register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Märten ja tema romula !?  
Poster Message
uugik
Märten ja tema romula !?
Kriban oma ebameeldiva olukorra ning kogemuse, mis veel hetkel kestab !

Minu 69 aasta caddyl oli hädasti vaja suppordeid vahetada sest pidur jooksis peal kogu aeg ja lootsin saada abi Märteni käest tema romulast. Helistasin ja temal need kohe olemas, korras jne .nii olid väited.
Sain jupid kätte maksin papi ära 2000 eeku koos soojate soovidega ja lubadusega, et kui ei sobi ,siis annan tagasi. Selgus juba sama päeva õhtuks, et jupid ei ole töökorras, ning toimetasin asjad Märtenile tagasi, tellisin USAST uued.
Märten lubas raha tagastada ülekandega. Tänaseks on möödunud juba 3 nädalat, kuid mingit pappi pole näha olnud hoolimata kümnetest kõnedest ja mitmetest tema lubadustest ja vabandustest. Olin viisakas ja veel eile pakkusin võimalust, et ta klaariks võlad ära ja lahkume sõpradega, ning ma ei pea sellist rubriiki avama. Kuid ka eilsed lubadused on tänaseks täitmata.

Head usakate omanikud. Ettevaatust kui varuosa sebite Märteni käest. Pole kindel, et varuosa töötab ja ilmselt tekib probleem tagastuse osas just Märtenilt rahaliselt. Samas ma väga sooviksin, et te sealt miskit ostaksite, ehk saab siis Märten ka mulle oma võla tasutud. Igal juhul hoian foorumit kursis, millal siis Märten on selle jama lõpetanud ja papi tagastanud mulle, kui kliendile. Igal juhul väga õpetlik mulle endale ja loodan, et Teie ei pea seda üle elama.

Minul aga käib Märteniga kammajjaa edasi, kuna Ta ei ole suutnud 3 nädala jooksul teenida ja tagasi maksta vaid 2000 eeku. Ei saa aru, kas see on teadlik ja tahtlik tegevus või ongi tema uus äri stiil.

Täiesti endast välja viidud Uku.
12.07.2007 at 16:05
wader
Märten ja tema romula !?
Siin veel kogemusi märteniga: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20099
12.07.2007 at 16:09
Simo57
 
Märten ja tema romula !?
See ei ole mitte tema uus äristiil vaid väga vana juba.
Mul pole aega olnud asjaga tegeleda, aga ka mulle pmst 3000eek võlgu + muidugi MEGA närvikulu ja rahakulu 2x edasi tagasi sõitu (1x sellest corvettega millega pole just odav seda otsa ette võtta, eriti kui neljandat käiku pole).
Ei teadnud ma sellest kohast midagi, oli kuulutus et igasuguseid kkaste müüb ja küsisin kas corvette oma on (teadupärast on corvette kast erinev tavalisest TH700kastist, nimelt peavõlli pikkuse erinevus), tema et muidu on ja ma viisin sinna masina.
Alguses jättis küll töökoda kahtlase mulje, aga kuskilt mujalt oli võimatu leida vette kasti. Venis natukene see vahetus seal, aga lõpuks sai alla (muidugi vahepeal "lakkas" mul töötamast generaator ja aku on vana ja läbi tema jutujärgi (aku oli 2nädalat vana ja genekas kah töötas laitmatult) kahtlustan et vahetas ise asjad ära kuna tagasi saades nägi aku VÄÄÄGA vana välja, aga ei saanud tõestada kah kuna enne masina sinna-andmist ei vaadanud milline aku välja nägi, tema muidu et teeb väikse papieest korda jne, mina selleksajaks olin juba jõudnud kurssi sellega kuidas temaga "probleemid" tekivad jne, ütlesin et EI ära tee, vaheta ainult kast ära) ok läksin järgi, õnneks kaasas üks asjatundja, masin töötas, kast kah vahetas käike ise-enesest aga kickdown tundus väga vale olevat... esimest ei vahetanud tihtipeale jms... prooviringilt tagasitulles ütlesin ka talle seda, et asi pole õige, tema sellepeale et misasja, on ju, istus rooli.. ja enda kuradi auklikul teel võttis masinast viimast... kahju oli kohe vaadata kuidas läbi suurte aukude täiega lasti ja lõpus muidugi mõnusa burnoudiga keerati auto ümber. Ette olin maksnud 3000eek, keeldusin rohkem maksmast, ütlesin et kui ilusti koju jõuan ja kõik veel töötab siis maksan, vaidlesime mis me vaidlesime aga keeldusin maksmast ja saime kokkuleppele et kui koju jõuan ja kõik töötab siis maksan. Koju jõudsin, käike alles täpselt 1 (loe. ÜKS) oli.. ei tea milline.. 3as vist või neljas.. see kah venitas täiega jne.. kast peksis segast.. vahepeal isegi viskas mõne teise käigu sisse. Tema muidugi et too tagasi ja ta teeb korda... EI SEDA VIGA MA ENAM EI TEE ET TALLE TAGASI VIIN. Ennem jään sellest 3000eek ilma. Ahjaa töökultuur oli kah MEGA... Masin täiega räpane seest peale temajuures käimist... õline igatepidi ikka mõnuga ja räpane.
12.07.2007 at 17:25 1 edit. Last edited 12.07.2007 at 17:26 by Simo57
Heiti
Märten ja tema romula !?
Ei puutu päris teemasse aga mina isiklikult vahetasin sellel Vettel ära geneka dioodibloki ja pingeregulaatori.(uued asjad said sisse)
12.07.2007 at 22:48
musttank77
Märten ja tema romula !?
http://chryslerclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=886&start=0

____________________________
Oldsmobile Cutlass HT F-85 64.a.
Ford Mustang Chia 77.a.
GMC Sierra 1500 Stepside 94.a.
Dodge Intrepid 99.a.
Buell Firebolt XB 12R 04.a.
Honda cbr 600 02.a.
12.07.2007 at 22:52
crossfire
Märten ja tema romula !?
quote:
kahtlustan et vahetas ise asjad ära kuna tagasi saades nägi aku VÄÄÄGA vana välja

Kui selline asi paika peab, siis tegu on ikka ELU-ROTI_RAIPEGA.


EDIT- ja talle tuleks hoopis kaasatunda ja ehk annetusi koguda. Teeks Korjanduse?
13.07.2007 at 00:00 1 edit. Last edited 13.07.2007 at 00:03 by crossfire
Deodor
Märten ja tema romula !?
Simo57 kast oli minu Caprice alt pärit ja selle seisukorrast puudus mul ülevaade, kuna polnud peale 1 ja tagurpidikäigu kasutanud. Märtenit see ei huvitanud, andis tonna ja Holley kasutad pumba (väärtuseks leppisime 800 eeku) ning ülejäänud 3200 pidi pärast maksma. Mõtlesin, mehel ikkagi romula ja töökoda, et külma ikka vast ei tee. Kevadest saadik ootan raha! Sinna töökotta ei soovita kellegil oma autot viia, Märtenit oodates kuulsin ja nägin liiga palju.

13.07.2007 at 00:54
uugik
Märten ja tema romula !?
Musttank77

Kui sul on saadetud foorumisse teise foorumi link ja kjui sul on sinna sissepääs siis võiks ka TqHq lingi sinna riputada koos kommentaaridega.
tegelikult on täiga masendav kuidas üks mees võib ja lubab endale ruineerida püha üritusi. Pagan, kui ta elaks USAS siis on seda sitta seal palju ja tehku seal oma musti tegusid aga väikeses Eestis kus Usakate ring ja eriti veel uunikumi seltskond nii pagana väike siis võiks ta küll ettevaatlik olla. Jama on see, et negativsed kogemused peletavad uusi ning optimistlikke tulijaid. Märten on just see mees kes lubab palju kuid on nii süüdimatu.
Tegelt saaks selle äri väga lihtsalt kinni panna. Keskonna amet + maksuamet ja pealtnägija või kaua võib, ning see tegevus lõpetatakse Tal kiiresti ära + kopsakad trahvid.
Tal on kaks võimalus - kas hakata mehe moodi vastust kandma või panna ennast raekoja platsil põlema.

Fakt on see, et minu puhul valis küll ta väga vale isiku kellega jamada. Igal juhul saan omad tagasi. Küsimus on Märteni kannatustes. Millised saavad olema tema kannatused ning tagajärjed sõltub temast endast.
Nupuke siin foorumis on kõige süütum asi millest alustasin.
13.07.2007 at 10:26
rustang
  
Moderator
Märten ja tema romula !?
Teatud piirini on OK foorumikaaaslasi hoiatada probleemsete remondikohtade eest kuid lahendust tuleks otsida EV seadusandluse võimalustest lähtudes.
13.07.2007 at 11:22
vr_
  
Märten ja tema romula !?
MA ka imestan.. juba eitea mitmes juhtum.. kõik lubavad politseisse anda.. viimane ähvardaja ähvardas 3 kuud jutti et kui kohe pappi tagasi ei saa siis lähen järgm nädal politseisse.. ei sittagi, ikak kuulati haledaid lubadusi ja lasti kummi venitada.. minge tehke ooma avaldused ära..
ootmine ja lootmine et mees midagi tagasi maksab on sama he kui Mõnel kodus peksa saanud naisel.. et mees lubas ju et enam ei tõsta kätt.. ja et see peksmine juhtus kogematta ja muidu on igati tore abikaasa:)

Ja nagu selel teema kohta käib, et kui naine esimest korda peksa saab siis on mees süüdi ja kui naine teist korda peksa saab on naine ise süüdi, et jalga ei lasknud ammu

Antud juhul siis võiks üelda, et inimesed ise süüdi et loodavad, et äkki mul ei tõmmata nahka üle kõrvade..



____________________________
Imperialist 71
13.07.2007 at 12:59
kenu
Märten ja tema romula !?
Siin läheb juba päris lintšimiseks ärge nüüd üle ka pingutage.

Päris kahju hakkab Märtenist -- samas on tema tegevus ju kooskõlas EV valitsuse tegevusega --
kui lolle leidub, tuleb neid ka petta ja pügada. A la lubame maksuvabasid reedeid -- saame maksustatud nädalavahetuse;
kisume salaja pronksjunni maha -- Savisaar süüdi jne.

See oli nüüd huumoriprisma öeldud. Ise õnneks pole Märteniga kokupuutund, aga seda selja taga sajatamist
on veidi vastik juba lugeda. Ettepanek ikka konkreetselt mees ette võtta vastavate abinõudega,
mitte selja taga sajatada ja halada.
13.07.2007 at 13:27
uugik
Märten ja tema romula !?
Tänud foorumi kaaslased, eesmärk oligi tausta saada tema kohta. Arvasin, et olen ainus ja püüdsin ennast lohutada tõdemusega, et poiss kolib romulat ja sellega palju tegemist jne. Tuleb aga välja, et elustiil !?
Selle lõpetame ära.
Tänud neile kes avaldasid arvamust ja olid julged.
13.07.2007 at 14:54
viplala
Märten ja tema romula !?
quote:
kenu: Siin läheb juba päris lintšimiseks ärge nüüd üle ka pingutage.

Päris kahju hakkab Märtenist -- samas on tema tegevus ju kooskõlas EV valitsuse tegevusega --
kui lolle leidub, tuleb neid ka petta ja pügada. A la lubame maksuvabasid reedeid -- saame maksustatud nädalavahetuse;
kisume salaja pronksjunni maha -- Savisaar süüdi jne.

See oli nüüd huumoriprisma öeldud. Ise õnneks pole Märteniga kokupuutund, aga seda selja taga sajatamist
on veidi vastik juba lugeda. Ettepanek ikka konkreetselt mees ette võtta vastavate abinõudega,
mitte selja taga sajatada ja halada.



See siin ei ole seljataga vaid üsna avalik sajatamine. Huvitav palju ilma selle teemata "vastapüksesaanuid" juba kokku oleks?
13.07.2007 at 14:57
madis
Märten ja tema romula !?
Avaldame igal võimalusel oma väärastunud poliitilisi vaateid ? Mis point oli ? Et lolle tuleb pügada või ?
13.07.2007 at 17:27
Deodor
Märten ja tema romula !?
Minu palve oleks, et Märten siin foorumis oma romulat reklaamida ei saaks ja muid kuulutusi üles panna. Muidu jätkub see jant igavesti - kõik ei loe tervet foorumit.
13.07.2007 at 17:49
eero
Märten ja tema romula !?
Kunagi ma postitasin teema ühest mahajäetud GMC van'ist: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=22617 (ei ole pikalt sinnakanti sattunud, aga see masin arvatavasti ikka seisab seal veel). Praeguse teema peakangelane saatis mulle seepeale e-mailiga soovi saada teada masina aadress, et auto "üle vaadata". Adekvaatne reaktsioon või mis.
14.07.2007 at 00:05 1 edit. Last edited 14.07.2007 at 00:06 by eero
Heigo
Märten ja tema romula !?
Endal ka natuke kurvavõitu kogemused, juba kolmandat aastat ootan firele radikat. Aga see pole üldse see millest ma rääkida tahtsin.
Kõik siin küll kiruvad Märtenit.. AGA kas Eestis on teist sellist kohta kus oleks nii suur valik kasutatud USAkate varuosi? Ise ostaks ka heameelega mujalt, aga pole ju teist sellist kohta. Ei ole nagu eriti märganud ka et keegi 3-gen firekat juppideks lammutaks ja müüks.
Surnud ring?

____________________________
'83 Firebird 350cid
14.07.2007 at 22:20
vr_
  
Märten ja tema romula !?
quote:
Heigo: Endal ka natuke kurvavõitu kogemused, juba kolmandat aastat ootan firele radikat. Aga see pole üldse see millest ma rääkida tahtsin.
Kõik siin küll kiruvad Märtenit.. AGA kas Eestis on teist sellist kohta kus oleks nii suur valik kasutatud USAkate varuosi? Ise ostaks ka heameelega mujalt, aga pole ju teist sellist kohta. Ei ole nagu eriti märganud ka et keegi 3-gen firekat juppideks lammutaks ja müüks.
Surnud ring?

Eee kuskil mujal ei müütta fireka juppe ja siis sealt saab.. juba kolmandat aastat:D:D:D loogika:D:D

____________________________
Imperialist 71
14.07.2007 at 22:36
Heigo
Märten ja tema romula !?
ma nagu mõtlesin et kus üldse olekski firekale vidinaid. Sealt vähemalt võimalus. Mõningad asjad olen ikka kätte ka saanud...kunagi...

____________________________
'83 Firebird 350cid
14.07.2007 at 22:56
viplala
Märten ja tema romula !?
quote:
Heigo: ma nagu mõtlesin et kus üldse olekski firekale vidinaid. Sealt vähemalt võimalus. Mõningad asjad olen ikka kätte ka saanud...kunagi...

Jõudu ka edaspidiseks, seda läheb sul sellisel juhul tulevikuski tõenäoliselt vaja.
15.07.2007 at 01:24 1 edit. Last edited 15.07.2007 at 01:24 by viplala
deville 66
Märten ja tema romula !?
kodanikud
loo moraal ju lihtne, haukuv koer ei hammusta või pikk jutt s.... jutt, see foorumi ülesse kütmine ei muuda küll midagi, sry
ja et variante alati üle ühe, näide radika puhul - põdrangu romula, e- bay, lasta kohapea luus teha jne

____________________________
eks Tahoe´03
eks DeVille´66
eks Camaro x 2
eks Blazer 4,3
eks Chevrolet Lumina APV
eks Pontiac Sunbird
eks Pontiac Grand AM
eks Vette 68
15.07.2007 at 02:12
märten
Märten ja tema romula !?
mida te mölisete. kuui paljud siit foorumist mulle võlgu on. ja ma olen alati öelnud, et kui midagi ei sobi jätan raha ette krediiti ning kui kellelgi konkreetsem probleem on helistagu ja saame kokku
15.07.2007 at 22:46
imre007
 
Märten ja tema romula !?
lisaks omalt poolt ühe teoreetiliselt positiivse kogemuse-kui otsisin caddyle elektriventikaid siis foorumis vaikus,ei tahaks uskuda,et kellelgi polnud pakkuda???
aga Märten helistas ise mulle ja pakkus,et tal need olemas,kuigi kellaaeg oli 23.30 ja laupäeva õhtu!


____________________________
Chevrolet Lumina

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
15.07.2007 at 23:55
Madman
 
Märten ja tema romula !?
quote:
märten: mida te mölisete. jätan raha ette krediiti

Sellega on vist kõik väga täpselt kokku võetud. Tegelikult võiks see slogan suurelt "firma" peauksel olla.


____________________________
Pontiac Fiero SE 3.4 V6 '85
16.07.2007 at 01:03
Olds
  
Märten ja tema romula !?
quote:
Madman:
quote:
märten: mida te mölisete. jätan raha ette krediiti

Sellega on vist kõik väga täpselt kokku võetud. Tegelikult võiks see slogan suurelt "firma" peauksel olla.

:D

____________________________
Premium Performance - Ameerika autode varuosad,remont,race osad & custom mootorite ehitus
Tim McAmis ametlik partner
COMP Performance Group brändide ametlik ainumaaletooja baltikumis
16.07.2007 at 09:43
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Märten ja tema romula !?  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.