Poster |
Message |
Martin460 |
Kuidas kasutada õieti "remote start"pulti?
Harige nüüd maakat hobusega
Nimelt on elus esimene auto millel on puldist käivitus ja selleks ka eraldi pult kus on lihtsad 4 nuppu:kinni,lahti,aux(mis ei tee midagi) ja panic.
Teine, originaalpult, on täiesti traditsiooniliste lukku-lahti ja panic nuppudega.
Nüüd kui massin on orig. puldist lukus ja valves siis käivituspuldist vajutades korraga "kinni"ja "lahti" nuppe läheb ta käima ja sõidutuled põlema.Nüüd et sisse saada vajutan orig. puldist uksed lahti ja lubab sisse minna.Tuled põlevad ja tulede lüliti on "off"-i peal.(kui pööran lüliti "on"-i peale-kustuvad tuled ära.Mõne hetke pärast hakkab signa undama ja undamine lõpeb kui käivituspuldist "lahti" vajutada.Paned võtme sisse ja kui käigukangi puutud-sureb välja.Siis olen mina mõlemast puldist vajutanud"lahti" nuppe ja käivitanud juba nagu tavaliselt.
Et küsimus on selline?kas tal nagu läheks topeltsigna peale?
Kas nii saab kuidagi, et paned puldist eemalt käima, istud sisse ja sõidad minema ilma, et ta vahepeal ennast välja suretaks?
Loodan, et keegi targem saab sellest tekstist aru ja oskab mind aidata.
P.S. Nüüd tuli mõte, et kui prooviks kasutada ainult käivituspulti?Ta paneb käima ja teeb ka uksed lahti aga Ikkagi sisse istudes on tulede lüliti "off"asendis ja sõitma hakates suretab välja.?
08.04.2007 at 12:14 |
|
Occassion |
Minul Töötab see süsteem sedasi et kui olen auto puldist käima pannud siis tuled lähevad kenasti põlema ja uksed on lukus. Ning kui tahan sõitma minna siis lasen signa puldist maha ja istun sisse panen võtme sisse ja keran süüte asendisse ning siis vajutan ka pidurit - kui enne pidurit vajutada siis sureb auto välja ja signa läheb peale. Seega kui auto käib ja oled kõik õieti teinud siis läheb signa peale süüte sisse keeramist ja piduri vajutust ise maha ja saad sõita. Ma arvan et ka sul peaks samamoodi olema. Muidu talvel on ikka asendamatuasi küll kui saad sooja autosse istuda ja pole mingit elektri juhetme jama masinal küljes. |
08.04.2007 at 18:41 |
|
Martin460 |
quote: Occassion: Minul Töötab see süsteem sedasi et kui olen auto puldist käima pannud siis tuled lähevad kenasti põlema ja uksed on lukus. Ning kui tahan sõitma minna siis lasen signa puldist maha...
Kas signa võtad maha käivitamise puldist...või Sul üks pult ongi ainult?
08.04.2007 at 20:24 |
|
cipo |
Lincu puldil oli kolm nuppu ja töötas samamoodi nagu hr. Occassion´il: eemalt ühest nupust kahekordse vajutusega start peale, siis teisest nupust signa ja kesklukk maha, võti sisse ja tööasendisse, kui lihtsalt sisse istusid ja midagi näppisid jäi mootor seisma. Samamoodi sai sellest ühest nupust signat ja kesklukku puutumata ka masina seisma panna. Kolmas nupp oli OT: pakkiruumi avamiseks.
08.04.2007 at 20:43 |
|
Occassion |
quote: Martin460: quote: Occassion: Minul Töötab see süsteem sedasi et kui olen auto puldist käima pannud siis tuled lähevad kenasti põlema ja uksed on lukus. Ning kui tahan sõitma minna siis lasen signa puldist maha...
Kas signa võtad maha käivitamise puldist...või Sul üks pult ongi ainult?
Mul on ikka kaks pulti aga üks on siis niiöelda kahepoolse sidega ehk saan autot käima ja seisma panna ning pakiruumi avada jne.
Teine pult aga puhtalt ainult signa maha ja peale panekuks.
Aga kasutan ainult siiski seda kahepoolse sidega pulti - See teine rohkem häda juhuks kui peaks puldi kuhugi ära unustama siis vähemalt saan signa maha võtta. |
08.04.2007 at 23:48 |
|
Martin460 |
Nii...proovisin täna siis järgi.Kõik ongi nii nagu targemad härrad õpetasid.Kasutan ainult siis käivituspulti.Tehasepuldist läheb teine signa (teise häälega )veel lisaks peale.Tehasepuldil on muidugi mõned eelised...saab valida kuidas massin tulesid vilgutab ja kui kaua piuksatab.Samuti näitab kompjuuter kui patakas hakkab sellel tühjaks saama.
09.04.2007 at 09:35 |
|