register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mustang Cobra potentsiaal  
Poster Message
justcraizy
Mustang Cobra potentsiaal
Auto24jas on müügile tulnud Mustang Cobra. Kuna olen juba pikalt otsinud autot mida ehitada siis mõte hakkas liikuma. Aga kuna olen usakate kohapealt ja üldse nii suurte mootorite kohapealt võhik, siis ei kiirusta oma otsusega.

Natuke uurisin selle auto kohta ning leidsin hulgaliselt turbo kitte. Hetke rahaline pool kannataks ka kenasti see auto välja osta ning sinna mingi 60-70k kitt peale nokitseda.

Palju võiks loota jõudu? Ma ei usu neid numbreid webi lehel. Reaalsus on tavaliselt midagi muud(juba kogetud vag grupi toodangul)...
Oleks see siiski õige auto ehitamiseks? Kuidas see cobra mootor lisa jõude kannatab? Kuidas on lood käigukasti ning diferentsiaalide tugevusega? Kuidas on varuosadega, eriti kast ja mootor võrreldes näiteks tavaliste mustangidega?

Olen igasuguse info eest tänulik.

14.02.2007 at 16:32
BlueStang

jõude kannatab 1500hp - seal on 6 poldine raam ja sepavänt - kolvid, kepsud peab muidugi vahetusse panema

14.02.2007 at 17:13
5.0
quote:
justcraizy: Auto24jas on müügile tulnud Mustang Cobra. Kuna olen juba pikalt otsinud autot mida ehitada siis mõte hakkas liikuma. Aga kuna olen usakate kohapealt ja üldse nii suurte mootorite kohapealt võhik, siis ei kiirusta oma otsusega.

Natuke uurisin selle auto kohta ning leidsin hulgaliselt turbo kitte. Hetke rahaline pool kannataks ka kenasti see auto välja osta ning sinna mingi 60-70k kitt peale nokitseda.

Palju võiks loota jõudu? Ma ei usu neid numbreid webi lehel. Reaalsus on tavaliselt midagi muud(juba kogetud vag grupi toodangul)...
Oleks see siiski õige auto ehitamiseks? Kuidas see cobra mootor lisa jõude kannatab? Kuidas on lood käigukasti ning diferentsiaalide tugevusega? Kuidas on varuosadega, eriti kast ja mootor võrreldes näiteks tavaliste mustangidega?

Olen igasuguse info eest tänulik.

äkki on alternatiiviks http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=19912
15.02.2007 at 10:06
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mustang Cobra potentsiaal  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.