Viper vs Z06 vs R8Isiklikult arvan, et tehnoloogiliselt on R8 nendest teistest võrreldavatest üle.
Kui raha poleks küsimus, siis millegipärast valiks R8. Aga muidu jääks RX-8 valiku juurde.
Viper vs Z06 vs R8Lühidalt, R8 on mootorist liitri peale rohkem jõudu välja võtnud, aga kuna mootori töömaht on ikka "alamõõduline", siis see ei aita. Kiiruseliselt jääb nii vettele kui viperile alla, aga küllap kompenseerib omanikku teadmine, et R8- l veavad mõlemad sillad, ning bensupaak ja hind (18250€ võrra) on vettest suurem.
Viper vs Z06 vs R8No tegelikult on R8 Vettega võrreldes nagu klass kallim auto, pigem võrreldav Astoniga. See, et Vette on kiirem, pole eriti oluline auto sihtgrupi jaoks. Ma ei usu, et R8 ostja Vette't kaaluks alternatiivina. Varsti näen R8 live's ära, siis saab mingeid järeldusi teha, pildid on tihti petlikud.
Viper vs Z06 vs R8mulle tundub küll jälle, et ega Astoni ostja nüüd Audiga küll sõita ei tahaks. Eks laiatarbe margid passivad ikka rohkem nagu kokku. Aston rohkem eksklusiivne asi, Audi aga igamehe pill.
Viper vs Z06 vs R8Jah, tegelt ei Aston ega Vette pole Euroopa turul mingid olulised tegijad. Selge on, et 911 klienti minnakse võtma, lihtsalt oma viimistluselt on ta pigem sinna Astoni kanti kui 997. Raske saab olema aga eks see tulemus paari aasta pärast paistab, toode kannab välja küll ja tootmisarv on väga madal plaanitud ehk riske on maandatud.
20.02.2007 at 17:42
1 edit. Last edited 20.02.2007 at 17:43 by peep (Moderator)
Viper vs Z06 vs R8Nägin hõbedast R8-t ka ise, kahjuks sõidu ajal tahavaatepeeglist (uudistasin pikalt, et kas ikka tegemist sama autoga), kuniks kuskile kõrvale põikas (mujale suundus) ja rohkem näha polnud.
Vaja lähemalt takseerida, kui konkreetsemad hinnangud tekivad.
quote:Otto: Olen R8 -t oma silmaga näinud ja on sama kole nagu piltide peal
Pigem on piltidelt tunduvalt ilusam, kui IRL. Plönn, kole nagu öö. Eriti see üleni must isend. Audi võiks jääda sedaanide ja universaalide juurde, need tulevad päris hästi välja. Aga Q7 ja R8 on küll jubetised, masendavalt koledad autod. Nende kõrval on too "õnnetu" 7-seeria ikka suisa iludus...