register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : usast toomisel arkis arvele võtmine  
Poster Message
Eleri
usast toomisel arkis arvele võtmine
Õhtust

Tegemist siis 2000a Chevy Silverado 1500.
Toodud Usast äsja. Samas on autol euro tuled, isegi tähised peal. VIN kood ka 17 kohaline koik nii nagu euroopaski.

Küsimus siis selles, kas on vaja minna soome tüübikinnitust saama või saab ka niisama arvele.

EDIT: Teatud kindlatel põhjustel ei ole veel ARKi selles asjus pöördunud. Seega seda ka mitte pakkuda. Aitäh

08.05.2007 at 20:41
hunt

Ei pea Soome minema .... võid Saksa, või mujalegi minna.
Kuuldavasti Pärnust pidi asjakohast abi saama.

08.05.2007 at 21:53
Eleri
quote:
hunt: Ei pea Soome minema .... võid Saksa, või mujalegi minna.
Kuuldavasti Pärnust pidi asjakohast abi saama.

Jama oskavad kõik ajada, palusin abi asjalikelt!

Minu mõte selles: Et kas on on vahe ekspordiks toodetud autol ja lihtsalt usa masinal. Üks asi on tuua usast autot teine asi usast usa auto.
08.05.2007 at 22:02
Diiler
Kas sa palun täpsustaksid oma andmeid.
1. kas sinu auto on ostetud USA-st
2. Kust kohast sa näed, et sinu autol on 17 kohaline tüübi koodi kinnitus (Original Titel issued by MVD ja kuhu see on märgitud?)
3. Kui ostsid USA-st, siis kes sulle ütles, et auto on toodetud ekspordiks?
Äkki vastad siis saab edasi arutada
08.05.2007 at 22:21
hunt

Ühe lausega - kui Sinu auto ei ole Euro variandina tehtud ( kusjuures Silveradosid minu teada ei ole ) ei pääse Sa '' euro tüübikinnitusest '' ei püksi, ega puu taha !!
Aga Pärnus elav kodanik toimetas küll selleteemalise papremajandusega .... nime ei mäleta, olen temaga telefonitsi vestelnud ... natukene soome aktsendiga rääkis teine eesti keelt

08.05.2007 at 22:26 1 edit. Last edited 09.05.2007 at 08:53 by hunt
Diiler
kõige lihtsam mine Sõpruse pst. Rasmuse juurde teeb sulle asja korda!
08.05.2007 at 22:29
Eleri
quote:
Diiler: Kas sa palun täpsustaksid oma andmeid.
1. kas sinu auto on ostetud USA-st
2. Kust kohast sa näed, et sinu autol on 17 kohaline tüübi koodi kinnitus (Original Titel issued by MVD ja kuhu see on märgitud?)
3. Kui ostsid USA-st, siis kes sulle ütles, et auto on toodetud ekspordiks?
Äkki vastad siis saab edasi arutada

1. jah
2. klaasi all vin kood 17 kohaline
3. tuledel on E (loodan et see on eurotähis?)
09.05.2007 at 07:35
reimo
quote:
Eleri:
3. tuledel on E (loodan et see on eurotähis?)
Minu USA versiooni Grand Cherokeel on ka kõigil tuledel peale esitulede E markeeringud peal. Kusjuures nt. tagatuled on euro ja usa versioonidel erinevad (usa omal sidemarker, euro omal udutuli) aga E tähis on mõlematel.
See ei tee veel autost euroversiooni.

09.05.2007 at 08:42
Eleri
Ameerika Autos see saaga õnneliku lõpu saab. Ja sealt öeldi üks lihtne lause , peab tegema ja kõik.
09.05.2007 at 20:58
BlueStang

ter - küs classicu registreerimise kohta - müüa ütleb, et Title ei ola on ainult leping Bill of Sale - et sealmaal vanadela autodele Title pole vajalik - kuda arvata ja kas vana auto saab ilma Titleta ARK-s arvele?

"Bill of sale only, I never received title because the state didn't require a title for older cars. Thanks Jeff"
31.01.2009 at 22:00
Vanaisa

Moderator
ei saa, meil piirivatid ei lase autot edasigi.

31.01.2009 at 22:04
tammevana

Nii riigist väljasaatmisel, kui sissetoomisel teh. pass(title) vajalik ainult ostu-müügilepingust ei piisa.

Ei soovita kellelegi osta e-bay`st või kust iganes ilma teh.passita autosid, käib nii Ameerika kui muu maailma kohta. Ameerikas on võimalik saada vanale autole puuduv teh.pass, eeldab, et teil on USA`s inimene, kes viitsib asja ajada(paras peavalu) + aega kulub vähemalt 1 kuu.

Edit: Juhul kui "Jeff" on ise auto omanik siis on mõtet paluda, et ta läheks ja taotleks autole dokumendi, väljastama peaks neid "Department of Motor Vehicles" nimeline asutus.

50 199 86
31.01.2009 at 22:13 1 edit. Last edited 31.01.2009 at 22:18 by tammevana
Bikerman

Elerile niipalju,et mul just 2001 silverado regamine käsil,ja ei ole sellel autol küll ühegi tule peal E tähistust,mul on kastitäis kasutatud tulesid,(ei ees ega taga-dot ja sae igal pool-mis muidugi ka sobib),kuid ei tee sellest veel euro autot.
Üks asi seltsimehed on aga hägune isegi ARK töötajatele,jaanuaris tuli uus seadus mingi("mida keegi ei tea")ja isegi arki mehed ei tea kas peab testid tegema või ei.
Pidi olema,et kui analoog registris,siis anna minna(maksad 5800.- ja hop registrisse analoogi andmete alusel).Testid väljastatakse ju nagunii analoogi alusel.
Mulle uuritakse asja,testi tegemisega ei kiirusta.
02.02.2009 at 00:14
BlueStang

quote:
Bikerman: Pidi olema,et kui analoog registris,siis anna minna(maksad 5800.- ja hop registrisse analoogi andmete alusel).Testid väljastatakse ju nagunii analoogi alusel.

See küll hea uudis - kindlasti tahaks teada täpsemalt.
02.02.2009 at 17:13
Lotusepoiss
quote:
BlueStang:
quote:
Bikerman: Pidi olema,et kui analoog registris,siis anna minna(maksad 5800.- ja hop registrisse analoogi andmete alusel).Testid väljastatakse ju nagunii analoogi alusel.

See küll hea uudis - kindlasti tahaks teada täpsemalt.

Ma rääkisin kahe ARK-i tehnika osakonna inimesega täna ja nad ütlesid et mingeid seadusi ja reegleid ei ole muudetud
Märts vöi Aprill tuleb uus EU seadus USA autode impordi kohta ja tõenäoliselt tähendab see seda et rohkem teste on vaja teha ja tekkib rohkem probleeme registreerimisega ja hind ka tõuseb

// Urban
Proparts OÜ

03.02.2009 at 16:50 3 edits. Last edited 03.02.2009 at 18:20 by Lotusepoiss
iisak

Edit by vanaisa: keeleoskuse kommentaar pole kohane.
03.02.2009 at 17:53 2 edits. Last edited 03.02.2009 at 19:18 by Vanaisa (Moderator)
Astro SS
quote:
iisak: Edit by vanaisa: keeleoskuse kommentaar pole kohane.
eriti kui on teada,et Lotusepoiss on tegelikult svensson :rolleyes

03.02.2009 at 21:55
Bikerman

Vot need kellega Lotusepoiss rääkis ongi need mittetedjad ja pidurdavad elemendid kogu süsteemis.
03.02.2009 at 23:31
tony33
Kas keegi oskab viidata sellele uuele EU seadusele kust saaks tutuvuda teksti sisuga ka?

eurlex number vms?
04.02.2009 at 15:14
Lotusepoiss
quote:
tony33: Kas keegi oskab viidata sellele uuele EU seadusele kust saaks tutuvuda teksti sisuga ka?

eurlex number vms?

Saksa Dekra, kes minu firma esindan siin eestis utles et köik ei ole veel valmis, aga ma annan teade kui info tuleb.

/Urban
05.02.2009 at 17:18
tony33
Räägi kas tulev muudatus puudutab ainult USA valmistajate autosid või ka autosid mis on teiste riikide poolt valmstatud aga USA-st toodud?

Näiteks japsid ja eurooplased mis on USA-st toodud?

06.02.2009 at 10:17
KOMMIONU

quote:
Bikerman:
Pidi olema,et kui analoog registris,siis anna minna(maksad 5800.- ja hop registrisse analoogi andmete alusel).Testid väljastatakse ju nagunii analoogi alusel.

Nii... Mis nüüd valja uurinud oled?

ARK-i tehnikaosakonna ametnikud, pole küll miskistest muudatustest kuulnud, või suudavad seda tõetruult varjata..

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

[b]Lühiajaline laen mototehnika tagatisel (motikad, paadid, ATV-d, Autod, jne.). tel. 55 678 444 või saada mail priit@southpark.ee
12.02.2009 at 10:08
tqhq.ee foorum : Vaba teema : usast toomisel arkis arvele võtmine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.