register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Vanade Kaunitaride(ntx us autode)hoiustamise ja remondikoht tartumaale?kel huvi?  
Poster Message
chrysler300
Vanade Kaunitaride(ntx us autode)hoiustamise ja remondikoht tartumaale?kel huvi?
Alustan teemat sellest et kuna ka omale on hingelähedane tegevus vanade autode uuele elule putitamine siis tean et hobiauto ehitajatel on alatihti erinevaid probleeme seoses hoiustmise ja tööruumidega.
Kuna ise teen hetkel tööd rendipinna peal kus mul lõpeb leping pooleteise aasta pärast siis olen otsustanud muretseda omale isiklikud ruumid kus oleks võimalik teha suuremat jagu töid kohapeal ja arendada välja ka spetsiiftöödeks vastavad ruumid.seega olen välja valinud vana ja hiiglasuure tööstushoone,kus mul on laienemise ja arendamise võimalust ikka kauaks.
Aga lisaks endale on seal ka väga palju ruumi et saaks hoiustada väärt tehnikat aastaringselt.
Hoone asub Tartu linnast 30km Valga maanteed välja ja Elva linn jääb 12km kaugusele.
Esialgsete plaanide kohaselt on töökoja ossa plaan rajada erldi boksid erinevatele töödele ntx: keevistööde ruum, eeltöö ruum,liivapritsi ruum,puhas montaaziruum,hiljem ka värvikamber(kui võimalused paranevad) . hetkel on seal olemas juba kaks kanalit ja ruumi tõstukitele. autosid on võimalik hoonest välja ajamata liigutada erinevate operatsioonide ajal.hoiustamise osale on planeeritud sprinklerisüsteemid ja kogu hoonele tuleb gsm valve+mehitatud valve sõltuvalt sellest kas leian kaasmõtlejaid ja jüngreid.
Plaan on luua hoonelisaehitisse ka puhkeruum koos sauna ja terrassiga.
hoone asub suht kenas kohas lõuna eesti looduses ja lisaks autode hoiustamisele on võimalik ka territooriumil korraldada Campe ja muid välja näitamisi.
kuna ma ise ei looda ainult us autode omenike huvidele siis agiteerin ka muid vanaautode omanikke et oleks suurem ja laialdasem tehnika hoiustamise koht mida oleks ka huvilistele hea näidata.eestis ju minu teada puudub korralik katusealune autode väljanäitus.ma ei räägi siin et plaanin muuseumi rajada aga tahan edendada kõikvõimalikku vanatehnika hobindust ja järelkasvule ka mõelda.
ideeliselt on siis nii et ootan huvilisi kel huvi nii hoiustamise koha kui ka jooksva remondi teostamiskoha suhtes.
kõik asjad on vaid kättevõtmise küsimus ja kui huvi siis kirjutage mulle privasse.
arutame läbi ja leiame mõlemile kasuliku lahenduse.
üks lihtsam ja kenam näide selelst mida püüan luua on Tamgarage hiiul.mina püüan sarnast kohta luua lõuna eestile orienteeritult,kuid ei ütle ära ka sellest kui seal ka kaugema maa autod hoitakse.

ps.palun ärge teemat väga ära läbustage!kontruktiivsed ideed on aga vägagi oodatud ja panen kõrva taha.
17.03.2007 at 21:08
chrysler300
Vanade Kaunitaride(ntx us autode)hoiustamise ja remondikoht tartumaale?kel huvi?
peaks mainima et huvi on tagasihoidlik:P
kuid nagu teada on eesti inimest raske tagant torkida:D
19.03.2007 at 21:14
Fog

Olles ise tartumail elanud, võin öelda et see on natuke liiga kaugel. Räägi Olds'i jms kamraadiga ja äkki leiate ühise lahenduse raadil? Viimati kui seal sai käidud(vist 2a tagasi) oli seal nii ruumi paranduseks, kui ka hoiustamiseks.

Alternatiivselt pakuks selliseid kohti(ilmselt praeguseks hetkeks juba hõivatud, aga suunata mida inimesed tahaks)
1. reola sigala.
2. reola autoremont.
3. ülenurme laudad.
jne.

Linnalähedasi kolhoose oli piisavalt. Rendi/ostu hind on ilmselt 2x kallim kuid perspektiivusus samuti.

19.03.2007 at 22:34
jungle

Kus see koht täpsemalt on?

21.03.2007 at 20:48
veedler
...äkki on kuskil Rõngu lähedal?
21.03.2007 at 20:52
chrysler300
asukoht on rannu poole mõned kilomeetrid valga maanteelt maha keerates.elvasse on sealt vist nii 5-7km
23.03.2007 at 10:20
chrysler300
ps raadil on ftc algse asukohale tehtud juba uus detailplaneering ning nad kolivad oma tegevuse ilmselt kuhugile mujale.neil on omad huvid.mis kõigi eelduste kohaselt ei kattu minu omadega.ja samas kui neil endil on juba vaadatut oma pinda millele neil mõttet peas on siis ei hakka neid veenama muus.eks neil ole ka oma nägemus ameerika autondusest ja klubilisest tegevusest.

hetkel omal käimas läbirääkimised hoonese jääva inventari osas.kui need läbi siis panka röövima:D:D:D:D
23.03.2007 at 10:27
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Vanade Kaunitaride(ntx us autode)hoiustamise ja remondikoht tartumaale?kel huvi?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.