raam koos püsib on pealmised plekid veel mõtet ehitada.
21.01.2007 at 11:41
Andre_S6
kas keegi saaks anda selle omaniku kontaktandmed! kuldsest börsist on kuulutus kadunud ja ka numberi unustasin üles kirjutada.
tänud.
17.02.2007 at 18:35
tupsman

paar aastat tagasi oli 5659056 nimi oli oleg
17.02.2007 at 19:51
chrysler300
aitäh muidugist jagama kõiki numbreid....keegi vb pani siin just väheke torpeedot.
17.02.2007 at 19:53
chrysler300
ps.neile kes asjaga veel kursis pole ja siin numbreid lehvitavad siis teadmiseks et autoga on kaup kokkulepitud ja ta ootab vaid ühe sillaosa allamontaazi.ja äratoomist/registreerimist.
ja kui täheldan mingit sorti hinnapoliitika muutust omaniku poolt siis on mul kohe kelle suunas kirvest viskama hakata.
17.02.2007 at 20:01
tupsman

quote:
chrysler300: ps.neile kes asjaga veel kursis pole ja siin numbreid lehvitavad siis teadmiseks et autoga on kaup kokkulepitud ja ta ootab vaid ühe sillaosa allamontaazi.ja äratoomist/registreerimist.
ja kui täheldan mingit sorti hinnapoliitika muutust omaniku poolt siis on mul kohe kelle suunas kirvest viskama hakata.
sorry oleks teadnud poleks levitanud
17.02.2007 at 20:11
Andre_S6
Mis nüüd toimuma hakkas?
Helistasin sellele härrale kuskil 5 päeva tagasi ja tahtsin vaatama minna ja nüüd numbrit küsides saan sellise teema osaliseks kus juba kirved lendama hakkavad!!!
Võtame nüüd ikka rahulikult
19.02.2007 at 16:08
chrysler300
nqagu näha oli postistusest kasu selles osas et auto omanik sai hulka rohkem nutsu kui ta algselt küsis.st seda et keegi läks sinna kus auto seisis ja pakkus mu üle .palju õnne sina plekkisid 13K välja minul oli aga kaup lepitud 7K peale :D:D:D:D ma arvan et omanik oli või sees.samas ega ma ka taga ei nuta.:Dlahedat rauda leiab veel siit sealt.
21.03.2007 at 12:26
anti

3 kuud mõtlemisaega murrab ka kangema müüja.
21.03.2007 at 14:54
JmKorraldaja

siit saab väiksema vaevaga samalaadse eksemplari hankida:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id_hash=10cb1fdf1aec876e4dc4842479577abf

09.04.2007 at 07:13
chrysler300
quote:
anti: 3 kuud mõtlemisaega murrab ka kangema müüja.
vend ise venitas ei viitsinud esimest rummu alla panna et saaks ära viia.ja nii kaua venitaski....tegelt mind see ei kurvasta.
09.04.2007 at 11:25
tqhq.ee foorum : Autod : K:chevy suburban ambulance tartust?!ajalugu?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.