register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : isetumenev keevitusmask  
Poster Message
PTC

isetumenev keevitusmask
Et mida vaadata, mida hobikeevituseks valida, kust osta. Olen netist uurinud - tekkisid mõned küsimused - näiteks kas 44x90 mm klaas tööks liiga väike pole? Kuidas on nähtavus nn heledas olekus - on ikka keevitustraat näha? Kui kiiresti üleminek heledast tumedasse toimub - on see ikka piisavalt kiire ja nn särts silma ei lähe?
08.03.2007 at 11:36
kalef

isetumenev keevitusmask
mul profiilis kontaktid kirjas tule ja astu läbi , pakkuda erineva hinnaklassiga isetumenevaid maske .

08.03.2007 at 12:05
margus61
isetumenev keevitusmask
Ma olen aastat 10 Speedglasi maskiga vaaritanud, väga hea asi. Isetumenev mask teeb keevitamisel korraliku tulemuse saamise palju lihtsamaks.

90 mm lai klaas pole liiga väike. Silmade vahe on vist 70...80 mm keskmisel inimesel.

Heledas olekus on nähtavus hea, kui tööobjekt on piisavalt valgustatud (aitab normaalsest üldvalgustusest).

Üleminek on vähemalt korralikel maskidel küllalt kiire, ma pole täheldanud koormust silmale. Parematel maskidel annab igasugu parameetreid ka reguleerida (küll vist mitte tumenemise kiirust).

Speedglas on kvaliteetbränd, nii et kalefi jutule jah (GF Anapol peaks praegu selle maaletooja olema). Ju tal muidki täiesti toimivaid on.
08.03.2007 at 12:31
wax

isetumenev keevitusmask
Speedglassil on ju ka 44x92, 55x107 jne mm vaatealaga maske kui kardad et väikseks jääb :)

08.03.2007 at 13:13
Olds

isetumenev keevitusmask
kasutame oma töökojas sama firma (Speedglass) isetumenevat maski. Hind oli Stokkerist ostes miskine 3500.- kanti kui ma ei eksi. Oma töö teeb ära, samas võiks olla nõksa "pimedama" klaasiga.

08.03.2007 at 14:47
alambe
isetumenev keevitusmask
parematel annab DIN tumedust 9-13 vahemikkus timmida, samamoodi ka reaktsioonikiirust. Speedglass Flexview maskil on ka olemas küljeaknad, mis küll ei tumene.
08.03.2007 at 16:59
Hylas
isetumenev keevitusmask
Viimased paar aastat olen nii mina kui ka teised töökojas ainult Speedglasi kasutanud , väga hea ja ei kurda.
ostetud on GFAnapolist ning sealne suhtumine, hind ja tootevalik on 5+

Edit:
selle maski kasuks räägib ka veel see fakt et maski annab confida nii nagu vastavalt vaja, kas punktid, keevitad, ja millega keevitad (TIG, MIG, elektrood) ning mida keevitad.
Ainuke viga mis sel maskil minumeelest on et ta ei suuda mõtteid lugeda :D ehk kui eelmine mees keevitas vaikselt 35A nipsasjakest ja oma settingutega ja järgmine mees saab ikka hea flashi kui karmi rauda 250A samade setingutega käristama hakkab :p
Mask muidugi vilgutab sisselülitades oma hetke settinguid aga nuh vahest jääb kahe silma vahele :p
08.03.2007 at 20:47 1 edit. Last edited 08.03.2007 at 21:04 by Hylas
wagoneer
isetumenev keevitusmask
Pole küll eriline keevitaja aga olude sunnil sai soetatud keevitus ja maskiks Speedglas-i isetumenev.
Saad regullida nii tumedust kui ka tumenemise kiirust. Hea on ka see,et külgedel on klaas mis avardab oluliselt väljavaadet.
Samas on ta ka suht kerge(kuna pole keevitaja siis pole harjunud erilisi raskusi peale mütsi peas kandma)

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
09.03.2007 at 08:44
cam79

isetumenev keevitusmask
speedglas väga hea! meil juba aastaid kasutuses, patareid vahetatvad jne. Plasmatehnika pakub odavamat , aga kui patareid tühjaks saavad siis nägemist. kaua nad kestavad pole jällegi kogemust..
10.03.2007 at 21:14
kalef

isetumenev keevitusmask
isiklikult soovitan osta kui võimalik ikkagi vahetatavate patareidega maski . Ja üldjuhul on ikkagi odava asja puhul rõõm ühekordne , et seda oli hea odav osta .

11.03.2007 at 09:45
viplala
isetumenev keevitusmask
GFAnapolis on ka üks odavam Speedglasi mask müüa (c-1800EEK) seda ei tasuks osta, küll aga 3000.- ringi. Tundub, et seal on ka parimad hinnad. (ei ole isiklikult GFAnapoliga seotud :) )
12.03.2007 at 11:01 1 edit. Last edited 12.03.2007 at 11:03 by viplala
partel

isetumenev keevitusmask
Sai ka korra proovitud, ei hakanud "tjuunima", tumenes piisavalt silmapilkselt, aga mõnikord "vilgutas".

12.03.2007 at 21:40
wagoneer
isetumenev keevitusmask
No nii, täna siis üks pea neli tundi väldanud välistrepi keevitus ühelpool. Speedglas toimis suurepäraselt. Päris suur vahemik on reageerimis kiiruse valikul. Ka tumenemise vahemik on piisavalt suur,et erinevaid vajadusi rahuldada. Mitte kõige valgemas ruumis ei pea ka maski keevitamise vahel üles tõstma kuna klaasist on täiesti piisav läbinähtavus(kerge kollakas varjund millega harjub suht kiiresti). Ostuga igati rahul.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
12.03.2007 at 22:36
tqhq.ee foorum : Vaba teema : isetumenev keevitusmask  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.