Poster |
Message |
Indrek_S |
Inglise tootja MG autod?
Kas need baseeruvad mõnel laialt levinud autol.
nagu ma aru saan, et sedaanid baseeruvad Roveritel(mis omakorda vist hondadel??)
Aga huvitab just pisikese kabrioleti MGF põlvnemine.
Indrek
03.05.2007 at 13:36 |
|
peep Moderator |
Inglise tootja MG autod?
See on Roveri oma väljatöötlus. Mootor on vist K-seeria, mida kasutatakse mitmetel muudel autodel ka.
Edit: link ka mis mu juttu kinnitab http://www.mgcars.org.uk/mgf.html#What |
03.05.2007 at 13:41 |
1 edit. Last edited 03.05.2007 at 13:42 by peep (Moderator)
|
Jesper |
Inglise tootja MG autod?
Nillid ka seda rohelist jah
http://www.mgcars.org.uk/mgf.html on kogu info, aga üldiselt pole seal Hondaga suurt pistmist. K-seeria mootor on puhas Roveri omalooming ning sellisena kindlasti üks Briti autotööstuse viimase aja helgemaid hetki. Üksvahe kasutati seda isegi Lotus Elise ja Ariel Atomi jõuallikana. Ainsaks teadaolevaks nõrgaks kohaks on plokikaane tihend, aga sellele peaks aftermarket rohtu pakkuma. Mulle isiklikult tundub see meeletult keeruline hüdrovedrustus ka kahtlane, aga foorumites pole nagu kurtmist olnud, ju siis toimib. Üldiselt on see Suurbritannias väga popp auto ja osi leiab kenasti, aga loomulikult ei ole nende hankimine päris sama mis mingi Golfi või Audi pidamine, et jalutad poodi ja 5 minuti pärast jupiga välja.
Otsene vastus küsimusele oleks siis, et ei baseeru mitte millelgi, suht valgelt lehelt projekteeritud masin, mootor välja arvatud. |
03.05.2007 at 13:52 |
1 edit. Last edited 03.05.2007 at 13:55 by Jesper
|
Indrek_S |
Inglise tootja MG autod?
quote: Jesper: Nillid ka seda rohelist jah
Tänase seisuga neid rohkem müügis, kui 1
tegelikult on kõik a24 müügil olevad MG päris asjalikud
03.05.2007 at 14:13 |
1 edit. Last edited 03.05.2007 at 14:13 by Indrek_S
|
supp |
Inglise tootja MG autod?
soovitan soojalt murtseda üleeelmine classic cars ajakiri seal lahati sellist autot, uuematel 02- on tavaline vedrustus |
03.05.2007 at 16:57 |
|
-fred- |
Inglise tootja MG autod?
2002 tuli juba TF |
03.05.2007 at 18:03 |
|