register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Morris Marina  
Poster Message
ZePPeLiN
Morris Marina
Olen siin foorumis uus . Ärge pange mu lolle küsimusi pahaks kui mõni tuleb. Nimelt kas keegi oskab rääkida midagi Morris Marina-st? Auto meeldib mulle väga ja ma olen mõelnud millise ilusa täku sellest saaks. Kas seda autot on üldse lihtne modida? Mõtlen siis all mootori modimist. Kust kohast eestis üldse võib sada juppe morristele? Kuna ma autot veel ei oma kuid kahe aastapärast on vaja midagi muretseda, siis mõtlen selleks ajaks auto muretseda ja seda putitada. Kas Eestis on mõni auto klubi veel kust ma saaksin selle auto kohta küsida?
23.07.2007 at 16:35
R.Ott

Morris Marina
http://forum.automoto.ee/ - kasuta seal otsingut ja inffi ja vähemasti üks fänn peaks seal olema.
See foorum siin on siiski USArauale orienteeritud. Morris Marina on aga briti väikeauto.

23.07.2007 at 16:47
Vatever

Morris Marina
Morris marina väikeauto alla päris ikka ei liigitu, selline Lada suurune elukas peaks olema. Aastal 1991 sai sellega õppesõitu teha, ohh aegu ammuseid.....

Sorry OT
23.07.2007 at 20:42 1 edit. Last edited 23.07.2007 at 20:42 by Vatever
Silwer
Morris Marina
Mis ajast see lada siis suur auto on... :)

23.07.2007 at 21:04
Vatever

Morris Marina
quote:
Silwer: Mis ajast see lada siis suur auto on... :)

Limu pole, kuid väikeauto alla ka ei liigitu. Morris Marina jäi oma mõõtmetega kuskil Lada ja Volga vahele, kohe üldse ei julgeks väikeautoks liigitada.
23.07.2007 at 21:44 1 edit. Last edited 23.07.2007 at 21:44 by Vatever
rustang

Moderator
Morris Marina
Automoto.ee-s on üks Marina vanarauaks müüa, seal on palju tükke veel küljes, ostsin selle mootori.
Miniklubi saidil liigub ka vanade inglise autode inffi.
24.07.2007 at 09:49
gearhead

Morris Marina
Tere. On olemas kaks praktiliselt komplektset Morris Marinat aastast 1975 . Üks neist on alla 100000 sõitnud ja ülimalt korraliku kerega,värvitud 2000 a. punaseks, mootor on maha võetud (1,8L) , algne plaan oli paigaldada R6 mootor ja kahjuks on ka keret juba mõnevõrra lõigutud. Projekt on mitu aastat seisnud niiet auto(d) on põhimõtteliselt saadaval.
Alternatiivne variant oli alum. plokiga Audi V8 mootor mis on samuti olemas ja võimalik autoga kaasa saada (3,6L).
24.07.2007 at 14:15
ZePPeLiN
Morris Marina
Kahjuks ei saa hetkel osta aga huvitav oleks teada mis hind sellel kerel ja mootoritel võib olla? Umbes midagi sellist oli endalgi võib-olla plaanis teha.
24.07.2007 at 16:19
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Morris Marina  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.