register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Xenon HID kit ebays - Hiina kaup, teema lukku.  
Poster Message
Vanaisa

Moderator
Xenon HID kit ebays - Hiina kaup, teema lukku.
Selline siis
Ühe paki transa shipping Eestisse $35. Hind nagu OK, ma võtaks ühed lähid (9006) küll ära.

16.11.2006 at 20:06 1 edit. Last edited 16.11.2006 at 21:31 by Vanaisa (Moderator)
Taurus_93
Seega hind kokku umbes 3000.- Eestist saad kah 3500.- kuni 4000.- . Need on asjakesed, mis mina ostaksin eestist, kuna nendel läheb tihti vaja garantiid. Just blokid kipuvad ära surema. Näiteks hakkab tuli lihtsalt teatud pardapinge puhul värelema (väga häiriv), või ei käivita enam ühte pirni. Mul olid kah samad blokid (välimuselt) ja üks suri aasta pärast ära. Garantii oli kah juba kuu aega läbi, aga Xenon-eesti.ee firmas võeti ilusti jutule ja vahetati see blokk uue vastu. Muidu bloki hind on umbes 1500 ja pirn 900.
Valgusest soovitan ainult 4300K. See kõige heledam ja tugeva valgusjõuga. Mida sinisemaks valgus, seda kehvem vihmase ilmaga asfaldil.

Ex: Chrysler 300M 00´
Yamaha YZF-R6
16.11.2006 at 20:32
Vanaisa

Moderator
njah ei leidnud mina siin maal 3500 midagi.
Samas müüja andis teada, et kui võtta 5 kit´i siis hind koos transaga on $200/tk - 2500 krooni siis.
Ja tal nagu garantii 3 aastat ka. Iseasi, kas tasub mingit plokki sinna Kanadasse garantiisse saata. Samas miks ka mitte.
Impalaklubi taadid mikimaal igatahes kiitsid küll kaupa. Neil muidugi pole keegi neid ka aasta otsa kasutanud ja seal kiidavad 6000k valgusega pirne. Noh, eks teine maa ja maitse.
Ehk siis mina testiks asja enda peal üle küll - leidub ehk veel 4 huvitatut?

16.11.2006 at 20:51
tfr

Vaevalt, et see nüüd kellegi ostuotsust mõjutab, aga lihtsalt infoks - need iseinstallitud xenonid on seadusega keelatud. Ja ma olen kaks korda sattunud JuPo liikluspatrullide kätte, kes on seda kontrollinud ka - ühel juhul olin kaasreisijaks autos, kus neid ei olnud, teisel juhul pidin Avantime puhul käsi südamel vanduma, et ausõna, need on juba tehasest ees.

Kontrollitakse siis nii, et jalutatakse auto ette ja palutakse korraks tuled maha ja uuesti peale keerata.
16.11.2006 at 21:04
antennimees

quote:
Vanaisa: njah ei leidnud mina siin maal 3500 midagi.
Samas müüja andis teada, et kui võtta 5 kit´i siis hind koos transaga on $200/tk - 2500 krooni siis.
Ja tal nagu garantii 3 aastat ka. Iseasi, kas tasub mingit plokki sinna Kanadasse garantiisse saata. Samas miks ka mitte.
Impalaklubi taadid mikimaal igatahes kiitsid küll kaupa. Neil muidugi pole keegi neid ka aasta otsa kasutanud ja seal kiidavad 6000k valgusega pirne. Noh, eks teine maa ja maitse.
Ehk siis mina testiks asja enda peal üle küll - leidub ehk veel 4 huvitatut?

Ärge unustage tolli ja muid kulusi. Eestis müügil samad asjad 3400.- link. Ma arvan et 4-5 komplekti puhul saab ka kaubelda.

16.11.2006 at 21:05 1 edit. Last edited 16.11.2006 at 21:06 by antennimees
Astro SS
quote:
tfr:Kontrollitakse siis nii, et jalutatakse auto ette ja palutakse korraks tuled maha ja uuesti peale keerata.

Mida nad sellega avastavad? Kas stock ja aftermarket käituvad erinevalt?

16.11.2006 at 21:10
Vanaisa

Moderator
see auto24 müüja pakub Hiina kaupa (Haiyain Yongyuan) - seda küll ei tahaks :)

16.11.2006 at 21:15
Speedy 7
quote:
Astro SS:
quote:
tfr:Kontrollitakse siis nii, et jalutatakse auto ette ja palutakse korraks tuled maha ja uuesti peale keerata.

Mida nad sellega avastavad? Kas stock ja aftermarket käituvad erinevalt?
Oli vist nii, et kui aftermarket xenon-id, peavad olemas olema ka tulede kõrguse reguleerimise automaatika (et ei pimestaks vastusõitjat) ja millegi pärast ka tulede pesurid.

Kui automaatika on olemas, siis tulede sisselülitamisel on näha, kuidas see korraks reguleerib tulede kõrgust.

edit: typo
16.11.2006 at 21:17 2 edits. Last edited 16.11.2006 at 21:20 by Speedy 7
antennimees

quote:
Vanaisa: see auto24 müüja pakub Hiina kaupa (Haiyain Yongyuan) - seda küll ei tahaks :)

No kui sa arvad, et nendesse eBay HID komplektidesse pole sattunud pilusilmade küüneviha siis ma arvan, et sa lood endale illusioone.

16.11.2006 at 21:20
Vanaisa

Moderator
jah, kõrgusejutt siin topicus, seal lõpupoole.
mul seda muret pole, reguleerivad kõik autod ennast ;)

Edit: ootangi müüjalt vastust, mis maa tootega tegu. Eks näis.

16.11.2006 at 21:20 1 edit. Last edited 16.11.2006 at 21:21 by Vanaisa (Moderator)
anryo
A sa osta siis siit: http://www.cqlight.ca/ siin ka 200.- taala.
Võin vastavaid tulesid sulle demoda ka. Ja kõik nad on Hiinas tehtud - nagu ka 95% kogu meie elektroonikast. Vähemalt firma on usaldusväärse moega.

16.11.2006 at 22:28 1 edit. Last edited 16.11.2006 at 22:29 by anryo
Vanaisa

Moderator
arvutid-makid-telekad on teine asi aga auto külge ei tahaks sealt küll midagi osta.
Kvaliteeti ei usalda. varastatud litsentside alusel ja odavalt toodetud kraam pole mulle eriti südamelähedane.

16.11.2006 at 22:50
F.I.R.E
lihtsalt küsimus ja tegelikult teise topicu jätk, aga kas tulede kõrguse regulaatoreid on võimalik hiljem ka paigaldada? umbes nagu kitina või miskit?

16.11.2006 at 23:06
rai
http://www.kgk.ee/hella/index.php?go=33&grupp=60&PHPSESSID=e3b3a0ec9fdf6da43f4ff06a23a84c99

Nendele tuledele on tulede kõrguse reguleerimine võimalik lisada ja tulede pesur samuti, tavatuledele on see kahtlane teema pigem ei saa.
Hinnad on muidugi vastavad.
17.11.2006 at 10:55
Astro SS
quote:
rai: http://www.kgk.ee/hella/index.php?go=33&grupp=60&PHPSESSID=e3b3a0ec9fdf6da43f4ff06a23a84c99

Nendele tuledele on tulede kõrguse reguleerimine võimalik lisada ja tulede pesur samuti, tavatuledele on see kahtlane teema pigem ei saa.
Hinnad on muidugi vastavad.
Huvitav, kas hinnad on tk. või paar ? ???

17.11.2006 at 12:39
antennimees

Hind juba 2900.-

17.11.2006 at 13:36
Astro SS
Boschi komplekt maksab $132.- ;)

$q132.- Ting-Tongide maalt

$149.- meerikast

06.03.2007 at 21:28 2 edits. Last edited 06.03.2007 at 21:35 by Astro SS
alambe
paigaldasin just tsiklile 2800.- komplekti (pool komplektist läks sõbra tsiklile) ja toimib täitsa ilusti 4300k ja valgust on küll rohkem. paigaldus võttis aega 15 minutit.
07.03.2007 at 09:14
rabbit rider
....oi-oi... armas rahvas! Ärge endale jummala pärast ostke Hiinast ega venemaalt pärit ksenoneid... ma olen neid sunniviisiliselt vähemalt kolm aastat paigaldanud igasuguste erinevate kirjade ja kujuga ....ja oksendamiseni neid garantii korras vahetanud nii plokke kui pirne, parematel masinatel suisa neli viis ringi jne...need asjad ei kõlba sea ....pekki kah....kui te just enda ja paigaldanud vaese töömehe ajusid ei taha peedistada... ja nüüd ma vahetan eriala ja telefoni numbrit..... Töötavad ainult originaalid ja Hella toodetud raju kallid komplektid 8a.+ (ausõna ei tee propagandat) samasolen ka niisikesi haruldusi näinud, mis suisa mitu (2-3) aastat on vastu pidanud...ja siis uut komplekti vaja.....
07.03.2007 at 22:02
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Xenon HID kit ebays - Hiina kaup, teema lukku.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.