Poster |
Message |
ERAK |
Chevy K1500 "lämbub" :(
Tere seltsimehed.
Mure järgmine:
iseenesest hakkas eile mu auto mootor kummaliselt käituma- tühikäigul käib kohati (kohati mitte) normaalselt, aga kui vähegi gaasi anda, siis oleks nagu silindrid tagant ära, plödiseb ja auto ei taha mitte end liigutada, paaril korral suri lausa mootor välja, pöörded kõiguvad...
Ise kahtlustasin algul, et äkki õhu/kütusefilter umbes, aga mis teeb meele eriti mõruks on see, et ka SES tuli põleb sõidu ajal umbes 40 sek ja siis kustub ära ning siis mõne aja pärast süttib taas. Kust peaks hakkama viga ocima? Lambda andur? Ning kui tõsine võib oletatav viga olla?
Ette tänades,
s.r.
search'ist ei leidnud tulemusi, mis oleksid minu auto probleemi valgustanud.
rehvide müük |
25.03.2007 at 21:12 |
|
ROKIPEER |
Kui SES põles siis pidi ta mõne veakoodi ka vist meelde jätma.
Proovi siit:
http://www.troublecodes.net/GM/ |
26.03.2007 at 06:10 |
|
Olds |
Suure tõenäosusega võib olla ka vigane gaasiasendi andur (TPS)
26.03.2007 at 16:25 |
|
ERAK |
tänan "diagnooside" eest. Arvan, et ma ei hakka oma teadmatuses autot ise "remontima" vaid lasen seda teha vanas heas AB's
rehvide müük |
27.03.2007 at 01:58 |
|
90Deville |
Kui külmalt on köik ok siis kahtlustaksin tempi andurit, mis pritsele mingit valeinfi annab. Seda saab ka kontrollida, kui sooja mootoriga jamad tekivad, siis pistikut lahti ühendades peaks minema mingisse avariireziimi ja vöimaldama väga edukalt söita. Asub kuskil seal termostaadi läheduses, kahe juhtmega pistik käib küljes.
31.12.2008 at 09:16 |
|
|