Poster |
Message |
Vatever |
Avarii
Avarii
Kõik teavad mis juhtus Peterburi teel:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/11...d=15131330
Kellelgi õnnestus see ka videole saada:
http://www.aegmaha.com/?id=7429
|
23.02.2007 at 12:07 |
|
Astro SS |
Avarii
Igal hommikul sealt sõites tekib suht tihti ärevaid hetki, kui mõni hull jälle Linnuvabriku poolt tulles sulgeb terve linna siseneva liikluse.
Viimastel nädalatel on ka 90 tsoon vahetunud 70 (alates Maardust)vastu ja endine 70 tsoon 50 vastu (Linnuvabriku rist).
23.02.2007 at 12:22 |
|
wax |
Avarii
quote: Astro SS: Igal hommikul sealt sõites tekib suht tihti ärevaid hetki, kui mõni hull jälle Linnuvabriku poolt tulles sulgeb terve linna siseneva liikluse.
Viimastel nädalatel on ka 90 tsoon vahetunud 70 (alates Maardust)vastu ja endine 70 tsoon 50 vastu (Linnuvabriku rist).
Tulen ise Linnukast tööle ja see tagasipöörde koht on viimastel päevadel sigalibe. Ja proovi sa seal siis linna poole tagasi keerata kui kamikazed kahes reas 50 alas 100-ga linna poole lendavad. |
23.02.2007 at 12:32 |
|
mrtn |
Avarii
jõudsin sinna sekundid pärast põhiactionit. kuna minu ees sõitis mingi suuremat sorti maastur, siis ei avanenud olukorrast korralikku ülevaadet, ja kui see siis pidurid põhja tallas, võttis junni päris jahedaks, auto libises nagu uiskudel. minul läks õnneks.
sõiduautod olid sealt ära pääsemisega päris hädas, kuhugi minna polnud, proovisid küll üle eraldusriba keerata, aga jäid põhja peale kinni. |
23.02.2007 at 12:39 |
|
antoine |
Avarii
Avariirohke Peterburi tee polnud piisavalt libe
www.DELFI.ee
20. veebruar 2007 19:38 saada sõbrale sms-iga
saada sõbrale emailiga
teade toimetajale
loe kommentaare (115)
prindi uudis
Teemeister kontrollis teisipäeva hommikul kella kaheksa ajal Peterburi tee seisundit, libedusetõrjeks sel ajal vajadust ei olnud.
Seaduse järgi peab põhimaanteedel libedusetõrje olema tehtud nelja tunni jooksul, teatavad TV3 “Seitsmesed uudised”.
Peterburi tee neljakilomeetrisel lõigul juhtus teisipäeval 39 avariid.
http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=15137907&categoryID=1727246&ndate=1171922400
23.02.2007 at 14:48 |
1 edit. Last edited 23.02.2007 at 14:49 by antoine
|
viplala |
Avarii
Kahju, et Eesti seadused ei luba kelleltki (tee hooldajad) kahjutasu nõuda. Alati tuleb valida teeoludele vastav kiirus- Eestis on see 0-km/h, siis ei juhtu ühtegi õnnetust. Juhul kui selle reegli vastu eksid kas või 1 km/h, oli teeoludele mittevastav kiirus ja ise loll. |
23.02.2007 at 20:17 |
|
mrtn |
Avarii
antud õnnetuskohal ma pigem kahtlustaks süüdlasena linnuvabriku poolt tulijaid. iga jumala hommik keerab mõni tainas seal U-pöördel linna poole ette. neil ON olemas kiirendusrada, kuhu sõita, aga pooled sõidavad risti põhirajale ette. olen kümneid äkkpidurdusi seal teinud ja kui tingimused on sellised nagu nad sel päeval olid, siis on 10-sse lajatamine kindel. |
23.02.2007 at 21:17 |
|
Astro SS |
Avarii
Kõige ärevamad hetked on siis kui mõni Linnuvabriku poolt veerev, saamatu veokamees oma poolhaake sulle viimasel hetkel risti teele ette keerab.
Muidugi omaette tüübid on need, kes teevad pöörde ära ja üritavad siis teises reas *kiirendada*, hea kui neil raudteesilla alt läbi sõites kiirus juba ca 50 sees.
23.02.2007 at 22:32 |
|
Fog |
Avarii
Keegi tänasest veerenni-järvevana nukapeal katki tehtud laevast(~95 riviera) ka midagi teab?
23.02.2007 at 22:42 |
|
reimo |
Avarii
quote: mrtn: jõudsin sinna sekundid pärast põhiactionit. kuna minu ees sõitis mingi suuremat sorti maastur, siis ei avanenud olukorrast korralikku ülevaadet, ja kui see siis pidurid põhja tallas, võttis junni päris jahedaks, auto libises nagu uiskudel. minul läks õnneks.
sõiduautod olid sealt ära pääsemisega päris hädas, kuhugi minna polnud, proovisid küll üle eraldusriba keerata, aga jäid põhja peale kinni.
Kas Sina olid see kes libises üle eraldusriba ja vastasuunavööndi teisele poole teed lumme?
Keegi oli mingi linnakaga mu naisest mööda lennanud ja lõpetanud õnnelikult vasakul pool teed.
Sõidan ise sealt suht tihti (viimane aasta ei käi õnneks iga päev linnas) ja mitmed piltidel nähtud teel risti olnud kaubikud on tuttavad hommikused lendajad, kes minu sõidukast nagu postist mööda lendavad.
Kiirendusraja mittekasutajad on probleemiks mitte ainult linnuka ristis, sama on Vana-Narva maante tagasipöörde juures ja Kostivere ristis, kust ma paar korda päevas liigun. Enamasti need 1.-2. rajale keerajad ei suuda ka kiirendada (suht tihti jõuab kiirendusrajal enne põhirajale keerajat kiiruse niipalju suuremaks, et jõuad ohutult tema ette, ja mina liigun ligi 1,5 tonnise 1,2l autoga)
24.02.2007 at 12:17 |
|
matukas |
Avarii
quote: mrtn: antud õnnetuskohal ma pigem kahtlustaks süüdlasena linnuvabriku poolt tulijaid. iga jumala hommik keerab mõni tainas seal U-pöördel linna poole ette. neil ON olemas kiirendusrada, kuhu sõita, aga pooled sõidavad risti põhirajale ette. olen kümneid äkkpidurdusi seal teinud ja kui tingimused on sellised nagu nad sel päeval olid, siis on 10-sse lajatamine kindel.
Vot selline suhtumine ajab karva turri. Räägite siin, et pidevalt keeravad ette ja valesse ritta keeravad ette, ei jõua kiirendada jne. KUI te seda kõike teate, miks te oma TEADMISI ei kasuta? Järelikult ei ole te head LIIKLEJAD. Te ei suuda olukordi ette näha ja probleeme ära hoida! Vbl mrtn on hea liikleja aga üldine pilt on selline, nagu ta oma kommentaaris kirjeldab. Teate, aga ei käitu sellele vastavalt.
24.02.2007 at 15:10 |
|
supp |
Avarii
krt, ma sõidan seda teed iga hommik ja õhta, keeravad küll sealt linnuka tagasi põõrdest suvaliselt ette ja kihutavad kaubikud ka rämedalt, minu meelest on tee valgustus seal all igasugu arvestust (jube pime Tallinna poolt tulijatele), kui seal iga päevaselt liigelda tead arvestada, aga kogenematule juhile on see üks jubetamaid kohti eestis üldse, ma isegi imestan et seal nii vähe avariisid on ja kuna igapäevaselt seal liiklen arvestan sellega, kusjuures tol saatuslikul päeval sõitsin tööle (15min enne õnnetust) ja minu kõrval cruisis mingi pirukas kiirusega 100+ kirjaga maanteeamet või midagi sarnast |
24.02.2007 at 15:25 |
|
rrrr |
Avarii
Meie liiklus korraldus jääb raha puuduse taha. Kõige odavam korraldus on kiiruse piiramine, mitte valgustuse panemine või tagasipöördekoha korralik välja ehitamine. Seniks võiks selle ohtliku tagasipöörde koha sulgeda ja teha seda Maardu teeotsas. Seal lai hästi valgustatud teelõik. Kindlasti ei meeldi see ettepanek Loo elanikele. Nemad, kui saaksid paneks Narva poolt tulijatele "annateed" märgi. Kuid vaadates kas või kiidetud Soome teid, siis tagasipööramiseks tuleb sõita trassil vahest 10+km. On ju ka välismaised eksperdid märkind ära, et meil on liiga tihedalt risteid.
ja doonorid |
24.02.2007 at 17:51 |
|
madis |
Avarii
Käige valimas, siis hakatakse ka teid hooldama. Mäletate mis juhtus kui Ninnas abilinnapeaks sai ? Teid hakati ehitama ja korrastama. Eks pidi raisast lahti saama. Mõis sai linnapeaks siis lasi kommunaalijobu paugust lahti, kui "talv ootamatult tuli" ja lumi kõik lükkamata. Ei, ikka ei sobi.
Vaadake MIS KURADI KÕNTS seal linnavalitsuses istub ja siis ärge imestage miks teed on lahti lükkamata ja auke täis.
Rahapuudust pole Tallinnas juba ammu. |
24.02.2007 at 19:02 |
1 edit. Last edited 24.02.2007 at 19:03 by madis
|
mrtn |
Avarii
quote: reimo:
Kas Sina olid see kes libises üle eraldusriba ja vastasuunavööndi teisele poole teed lumme?
Keegi oli mingi linnakaga mu naisest mööda lennanud ja lõpetanud õnnelikult vasakul pool teed.
ei, minul oli pikivahet piisavalt, reaalset ohuolukorda ei tekkinud. sain pidama, tõmbasin igaks juhuks kohe autoderivist paremat teepeenart pidi mööda, et tagant keegi sisse ei lendaks. leidsin autode vahel augu, sõitsin üle eraldusriba ja maardu poole ajama. |
24.02.2007 at 21:30 |
|
KROON |
Avarii
Käisin täna hommikul oma Subu´t näitamas Rahumäe tn. mendis. Keegi oli 28.04 Endla tänaval ühe riisiraketi ( võis ka sakslane olla, kuna pildid olid väga lähedalt tehtud) ära äestanud ja siis uttu tõmmanud.( raketil oli parem külg kriimustatud piltide järgi). Tahaks kohtuda asja põhjustajaga, kuna läks kaduma 2h väärtuslikku aega!
09.05.2007 at 00:22 |
|
kenu |
Avarii
quote: KROON: Käisin täna hommikul oma Subu´t näitamas Rahumäe tn. mendis. Keegi oli 28.04 Endla tänaval ühe riisiraketi ( võis ka sakslane olla, kuna pildid olid väga lähedalt tehtud) ära äestanud ja siis uttu tõmmanud.( raketil oli parem külg kriimustatud piltide järgi). Tahaks kohtuda asja põhjustajaga, kuna läks kaduma 2h väärtuslikku aega!
palju tund maksab?? üle 1,5 tonni/h nagu eriti ei maksta!
|
09.05.2007 at 14:44 |
|