Poster |
Message |
masterofceremony |
Küsimus tulilinnu kohta
Täna hakkas silma selline kuulutus. Kuna ma juba ca 10 aastat olen tulilindu vaikselt silmanurgast piilunud, siis võttis see pakkumine silmad päris suureks. Masin täpselt peaaegu selline mida otsinud, ainult värv pole päris see.
Oskab keegi selle masina kohta inffi anda. Ja natuke ajalugu rääkida.
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=23498
Ette tänades,
Marco
21.06.2007 at 08:46 |
|
Vanaisa Moderator |
Küsimus tulilinnu kohta
Äkki omanik ise?
21.06.2007 at 09:09 |
|
masterofceremony |
Küsimus tulilinnu kohta
Omanikule helistasin. Auto ajaloost ei teadnud eriti midagi. Huvitaks just see osa.
21.06.2007 at 09:10 |
|
eikeegi |
Küsimus tulilinnu kohta
Midagi natukene on siin: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=22892
21.06.2007 at 09:13 |
|
atomic |
Küsimus tulilinnu kohta
Käisin seda "tulilindu" vaatamas. Mis ma oskan öelda KAHJU, et "autol" lastud nii käest minna. Kere tahab uut kap remonti ehk siis nii keevitust, pahteldust kui ka värvimist. Tihendid pea kõik pees. Salong hmm lausa jube. Sai siis ka nii öelda 7,4 tööle pandud no ma ei tea kui seal 2,5 järgi on siis on vedanud. Käik sees oli õlisurve 0,5 (võibolla õlisurve andur vigane ). Kolektorid lasid kõik suitsu läbi. See et omanik väidab, et tegu 7,4 mootoriga on loll jutt. EL asjadest ei saa sellel autol midagi töötada juhtmed kõik puruks ja ripuvad suvaliselt. Lõpetuseks vast nii palju et kui keegi seda varuosadeks tahab ( 30 000,. äärmiselt liiast küsitud ) siis ehk saab kaubaks, muidu aga ma ei soovita kui just rahakott puuga seljas kasva. Sai siis ka mootori õli vaadatud mis meenutas musta pigi.
quote: masterofceremony: Omanikule helistasin. Auto ajaloost ei teadnud eriti midagi. Huvitaks just see osa.
|
21.06.2007 at 09:25 |
1 edit. Last edited 21.06.2007 at 09:49 by atomic
|
masterofceremony |
Küsimus tulilinnu kohta
Selge, siis pole mõtet rohkem ennast kõvatada selle kohapealt. Tänud inffi eest kõigile ja kena saabuvat jaani.
21.06.2007 at 12:31 |
|
Ri-Q. |
Küsimus tulilinnu kohta
Viimase kahe päeva jooksul mitmel korral näinud seda lindu mööda lendamas - lauluviisi järgi ei ütlekski et rahurikkuja (sellena on ta nii või teisiti ütlemata meeldiv) nii otseselt hinge vaakumas oleks. Selge, et BBC-st (kust sellised järeldused tulevad?) on asi väga kaugel, kuid üht-teist on selle SB liigutajaga vist siiski tehtud. Lähemalt pole kahjuks uurida saanud, kuid eemalt sekundite jooksul jälgides tundus kere täitsa tahedana - väljalasketorustiku lõpud võiks kindlamalt kinnitada.
Kas kasutajad -C-T-X- ja NO9 on mingil kombel omavahel seotud?
NO9: kui otsustad auto endale arendamiseks jätta, siis mul on Firele mõnesugust kraami, mis võiks kasutust leida.
21.06.2007 at 20:15 |
|
atomic |
Küsimus tulilinnu kohta
No sinu õnn, et sa seda lähemalt näinud pole. MOTT
PS need kasutajad on omavahel seotud
quote: Ri-Q.: Viimase kahe päeva jooksul mitmel korral näinud seda lindu mööda lendamas - lauluviisi järgi ei ütlekski et rahurikkuja (sellena on ta nii või teisiti ütlemata meeldiv) nii otseselt hinge vaakumas oleks. Selge, et BBC-st (kust sellised järeldused tulevad?) on asi väga kaugel, kuid üht-teist on selle SB liigutajaga vist siiski tehtud. Lähemalt pole kahjuks uurida saanud, kuid eemalt sekundite jooksul jälgides tundus kere täitsa tahedana - väljalasketorustiku lõpud võiks kindlamalt kinnitada.
Kas kasutajad -C-T-X- ja NO9 on mingil kombel omavahel seotud?
NO9: kui otsustad auto endale arendamiseks jätta, siis mul on Firele mõnesugust kraami, mis võiks kasutust leida.
|
22.06.2007 at 09:38 |
2 edits. Last edited 22.06.2007 at 09:41 by atomic
|
STW |
Küsimus tulilinnu kohta
Iseenesest hea ju kui selline õnnetu auto endale uue ja parema omaniku leiab, sisuliselt kui otsast lõpuni auto taastada ei ole ju väga olulist vahet kas ta on natuke käest või natuke rohkem käest lastud.
Arvan, et minu oma suht sarnases õnnetus seisus, kuid ehk järgmine kevad juba veereb omal jõul ja näeb viisakas väljagi. |
22.06.2007 at 10:33 |
|
Ri-Q. |
Küsimus tulilinnu kohta
Kas ainult mulle näib, et selle Fire juures on kasutatud vähemalt kolme erineva aasta auto detaile?
Teadaoleva põhjal oleks ilmselt siis taskukohasem otsida kallim ja korralikum masin, millel vähemalt 2 komponenti 3-st (salong, tehnika, kere) korras. Kohalike F-kehade masendavas kereseisukorras (mis õnnetumatel juhtudel on lõppenud kere mahakandmisega) ei ole midagi uut ja korralikke isendeid turul mõneti ikka liigub (üks suhteliselt korralik ´84 TA keha praegugi tõsist huvilist ootamas). Lillal Firel piltidel veerand sisustusest puudu - tuleb hakata juppe otsima. Uuriks nüüd keegi ostuhuvilistest detailselt, mida see mootor lubab ja mis tehtud, saaks lego kokku. Koodid-numbrid ei teeks ka halba.
22.06.2007 at 18:33 |
|
otipoiss |
Küsimus tulilinnu kohta
http://www.carrating.org/car.php?16201
Siin saidil on mootori töömaht tervelt liitrivõrra vähenenud juba. |
22.06.2007 at 21:56 |
|
90Deville |
Küsimus tulilinnu kohta
Käisin seda uurimas,mootorikoodid sai vöetud-72-75a 350 on seal vahel.Eedelpurgi sisselase ja Carter karpa,mis seal motori sees vöiks olla-teab vaid röntgenpilguga mees.Omanik ise ei saa halligi aru,räägib seda mida talle räägiti,et on 6.3l puuritud jne.Ülejäänud masin ei vääri kommentaare,sealt ei ole isegi juppideks palju müüa-keret pole,sisu pole,kumme pole....Kapott vist oli vägev...Esiots miljon korda koogist üles taotud.Ise hindaks seda kompotti u 10k vääriliseks,seda siis töötava mootori eest.
23.06.2007 at 01:12 |
|
hunt |
Küsimus tulilinnu kohta
Sellisest raipest auto ülesehitamine läheb igal juhul mõttetult kalliks ja tulemus ei ole kah kunagi ette teada.
A vaata Soome, Rootsi või Saksa poole !
Esimene, mis silma hakkas selline - 50 tuh-i eegu eest paistab seal autot ikka oluliselt rohkem olema, kui seda kolmekümbust siin.
http://www.mobile.de/SIDFcBq4tkjEIznlK81aoGISA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1182582110A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B96%81%40-t-vMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6B10D5600BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=6&id=11111111264161381&
Või 6 kümbuga selline. Vist ilusaima kerega f-body üldse.
http://www.mobile.de/SIDJaEsjokKyyUMyTbJtAnIBA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1182583341A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B34%81L-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100B16E20000BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=3&id=11111111264396304&
23.06.2007 at 08:26 |
|
delta88 |
Küsimus tulilinnu kohta
pole küll ise masinat vaatamas käinud, aga masina töömaht on kuulutustes kõikunud 5,7-7,0 liitrini, vahetevahel on tal stock mootor siis stokker ja strooker. Misasi seal tegelikult vahel on, seda saab vist tuvastada ainult asja avades |
23.06.2007 at 10:37 |
|
Ri-Q. |
Küsimus tulilinnu kohta
Kirjade järgi masin müüdud. Võtab keegi siinsetest enda peale?
quote: 90Deville: Käisin seda uurimas,mootorikoodid sai vöetud-72-75a 350 on seal vahel.
72-75.. Kui tegemist on Pontiaci 350-ga (võid Sa täpsustada?), siis ma eeldaks, et see mootor on pigem ülepuuritud 6.6.
25.06.2007 at 16:21 |
|
90Deville |
Küsimus tulilinnu kohta
Seal oli köige tavalisem Chevy 350,mida mu silmad eales näinud on.Mootorinumbrist tuli välja see 72-75 jutt,isegi 4 polti selle koodiga ei pakutud.Kahjuks olen selle koodi tänaseks ära suutnud kaotada,muidu vöiks siia üles riputada.Läksin ise sinna selle BB jutu peale,kuna huvitas just mootor,seda tüüpi autot ei tahaks ma endale pekstes ka mitte.Oli lihtsalt plaan kergesti BB omanikuks saada,seda aga seal polnud.See ülepuurimise jutt oli pärit eelmise omaniku suust,mida siis müüja hoolega edasi rääkis.Nagu öeldud,mootori sisse ei näe,ei tea ka vastupidist väita.Söita ei proovinud,kohapeal gaasi andes oli üsna uimase pöördesse minekuga.
25.06.2007 at 19:44 |
|
atomic |
Küsimus tulilinnu kohta
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=76160&highlight=pontiacautol uus omanik ja peaks mainima et päris kena
|
17.08.2007 at 16:35 |
2 edits. Last edited 17.08.2007 at 16:36 by atomic
|