Poster |
Message |
Ri-Q. |
Kes müüb? Turbine wheels.
Vanal ajal olid Western Wheel´i tootevalikus veljed (Cyclone II nimelised ühes variatsioonis), mida hakati kutsuma turbines. Üsna varsti leidsid sarnase kujustusega turbine style veljed koha ka konkureerivate ettevõtete artiklinimistus. Olen uurinud, kas hetkel ka midagi säärast pakutakse, kuid otsing pole tulemust andnud. (teada on see, et mingi aeg turbiine ükski suurem ettevõte ei pakkunud, kuid ajad muutuvad...) Seega oleksin tänulik vihje eest, kui teemas paremini orienteeruvad isikud teavad midagi sellist ka paregu toodetavat.
Ühe käe sõrmedel annab üles lugeda autosid, mida viivad taolised veljed edasi Eestis.
Kes ei tea, kuidas nood välja näevad siis näidisteks peaksid olema:
Kollane 442.
Ingmari eelmise aasta konditsioonis Fire.
Vähemalt üks C3, tumesinine oli vist.
Aga, kui kellelgil äkki on kirjeldatud garaažinurgas kasulikku ruumi hõivamas või tahaks lihtsalt uusi velgi osta, siis vahetaksin nad raha vastu.
16.02.2007 at 20:45 |
|
90Deville |
Ma nyyd ei tea,kas neid kutsutakse turbiinideks,aga oleks endalgi huvi niisuguste vani velgede vastu.Peaks olema siis A-Teami vani all olevate analoogid voi ylimalt sarnased nendele.
Edu |
16.02.2007 at 21:05 |
|
Stang-R |
sellised?
http://theserviceadvisor.com/part/alloyrimbestlincoln/itemzob96983f89.html
16.02.2007 at 21:09 |
|
Ri-Q. |
Jah, sellised nad tõepoolest olema peaks, antud juhul ma pidasin küll turbiinide vana kooli radikaalsemat versiooni silmas - sissepoole kaarduvad harvad labad - äärmiselt tõenäoline, et A-teami Vanil just sellised olid. Turbinid olidki üksvahe kõige populaarsemad suurtel Vanidel ja mõningatel pikapitel, reeglina kere või sellega kontrastset värvi.
Juhtus kätte pilt Ingmari Firest:
See rakurss annab velje olemuse hästi edasi.
16.02.2007 at 21:30 |
|
90Deville |
Jep,selle fire tagumised on real deal.Pakkuge,kui on yle.Vanile siis,Chevy,81a,5polti.
Selle ylemise lingi omad olid natu liiga peenikeste kodaratega,pisut teine stiil.
Rohkem enam teise mehe teemat ei risusta,luban. |
16.02.2007 at 21:40 |
|
tammevana |
Sellised veljed on olemas American Racing`u(American Racing Vector SE Wheels) sarjas ja tellida saab neid näiteks Summit`ist
50 199 86 |
16.02.2007 at 22:31 |
|
Fire |
1984-85 Buick Regal Grand National-il olid originaalis all sellised, äkki mõtlesid midagi sellist. Ise olen ka seda tüüpi velgesid vaikselt otsinud.
Õigemini selliseid
Town Car ´97 |
16.02.2007 at 22:43 |
|
anryo |
quote: Ri-Q.:
Vähemalt üks C3, tumesinine oli vist.
http://recce.pri.ee/album30/slides/usa887.html
16.02.2007 at 23:13 |
1 edit. Last edited 16.02.2007 at 23:13 by anryo
|
Stroker |
Kuna küll küllale liiga ei pidavat tegema siis Anryo toodud lingil olev auto on veidi paremini näha siin:
http://vvm.unicweb.ee/?p=22
17.02.2007 at 11:29 |
|
Ri-Q. |
Suur tänu kaasamõtlejatele. Tammevana vihje läks täppi. Fire, ma vaatan, et Su Vette´ile peaksid bolt patterni järgi ka Vector SE-d sobima - ülalesitatud C3-e veljed näivad sarnased olevat.
17.02.2007 at 15:27 |
|
tammevana |
Kui kedagi sellised veljed väga õnnelikuks teevad siis olen nõus, ühest ringist loobuma. Pakkumised paluks teha info@tamgarage.com vüi 50 199 86 Aguvahe 5X4,5 ja 15` Esimesed olid vist 7`ja tagumised 8`
50 199 86 |
18.02.2007 at 01:14 |
|