register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Cadillac Eldorado 1977   1 2  
Poster Message
väints

Cadillac Eldorado 1977
Kuna sai see auto netti sisestamine ette võetud siis tutvustan meie (autol on kaks omanikku: mina ja mu õemees) Eldorado ära ka siin.

Tegemist on siis 1977 aasta punast värvi kiilaka isendiga. Mootor on 500 cc.
Soetatud sai ta 2006 aasta junnikuus ja vbl olete teda näinud 2006 Haapsalu üritusel ning sama aasta sügisel Annimatsil.
Päevik ja link piltidele on siin: http://www.usaraud.ee/index.php?id=15_47_48_662

Vast suvel kohtame ;)

02.02.2007 at 12:20
Vanaisa

Moderator
Cadillac Eldorado 1977
Eldosid tekkib, kui seeni! Väga hea :)
Kas värv tulebki selline, kui pildikogus seal lõpus?

02.02.2007 at 12:34 1 edit. Last edited 02.02.2007 at 12:35 by Vanaisa (Moderator)
väints

Cadillac Eldorado 1977
Ei tule sellist värvi. Punane metallik - nii hele toon kui debeeri värvi kataloogidest leidsime (Kalvi tegeleb selle värvi müügiga lõunaosariikides). Oli ka mõte juba tsikli sarja erksam punane peale lasta kuid loobusime - värv on suhteliselt kallis + veel UV kindel lakk et värv ei tuhmuks oleks ka suht kallis.

Auto enda originaal värv on tume punane - neegrid vms on ta nö usa moodi (hooletult) üle värvinud heledamaks. Kuna me arvatavasti nahka katusele ei pane (vähemalt esialgu - niiskus jne) siis originaal värvis jääks ta liiga tume.

See viimane pilt lihtsalt meelte erutamiseks ;)

02.02.2007 at 13:07
Vanaisa

Moderator
Cadillac Eldorado 1977
Ära loobu vinüülkatusest - see annab autole ikka 40% seksi juurde.
Korralikult hooldades pole mingeid niiskuskahjustusi vaja karta (su lapselastel ilmselt küll)
Enda Fleeti katus on peale õlitamist nagu uus ja mingeid lekkemuresid ka pole. Ja tal katus aastast 93...

02.02.2007 at 13:26
väints

Cadillac Eldorado 1977
Kuna värvima peab nagunii igaltpoolt siis pole esialgu vahet. Katusel vinüüli kinnituse needid ka puudu (tagumised mis akna juures alles aga need lõikab enne värvimist maha). Kui hiljem tahab siis tuleb see kuidagi peale aretada kuigi tegemist võibolla paraja peavaluga - liiste jne pole.

Ega praeguse seisugagi lihtne pole - tagumistel akendel pole mingeid liiste ja kuna vinüülkatuste ka ei ole ei ole siis ei saa kuskilt tellida ka st. tuleb ise midagi aretada.

02.02.2007 at 13:42
Vanaisa

Moderator
Cadillac Eldorado 1977
kui aeg sinnamaale jõuab, siis anna teada - mul on paar tuttavat mikit, kes Eldode lammutamisega endale elatist teenivad.

02.02.2007 at 14:02
DevilDeVille

Cadillac Eldorado 1977
Vahva massin! Edu taastamisel igatahes, suvi ju tulekul.

02.02.2007 at 14:50
LTD76

Cadillac Eldorado 1977
Kas kevadist Tshaika seltskonda mäletad? Tervitused, ja suvel üritustel kohtume!
02.02.2007 at 16:45
väints

Cadillac Eldorado 1977
quote:
LTD76: Kas kevadist Tshaika seltskonda mäletad? Tervitused, ja suvel üritustel kohtume!

Meeldiv taaskohtumine :) saite inspiratsiooni meilt? St. - seda LTD ma küll ei mäleta aa kui ütled et oli siis usun :D

Raudruun forever!!

02.02.2007 at 17:00
ROKIPEER

Cadillac Eldorado 1977
Ka siitpoolt jõudu-jaksu! :beer
03.02.2007 at 13:05
LTD76

Cadillac Eldorado 1977
Inspiratsiooni osas on Sul õigus!
LTD-d siis veel ei olnud, aga sellel aastal on liaks veel 72 a. Eldorado!
Jõudu ehitamisel!
03.02.2007 at 18:03
tryku
Cadillac Eldorado 1977
Tervist, usaraud.ee väidab, et tegu Jõgeva mehega. Kust kandist täpsemalt?
Igatahes edu selle silmipimestava liikuriga :)
06.02.2007 at 19:22
väints

Cadillac Eldorado 1977
Siimusti - Kaarepere - hakkas kergem? ;)

06.02.2007 at 19:35
tryku
Cadillac Eldorado 1977
Natuke ikka, siis tean kus kandis peab silmad lahti hoidma :D
Täna sõitis mööda ÜG juures.....mmm.... :)
12.02.2007 at 16:52
väints

Cadillac Eldorado 1977
Meie oma on Tartus pulkadeks ja värvimises - aga Jõgevamaile on ka nö usarauda siginema hakanud (aiman kelle autot nägid) ja mida rohkem seda uhkem :)

14.02.2007 at 08:08
Sebastien
Cadillac Eldorado 1977
Tryku, nägi vast Remo Fordi. Esmaspäevalgi lasi mööda linna ringi. Vunts viiesaja peal.
http://usaraud.ee/index.php?id=5_5_20_491
14.02.2007 at 11:28
väints

Cadillac Eldorado 1977
Vaatan et varsti saab Jõgeval oma cruise tegema hakata ;) 5 igati vinget masinat saaks rivvi
(meie, Remo, Sebastien, Rene, Puurmanis ka üks) ja krt kui ma ei eksi on kõik enne 1980a valmistatud kupeed :D

Muidugi vaja enda oma veel kokku saada. Pleku kes roostet jne hävitab venitab juba pikemat aega - ega tal lõbus ole - kui katuselt riba välja lõikas ja uue asemele kevvitas juhtus see mida me arvasime tulevat - lokkima hakkas.
Loodame et järgmine nädal saab maalrite kätte antud ja nädalalõpuks treilaga kodu halli tuua.

Lae polster vaja uus teha - kas keegi teab Tartus mõnda head kohta kus hinna ja kvaliteedi suhe ok?

14.02.2007 at 16:26
tryku
Cadillac Eldorado 1977
Ohh, ma olen vist jah pime ning ei suuda Fordi Cadillacist eristada :D, siiski ühed ilusad kõik :)
14.02.2007 at 22:38
väints

Cadillac Eldorado 1977
quote:
väints: Vaatan et varsti saab Jõgeval oma cruise tegema hakata ;) 5 igati vinget masinat saaks rivvi
(meie, Remo, Sebastien, Rene, Puurmanis ka üks) ja krt kui ma ei eksi on kõik enne 1980a valmistatud kupeed :D

Muidugi vaja enda oma veel kokku saada. Pleku kes roostet jne hävitab venitab juba pikemat aega - ega tal lõbus ole - kui katuselt riba välja lõikas ja uue asemele keevitas juhtus see mida me arvasime tulevat - lokkima hakkas.
Loodame et järgmine nädal saab maalrite kätte antud ja nädalalõpuks treilaga kodu halli tuua.

Lae polster vaja uus teha - kas keegi teab Tartus mõnda head kohta kus hinna ja kvaliteedi suhe ok?

15.02.2007 at 09:37
Stealth

Cadillac Eldorado 1977
Tartus, Vallikraavi tänavas asub üks väikene värkstuba, kus tegeletakse polsterdustöödega.
Autosalongide koha pealt ei oska ütelda, kas ja kuidas nad neid teevad ning kui palju teevad, aga kontaktandmed on siis sellised:
Koorti Köösneritööd OÜ, Vallikraavi 8 Tel: 7 341 043

16.02.2007 at 05:57
väints

Cadillac Eldorado 1977
Tänud - esmaspäev saan ühe Aarega kokku Tartust kes pidi tegema head tööd.

16.02.2007 at 18:08
ERAK

Cadillac Eldorado 1977
quote:
Vanaisa:
Korralikult hooldades pole mingeid niiskuskahjustusi vaja karta
Enda Fleeti katus on peale õlitamist nagu uus ja mingeid lekkemuresid ka pole. Ja tal katus aastast 93...

OT:

Esitan lollaka küsimuse. Nimelt on mu autol kastikate ka pealtpoolt miskise vinüüliga kaetud- kuidas peaksin seda hooldama, kas ka õlitama? mis õliga?

tänud.
s.r.

rehvide müük
16.02.2007 at 18:47
Stealth

Cadillac Eldorado 1977
Juhul kui pakub huvi, siis lisaks selle konkreetse Eldorado omanikele on ka teistel võimalus näha, kaugel selle auto ehitus omadega on ning mis tast lõpuks saab.
Jutu ja pildid "Cadillacist" panin ma oma profiilis olevale veebiaadressile.

27.02.2007 at 22:35
Vanaisa

Moderator
Cadillac Eldorado 1977
OT:

Esitan lollaka küsimuse. Nimelt on mu autol kastikate ka pealtpoolt miskise vinüüliga kaetud- kuidas peaksin seda hooldama, kas ka õlitama? mis õliga?

tänud.
s.r.

mina olen kasutanud aastaid suure eduga tavalist Johnsoni beebiõli. Aga ilmselt on ka muid määrdeid, mis kõlbavad kasutada. Peaasi, et silokoone sees poleks - see teadupärast rabendab vinüüli isuga. Paneb küll katuse ilusti läikima, aga kahjulik ikka.
27.02.2007 at 23:02
Occassion

Cadillac Eldorado 1977
Tekkis selline imelik küsimus miks pahteldad otse plekile? Nii ju ei tehta. Pärast sul jälle masin hakkab ussitama samadest kohtadest. Olen ise sellega kokku puutunud ja tean, et enne tuleb ikka krunt alla lasta ja kunagi ei tohi seda plekile lastud krunti läbi nühkida uuesti haljaks. Sest see pahtel ajab pleki uuesti roostetama. Nüüd muidugi hilja ümber teha aga siiski kui on veel kohti praegu või tulevikus siis proovi hoiduda säärasest tegemisest.
27.02.2007 at 23:28
tqhq.ee foorum : Autod : Cadillac Eldorado 1977   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.