Poster |
Message |
juuri |
tomtom ja idaeuroopa kaardid
olen augusti alguses minemas kreekasse. sõit niisiis läbi poola, tsehhi, ungari jne. mul on varasemast ajast olemas ka navisüsteem tomtom ONE, kuid kahjuks ei ole seal idaeuroopa kaarte, seal pole isegi eestit, lätit, leedut. Paljudel teistel tegijatel on aga need kaardid juba olemas. Niisiis lõpuks küsimus - kas keegi on kursis millal tomtom endale need kaardid saab? Talvel vaatasin kodukalt, et pidid suveks kaardid saama, kuid nüüd ei leia seda uudist tomtomi lehelt enam mitte kusagilt.
Asko |
12.07.2007 at 14:22 |
|
wader |
Mingil tomtomil, mida mina viimati näppisin oli hädapärane Eesti küll peal(suuremad maanteed ja Tallinn). |
12.07.2007 at 14:36 |
|
ludri |
TomTom 6 jaoks on uued idaeuroopa kaardid täitsa olemas. Ise tirisin sellise asja alla:
TomTom Eastern Europe Map v680.1466
Based on NAVTEQ information
Coverage: Only Poland (51%), Czech (99%), Slovakia (40%), Hungary (47%), Lithuania (99%), Latvia (62%), Estonia (71%), Slovenia (42%) and Croatia (48%), without major roads of WE Europe.
Eestis olen testinud ja täitsa OK tundub.
|
12.07.2007 at 15:09 |
|
juuri |
ahaa NAVTEQ, mina kogu aeg arvasin, et Teleatlas, on lähen uurin NAVTEQ lehelt ka asi. Tänud. |
12.07.2007 at 16:48 |
|
roller |
Täiesti toimiv süsteem, eelmine nädal Itaalias 1600 km läbi sõidetud ja kodutee Tallinnasse näitas samuti. Vestleb eesti keeles ja annab veel ruumilist pilti samuti... |
12.07.2007 at 17:03 |
|
smallstang |
quote: juuri: olen augusti alguses minemas kreekasse. sõit niisiis läbi poola, tsehhi, ungari jne. mul on varasemast ajast olemas ka navisüsteem tomtom ONE, kuid kahjuks ei ole seal idaeuroopa kaarte, seal pole isegi eestit, lätit, leedut. Paljudel teistel tegijatel on aga need kaardid juba olemas. Niisiis lõpuks küsimus - kas keegi on kursis millal tomtom endale need kaardid saab? Talvel vaatasin kodukalt, et pidid suveks kaardid saama, kuid nüüd ei leia seda uudist tomtomi lehelt enam mitte kusagilt.
Asko
Soovitan vaadata:
http://www.gps-club.ru/forum/index.php?showtopic=1870
http://www.gps-club.ru/forum/index.php?showtopic=1006
http://www.gps-club.ru/forum/index.php?showtopic=947
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
13.07.2007 at 12:56 |
|
soomuk |
OT aga lihtsalt infoks, et Regiol pidi järgmise paari nädala jooksul välja tulema korralik kaart eesti kohta (PDA). eeldatav maksumus 2000 kanti.
13.07.2007 at 14:52 |
|
ervin |
quote: soomuk: OT aga lihtsalt infoks, et Regiol pidi järgmise paari nädala jooksul välja tulema korralik kaart eesti kohta (PDA). eeldatav maksumus 2000 kanti.
millegipärast julgen kahelda regio kaardi korralikkuses kuni regio ei suuda korralikult "ruuditavaid" kaarte teha, on ta alla igasugust arvestust paraku |
13.07.2007 at 21:08 |
|
kps |
Ise ajasin vanemale tomtom5'le kaardipõhja taga, uuemad kaardid olid küll toredad, aga lõpuks proovisin üldse mingit vanemat kaardipõhja ja avastasin, et see katab peaaegu tervet euroopat ja täpsus ja sisu on kah üllatav. Mõned uuemad ehitatud teed on küll puudu, aga üldpildi saamiseks väga abiks.
Näidiseid ei saanud kuidagi muudmoodi kätte kui pildistasin :
Üldine pilt (see roosa värk on kaardil olemas)
Tallinnast näidis, kui veel suurendada tulevad mõned pisemad tänavanimed veel ekraanile.
Mõnest pisemast kohast kah.
Kõike pole suutnud läbi kammida, aga seni olen ise rahul. Vähemalt suured magistraalid on ikka kõik olemas, mitte pole lihtsalt tühi plats. |
14.07.2007 at 12:09 |
2 edits. Last edited 15.07.2007 at 10:43 by kps
|
juuri |
to kps:
kust kohast sa need kaardid said?
kas kusagilt ametlikult ka saaks?
to smallstang:
proovisin neid linke ja sain isegi illegaalse versiooni laetud, aga tööle ei hakka - mitte miskit moodi |
16.07.2007 at 19:10 |
|
smallstang |
quote: juuri: to kps:
kust kohast sa need kaardid said?
kas kusagilt ametlikult ka saaks?
to smallstang:
proovisin neid linke ja sain isegi illegaalse versiooni laetud, aga tööle ei hakka - mitte miskit moodi
Võlusõna on TT versioon 6.201, on ka ühel antud lingil ära toodud
PS! Antud ligil olev töötab ainult PDA-l, TT ONE tahab cracki (Torrent abiks) saada, et soovitud kaarte lisada.
Googelda, infot lademes TT ONE kohta
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
17.07.2007 at 10:14 |
1 edit. Last edited 17.07.2007 at 10:19 by smallstang
|
|