Poster |
Message |
lemps |
Trailbrazer 02-03
Tere,
Kuna perel juurdekasv siis vaja suuremat autot. Ütlen ausalt, et kuna hetkel kolme liitrine jaapanlane mis pakub suuresti midagi nii hingele, kuid täidab ka asjalikke eesmärkke siis a la 1,8 perebussi ei taha.
Silm on peale jäänud Chevy Trailbrazerile 2003a. 4,2, mahukas - lastevanker+trään mahub, turvaline, piisavalt sportlik jeebi kohta jne.
Aga see on mis mulle tundub on üks asi. Oleks tänulik kommentaaride ja nõuannete eest, mis puudutab vastupidavust, kütusekulu, varuosi ja autot üldiselt, sestkogemus ameeriklasega puudub? Kas kütusekulu linnas kerge jalg 13, raskem jalg 15 peab paika?
Ainuke omaniku kommentaar mida leidsin oli auto24.ee, kes ütles, et muidu ok, kui kehv nö. koostekvaliteet välja arvata. Plastosad jäävad pihku või kukuvad lihtsalt ära.
Kuna mõte tõsine, siis oleksin tänulik kiirete ja asjalike vastuste eest, sest ameeriklased on tõesti minujaoks tume maa. |
11.03.2007 at 00:37 |
|
pisike99 |
Trailbrazer 02-03
Terv.
Üldiselt on Trail päris mõnus kasutada. Koostekvaliteet ei ole otseselt kehv, see (ja salongi koostematerjalide kvaliteet) jääb salongi osas lihtsalt Saksa ja Jaapani luksautodele alla. Midagi oluliselt häirivat ma ei leia, midagi pihku pole jäänud ega ise ära kukkunud. Sellel kommentaatoril oli äkki kellegi poolt üle jala kokku loobitud auto. Edasi käib hästi, maasturina on igatahes asja eest, kuluvad jupid (sillaosad, kulumaterjalid) on mõistliku hinnaga (v.a. küünlad, aga nende hooldevälp on miski 100 000). "Sportlikuks" ma teda ei liigitaks - vedrustus on ameerikalikult pehme ja väga järske poognaid võtta ka ei soovita - USA avariiliste oksjonitel on 10-st 9 üle katuse keeratud. Ma loen selle põhjuseks muidu üpris vaikset ja sujuvat dünaamikat, millega kaasneb kiiruse kasvades tunne, et füüsika selle auto puhul ei toimi. Bensu võtab asi linnas 15 ja ma väga pensionär ei ole, alla selle saab ka, aga selline spetsiaalne veiderdamine liitrikese nimel mulle pähe ei mahu. Arvutil on keskmine ees 7,5km/liitriga. Kui sõta tahad proovida, helista 56 155 999. Kui osta tahad, helista ka: http://usauto.cma.ee/index.php?lang=est&main_id=0&car_id=180&PHPSESSID=425816ba2295bdf82aa4fdd2e2e58bec
Hind on väikse varuga
11.03.2007 at 10:17 |
|
|