register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : velgede remont   1 2  
Poster Message
vkx

velgede remont
Kas keegi oskab soovitada kus remonditakse(aetakse sirgeks)valuvelgi? Nimelt on veljed laksu saanud, on nats mõlkis ja balansist väljas. Tuttav kummimees küll balanseeris rattad enamvähem ära aga suuremal kiirusel tuleb ikka vibra sisse. Palju selline töö maksta võiks ja kas remont on ka korralik? Olen tänulik iga infi eest.
17.03.2002 at 01:02
reo
velgede remont
üks koht on/oli Pärnus Savi tänaval aga... sa vist pealinnast? Igatahes ca 3a tagasi lasin sealsel vennal (Vadim vist oli) omal ühte velge teha. Ja mõlk ei olnud mitte väike - mõlgikoht ei mahtunud pidurisadulast kraapimata möödagi. Hind kasvas küll kokkulepituga võrreldes palju (ummm.. ca 250 vs 500 nii mälu järgi). Olevat VÄGA tugev velg olnud ja vaeva palju. Pärast oli tasakaalustamisega ikkagi jama ning siseküljele tekkisid pisikesed praokesed.
17.03.2002 at 12:38
Erkki

velgede remont
Tallinnas taastab ja remondib valuvelgi "Vihur Auto" Veerenni tänaval.
17.03.2002 at 12:59
arxx
velgede remont
Ega keegi ei oska kommenteerida "Vihur Auto" teenuse kvaliteeti & hinda (umbes aasta tagasi tahtsid 17 tollise velje taastamise eest c.a. 900 kr.) ja kas mõni teine kontor ka asjaga tegeleb?
20.03.2002 at 08:50
rustang

Moderator
velgede remont
quote:
arxx wrote:
Ega keegi ei oska kommenteerida "Vihur Auto" teenuse kvaliteeti & hinda (umbes aasta tagasi tahtsid 17 tollise velje taastamise eest c.a. 900 kr.) ja kas mõni teine kontor ka asjaga tegeleb?
Kvaliteet on hea ja nagu teada, kvaliteet maksab. Just tehti mu naise autol seal velg sirgeks, minu arvates väga ilus töö.
20.03.2002 at 09:17
Jansa
velgede remont
Hobujaama uulitsas Kavor Motorsport kah asjaga igapäevaselt tegeleb.
Kvaliteet hea, hind oli paar aastat tagasi odavam kui Vihuris, aga nad olevat hiljaaegu kallist tehnikat juurde sebinud, nii et praegust seisu ei tea kommenteerida.
Kontakteeruda saab nr-l 050 14 816
20.03.2002 at 09:44
Vanaisa

Moderator
velgede remont
Vihur on hea koht. Velje hind aga sõltub sellest, kui banaan ta on. Pole probleem ka paar tonni välja käia.
Aga kui on ikka selline velg, mida naljalt ei osta, siis maksad ja oled happy ka.:)
20.03.2002 at 10:04
Indrek
velgede remont
Kõige parem koht peaks olema SteelMet Keilas, Harju Keki teritooriumil, aga see on ka väga kallis koht. Kui Vihuris ja Kavoris ei saada hakkama, siis minnakse või saadetakse sinna. Eriti on probleemid 17" velgedega, kuna näiteks neid Kavor ei tee, kuna puudus vastav rakis. Kui keegi soovib teada saada infot SteelMeti kohta, siis võib minu käest küsida, aga seal on ka tavaliselt suht suured järjekorrad ja siis nagu öeldud, hinnad on väga kallid, töö ise on viimase peal.
20.03.2002 at 10:19
peep

Moderator
velgede remont
Olen naise auto valukaid paar korda lasknud vihuris teha ja töö on olnud hea.

Rämedama deformatsiooni korral nad ei taha hästi ette võtta.
20.03.2002 at 10:46
Vanaisa

Moderator
velgede remont

Rämedama deformatsiooni korral nad ei taha hästi ette võtta.

Sest siis ei saa nad nagi sellist garantiid anda, nagu tahaks. Teevad aga ära ikka.
Endal oli päris kandiline ja kõver velg, maksis küll 2300 aga ära tehti ja sõidab tänase päevani (kui auto veel üldse liigub)
20.03.2002 at 10:51
PlyVal64
velgede remont

quote:
[b]Vanaisa wrote
Endal oli päris kandiline ja kõver velg, maksis küll 2300 aga ära tehti ja sõidab tänase päevani (kui auto veel üldse liigub)

Loen ja imestan, et miks küll neid valuvelgi endale niiväga igatsetakse? Plastist ilukilp annab sama effekti, kuid komplekt on kordades odavam. Lisaks on enamjaolt plekkvelg ka valust kergem(kui just mingist 5000+ eeku hinnaklassi velg pole). Ja "kuvaldaga" pleki sirutamine ei maksa ka enamjaolt midagi...
20.03.2002 at 15:57
peep

Moderator
velgede remont
Tänavasõiduautode puhul on on valuvelje eeliseks parem välimus, mis minu arvates on igati pädev põhjus valukatega sõitmiseks. Samas uut kolmest bemmi näiteks plekkvelgedega ei saagi, odavamatel mudelitel on valukad mustaks värvitud ja plastkilbiga kaetud. See tundub küll veits mõttetu.
20.03.2002 at 16:09
Indrek
velgede remont
Samas 17" plekkvelge minu teada ei toodeta, aga kindlasti saaks lasta Vettele eritellimusel kuskil teha plekkveljed, aga hind tuleb vist kallim kui valuvelje hind, nii et üks põhjus on odavus.;)
20.03.2002 at 16:35
vkx

velgede remont

Loen ja imestan, et miks küll neid valuvelgi endale niiväga igatsetakse? Plastist ilukilp annab sama effekti...

Ega ikka ei anna küll. Aga see valuvelg,16", oli autol juba ostes all ja näeb väga hea välja, nii et mingi pleki vastu päris kindlasti ei näe mõtet vahetada. Õnnestunud velje valik annab auto üldmuljele väga palju juurde, see on minu arvamus.
20.03.2002 at 18:14
Jansa
velgede remont
quote:
PlyVal64 wrote

Loen ja imestan, et miks küll neid valuvelgi endale niiväga igatsetakse? Plastist ilukilp annab sama effekti, kuid komplekt on kordades odavam.

:uhoh:uhoh
IMO on rattad tähtsaimad auto välimuse kujundajad. Sul võib olla tipptasemel värv ja silmipimestav kroom ümberringi, kuid ilma õiges suuruses õige välimusega rattata on see kõik tühja raisatud raha.
Milleks on jänkikummid valge triibuga? Värvitud kirjadega? Efekti andmiseks loomulikult!
Ja velg on sama tähtis komponent.
Pane suva peldikule ilusad rattad alla- hoopis teine auto saab sellest.
:)
20.03.2002 at 19:00
arxx
velgede remont
tänud info eest, tegelikult veljed ei tohiks olla "banaanid". asi selles, et kolm talve sõitmist on muutnud nad lihtsalt visuaalselt ebaesteetiliseks. eelkõige on tarvis oksüdeerunud pinnad puhastada ja uuesti värvida/lakkida.

kuna tegu originaalvelgedega, siis soov on taastada algset välimust.
21.03.2002 at 08:29
buck
velgede remont
tõstaks vana teemat... teab keegi äkki Tartus kohta kus aetakse valuvelgi sirgeks ?

buck
09.09.2005 at 09:09
Olds

velgede remont
no mis nüüd buck- kellest sa üle sõitsid? :)

09.09.2005 at 09:39 Last edited 09.09.2005 at 09:40 by Olds
rutua
velgede remont
Mine vaata Tartus Sõbrakeskuse taga on üks hoone ja seal raklaam ratas.Kasutan pidevalt tema teeneid ja olen tööga rahul.
09.09.2005 at 11:05
zeke
velgede remont
sõbrakeskuse taga asuva veljeparandaja nr 5204314.

09.09.2005 at 11:31
buck
velgede remont
quote:
Olds: no mis nüüd buck- kellest sa üle sõitsid? :)

ei päris nii hull asi ei ole... :) kaaskodanikke alla põle ajanud ;)

tänud vastajatele... sai esmaspäevaks aeg kokku lepitud
09.09.2005 at 12:06
vr_

velgede remont
quote:
rutua: Mine vaata Tartus Sõbrakeskuse taga on üks hoone ja seal raklaam ratas.Kasutan pidevalt tema teeneid ja olen tööga rahul.

ei saa kommenteerimata.. kas nii tihedalt sõidad velgi kõveraks :uhoh

:)

09.09.2005 at 12:24
mave
velgede remont
Saku kandis keevitas mul 1 vanamees ats cup'ile suht suure tüki külge tagasi, treis sirgeks ning küsis vist 300 eeku selle eest, lasi veel mingi oma värviga üle ka. Ette heita ei saand veljele midagi, sirge ta igastahes oli. Jama ainult, et ei leia ta numbrit enam üles.

Igastahes kui Saue poolt tulla, suunaga Saku poole, siis kohe peale mingit väikest silda(peale seda peaks mingi Saku sild olema) keerab tee vasakule. Sealt sõita u pool km ja paremale jääb taluõu täis autosid :) Ise ka enam ei mäleta, võõras kant oli.
09.09.2005 at 20:54 Last edited 09.09.2005 at 20:59 by mave
rutua
velgede remont
Sõber vr ei sõida pidevalt kõveraks aga kui tegeled igapäevaselt rehvide ja velgedega siis ikka mõnel kliendil juhtub?
09.09.2005 at 21:03
lauri
velgede remont
quote:
mave: Jama ainult, et ei leia ta numbrit enam üles.

Igastahes kui Saue poolt tulla, suunaga Saku poole, siis kohe peale mingit väikest silda(peale seda peaks mingi Saku sild olema) keerab tee vasakule. Sealt sõita u pool km ja paremale jääb taluõu täis autosid :) Ise ka enam ei mäleta, võõras kant oli.
Teejuhised on õiged. Mehe nimi Ago ja number 5136807. Ise kah tema teenuseid kasutanud ja seni rahul.

10.09.2005 at 10:00
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : velgede remont   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.