register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kollane Viper avariis  
Poster Message
Royale
Kollane Viper avariis
Täna oli kesklinna poolt tulles enne Pärnu mnt viadukti oli juhtunud õnnetus, milles üheks osaliseks kollane Viper. On kellelgi infot, mis juhtus? Viper oli suht tavatus asendis, nina tee peal ja taguots teeperve piiretel...
14.06.2007 at 18:06
Pedaal
Kollane Viper avariis
Nägin isegi ja kuna kuskil polnud teisi osapooli näha siis tundus, et oli ise teelt välja libisenud. Sellises kohas ja sellises asendis - valus teema kuid eks seal kiirus oli mis rööbastes olnud veega ei sobinud ühte kompotti.
14.06.2007 at 18:31
Indrek_S

Kollane Viper avariis
...eks ükski auto pole avarii eest kaitstud, lihtsalt saksa margid on siinmail nii suure massiga esindatud, et nende avariid on nii tavalised. oleks meil 70% autodest Viperid, oleks see igapäevane asi...

14.06.2007 at 20:52
saffar
Kollane Viper avariis
Hommikul sõitis Järvevanal mul pikalt kõrval,imetlesin semuga teist peris pikalt...ja õhtul loed sihukest uudist.Palju neid ikke linna peal on,saati siis kollaseid...kahju.

14.06.2007 at 20:58
Pedaal
Kollane Viper avariis
number oli euro ja vist algas 882 ...
14.06.2007 at 21:05
cobra159
Kollane Viper avariis
Streetrace foorumis oli pilt ka:
14.06.2007 at 22:48
porkee
Kollane Viper avariis
Roolis ei olnud auto omanik ja näht ei osanud aimata kui kergelt see auto võib vahetada ära nina tag otsa vastu.Tean omast käest;),olen isegi ennast avastanud tagumine ots sõidusuuna poole liikumas peale valvsuse kaotamist .

Õnneks ei ole vigastused kuigi suured ja ehk on see ilus auto ruttu taas liikumas.

Joosep
15.06.2007 at 08:13
Royale
Kollane Viper avariis
quote:
porkee: Roolis ei olnud auto omanik ja näht ei osanud aimata kui kergelt see auto võib vahetada ära nina tag otsa vastu.Tean omast käest;),olen isegi ennast avastanud tagumine ots sõidusuuna poole liikumas peale valvsuse kaotamist .

Õnneks ei ole vigastused kuigi suured ja ehk on see ilus auto ruttu taas liikumas.

Ega siis vist asjata igal pool räägita, et Viper on vana kooli ja tõeliste meeste (naiste?) auto, kus hunnik hobeseid ja mitte üht kolmeäthelist elektroonilist abivahendit. :D :p
15.06.2007 at 08:53
Indrek_S

Kollane Viper avariis
Streetraces räägitakse kollisioonist Audiga, mis oli sealt agsasti minema lohistatud.

15.06.2007 at 09:49
PlyVal64
Kollane Viper avariis
quote:
Royale:
quote:
porkee: Roolis ei olnud auto omanik ja näht ei osanud aimata kui kergelt see auto võib vahetada ära nina tag otsa vastu.Tean omast käest;),olen isegi ennast avastanud tagumine ots sõidusuuna poole liikumas peale valvsuse kaotamist .

Ega siis vist asjata igal pool räägita, et Viper on vana kooli ja tõeliste meeste (naiste?) auto, kus hunnik hobeseid ja mitte üht kolmeäthelist elektroonilist abivahendit. :D :p

See oli Mopari-meestele appi rutanud mr.Shelby ainus tingimus, tema wannabedele poekärusid ei ehita. Selleks on ju Audi ja Mersu ning eriliselt nisanäppudele F1. Üldse on napakuse näitaja ehitaga 400+Hj auto ja panna siis sellele peale elektrooniline piiraja... ABS on ainumas tark ning mõnus abiline vähegi spordiks ning hobiks mõeldud auto juures, muu... tegelikult mõtetus.
Teine asi on ka see, et peale kuuajast kuumalainet tuli vihm ja sellega kaasnev totaalne libedus paljudele üllatusena. Tegelikult oli eile kohati ikka väga libe, vaat et libedam, kui lumesajust paar päeva hiljem talvel. 44kW kraapis kogu aeg tühja ja 900 kg peatamine ilma absita nõudis mõnikord talviseid sõiduvõtteid. Mis siis Viperist rääkida...
15.06.2007 at 09:51
Royale
Kollane Viper avariis
quote:
Indrek_S: Streetraces räägitakse kollisioonist Audiga, mis oli sealt agsasti minema lohistatud.

Kui mina mööda sõitsin, siis üks tumepunane masin oli äravedamise ootel. Võis olla audi küll, rohkem sai Viperit piilutud...
15.06.2007 at 10:08
SRT10
Kollane Viper avariis
Auto on minu ja kahjuks olin ma see hetk kusagil kaugel kui see juhtus.

lastead SR-is on nagu pime vanamutt kes kõike nägi ja teavad..
Kellegiga see sõiduk kokku ei põrganud,lihtsalt läks käest ära....Libedus ,vihm ja natuke raske jalg tegi oma töö.

Auto on kindlustatud ja vigastused ei ole väga suured-kahju ainult natuke tuksis suvest ja üritustest kus osalemine on kaheldav.
Kuigi mõlgutan mõtteid,et istuda lennukisse......................

15.06.2007 at 12:05
V8voge

Kollane Viper avariis
muidugi ,mine ja too üks loom juurde siiapoole sealt lombi tagant;) saab tänavapildi nats ilusamaks. :)
15.06.2007 at 15:38
SRT10
Kollane Viper avariis
Üldiselt on lood kehvad.......

Aga pole enam oluline-ma lendan lähiajal samasuguse musta rästku järgi:)

(tahaks kollast-aga põhimõte ei luba seda tuua )

15.06.2007 at 21:53
SRT10
Kollane Viper avariis
Kollast asendab must Dodge Viper SRT-10

02.07.2007 at 17:22
Vatever

Kollane Viper avariis
Kollane veeres täna vist remonti kuhugi, puksiir teda igatahes Järvel Pärnu suunas vedas.
02.07.2007 at 21:11
Vanaisa

Moderator
Kollane Viper avariis
quote:
SRT10: Kollast asendab must Dodge Viper SRT-10

The King is dead. Long live the King ;)

02.07.2007 at 21:28
505

Kollane Viper avariis
Must on ilus :)
03.07.2007 at 13:06
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kollane Viper avariis  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.