register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : berettad/corsicad eestis  
Poster Message
_siim_
berettad/corsicad eestis
niisama mõtlesin siis uurida palju neid üldse veel liikvel on ja mis olukorras.
endal on 91 3,1 v6 gt verso

31.01.2007 at 22:28 1 edit. Last edited 19.02.2007 at 08:00 by _siim_
pontu kuus
berettad/corsicad eestis
Mul üks Corsica on. Võid ära osta. Tean üht täiesti toimivat isendit veel, töökaaslane ostis ja kulgeb sellega iga päev.
01.02.2007 at 02:25
Tanel_V6
berettad/corsicad eestis
Neid Berettasid(Barette) ja corsikaid on ikka üksjagu eestimaa pinnal. Osad sõidavad, osad seisavad ja ootavad paremaid aegu. Endalgi oli barett:)
01.02.2007 at 14:37
Ago

berettad/corsicad eestis
Umbes kaks aastat tagasi tegin ARKi päringu Berettade kohta ja siis oli neid arvel 46. Minu käest on neid läbi käinud kolm millest kaks on siiani omanduses + üks Corsika.

01.02.2007 at 17:05
mustus
berettad/corsicad eestis
Minu naabril on (ei ole entusiast) üks koolend Corsica, aga näitas mulle tellitud tihendeid. Saab ehk kevadeks hääled sisse.
01.02.2007 at 20:56
_siim_
berettad/corsicad eestis
siis suht vähe neid siinmaal
02.02.2007 at 00:35 1 edit. Last edited 02.02.2007 at 00:54 by _siim_
newton

Moderator
berettad/corsicad eestis
Ostusoovid käivad turu alla, tehnikamurede jaoks on "Hoolduse ja remondi" alajaotus; palun ära külva pudikeelset läbu kuhu juhtub, vaid näe natuke vaeva ja sõnasta oma tehnilised küsimused mõistlikus kirjakeeles uude teemasse "Hoolduse ja remondi" all.
02.02.2007 at 00:46
_siim_
berettad/corsicad eestis
hm hommikul nägin ühte punast beretat tehnika tänaval,tundus automaat ja v6
19.02.2007 at 08:00
Jutulind
berettad/corsicad eestis
quote:
Tanel_V6: Neid Berettasid(Barette) ja corsikaid on ikka üksjagu eestimaa pinnal. Osad sõidavad, osad seisavad ja ootavad paremaid aegu. Endalgi oli barett:)

Jajah. Sinu hall nüüdseks enam elavate kirjas ei ole - kohtus postiga külg ees. Taastada pole mõtet.

Ehk siis minu käes 2 tk - tavaline hall 2.8V6 5-spd manual '87 ja metallikmust GT 2.8V6 5-spd manual.
Täiesti erinevad autod kusjuures - mustal on kõik elektrilisad mida hing ihaldab ... no peaaegu.
Hallil on ainult konditsioneer. Isegi elektriaknaid ja pagasiluugiavamist pole :)

Ahjaa - kui keegi tahab võib mulle nende kahe kohta pakkumise teha, ükshaaval ei müü aga 2 tk korraga saadaks küll heameelega jalust ära. Kumbki ise ei liigu ( ei tohi liikuda ), täpsem info privas :)

'06 Fiat Panda 4x4
19.02.2007 at 17:15
wax

berettad/corsicad eestis
Omalajal oli tuttaval kutil Võrus Beretta GTU 2.8 V6. Olen kogu aeg mõelnud, mida see GTU võiks tähendada?
Samuti oli teisel sõbral tumedate küljeklaasidega tumepunane 2.8 V6. Kummagi auto saatusest ei tea kahjuks midagi.

Edit: leidsin ise GTU kohta Googlest vastuse :)
The Beretta GTU is a step up from the GT with features such as the 2.8L V6, alloy 16" rims, level III suspension, ground-Fx, fog lamps, and other things. The GTU was capable of .92 lateral G's on the skid tests with its 125hp@4200rpm 2.8L engine.
19.02.2007 at 17:21 1 edit. Last edited 19.02.2007 at 17:24 by wax
_siim_
berettad/corsicad eestis
no mis hinnaga ära annad siis...
19.02.2007 at 19:46
newton

Moderator
berettad/corsicad eestis
quote:
Jutulind: täpsem info privas :)
19.02.2007 at 19:49
meintz
berettad/corsicad eestis
quote:
siim_pallav: privas???
kuulnud olen aga kasutanud pole,kuidas saab? :S
"priva" - kahe kasutaja omavaheline privaatne, eraviisiline, muudele kasutajatele mitte avalik suhtlemine.
vajuta kasutaja "jutulind" nimele, avaneb tema profiil, sealt leiad ta telefoninumbri. või kasuta meilisaatmise funktsiooni vajutades nime all olevale vastavale ikoonile.
21.02.2007 at 08:49
chrysler300
berettad/corsicad eestis
muidex jäi silma üks corsica mis vedeleb GEFI autolammutuse sissesõidul.autoke oli kere poolest komplektne kuid seest rüüstatud.aga jah kere paistis kena ja roosteta.nii palju kui hangest väljas oli.tegu oli 4d sedaniga.tuled olid ka vist küljes.selle vraki taga oli ka vist üks eagle taloni kere koos tuledega ja igast kolaga.
niiet kel vaja juppe lipake.paistab et too corsica on tõstetud lähemale sellele kärule mis asju kuusakoskisse viib.
01.03.2007 at 10:55
Olds

berettad/corsicad eestis
Sai ka "ilma rahata" soetatud üks Corsica, millega igapäevased hädavajalikud otsad saab ära tehtud. Seega toetan teemat ühe valge Chebbyga ;)

01.03.2007 at 11:09
Heinmets

berettad/corsicad eestis
Minul on ka üks punane: Elan Tallinna kesklinnas. Olen ise täpselt sama värvi Berettat ka Tallinnas liikvel näinud, aga ainult korra.

94a, 2,2l ja väga visalt on vastu pidanud. Üksnes mõned pisiprobleemid.
03.03.2007 at 22:47 1 edit. Last edited 03.03.2007 at 22:48 by Heinmets
wax

berettad/corsicad eestis
Pole siit läbi käind, aga Mustamäe-Tammsaare ristis Statoilis seisab juba mitu aastat tolmu all üks valge Beretta. ;)
10.04.2007 at 08:50
_siim_
berettad/corsicad eestis
ok sõitsin ükpäev sealt mööda ja nägin ka seda,aga keegi selle auto andmeid jne teab w
28.04.2007 at 10:14 1 edit. Last edited 29.04.2007 at 12:48 by _siim_
Ronk

berettad/corsicad eestis
Tõstaksin ühe vana teema üles. Küsimus selline, et ega keegi ei tea mõnda uuemat kui 91 aasta berettat, mis lammutuseks saada? Oleks vaja salongist paari detaili. Samuti otsin eurotulesid ette (nagu camarol). Need peaksid sobima ka vanemad kui 91. Märtenil on 89 aasta lammutuses, kuid see juba läbi songitud. astro ext rääkis ka kunagi ühest berettast, mis vist kuskil rapla juures mootori veaga pidi seisma.
15.11.2008 at 10:39
christian

berettad/corsicad eestis
seisab jah yks aga mitte raplas vaid kehras,ainuke viga olevat et genekas ei lae,
ise söidan igapäevaselt berettaga ja ei nurise.
ainuke mis on harjumise kysimus on et rool on viltu ja ma arvan et köigil beretadel,
rool on nagu rohkem auto keskel kui vöta tsentrum juhiistmest ja se 90 kraadiga roolipoole viia siis on yllatus suur kui näed kuhu laser näitab,tegin seda naisele töestamiseks kuna tema arust peabki nii olema.
kui kellelgi on hea selgitus miks se nii on siis andke teada
15.11.2008 at 11:21
Ronk

berettad/corsicad eestis
Aga ega ei tea, mis aasta see kehras seisev on? Ning kas see on müügis või varuosadeks?
15.11.2008 at 11:24
christian

berettad/corsicad eestis
quote:
Ronk: Aga ega ei tea, mis aasta see kehras seisev on? Ning kas see on müügis või varuosadeks?

ta on vöi oli ikka terve autona myygis aga minu hinnangul ikka varuosadeks kuna suht ront nägi välja,tahtsin seda ise osta varuosadeks aga se vähe vanem mudel ja mootor ka V6, seega ei ostnud
15.11.2008 at 16:15
karvake

berettad/corsicad eestis
tunneks huvi sellise isendi mootori vastu (corsica või beretta) kui keegi teab kust saab rida mootorile või 3,1 sooviks aju ja juhtmeid ka
15.11.2008 at 21:35
tqhq.ee foorum : Autod : berettad/corsicad eestis  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.