register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ülekanded Eesti kiirendusvõistlustelt internetti.   1 2  
Poster Message
veedler
Ülekanded Eesti kiirendusvõistlustelt internetti.

Juba 2 korda on eesti võistlustelt Noorteraadio teinud ülekandeid ja tundub, et see kena tava jätkub. Seoses sellega tutvustan foorumis uut liiget, kelle kasutajanimi on Fildy. Tema on noorteraadio see mees, kes vastutab noorteraadio netilehe ja serveri eest. Mõlemal üritusel on tema olnud kohal ja hoidnud ülekandel silma kenasti peal. Ilmselt teeb ka seda tulevikus.
Teema sai aga siia tehtud põhjusel, et kuulata ka Teie arvamusi ja ettepankuid teemal, kuidas ja mida teha tulevikus paremini. Nüüd, kui on ülekandemees otse foorumiga seotud, saavad noorteraadio inimised ise siin selle teema all vastata ja ettepanekuid kuulata.
Kuna on endiselt tegemist suhteliselt uue asjaga siin meie maal, siis mida muud kui rahulikku meelt ja kannatlikkust.

P.S. Tegemist noore ja rikkumata poisiga, nii et tuleb ta ruttu suure mootori ja USA raua usku pöörata, ennem kui keegi ta ära rikkuda jõuab:D
31.07.2007 at 20:08
mart154

tere!
idee on superhea :)
nii on päris mõnus võistlusi vaadata...

siiani on ainult 1 ettepanek. ehk õnnestuks väljasõidetud ajad(ET, 60ft, trap speed) ka kuidagi ekraanile manada?
tehnilises lahenduses kahjuks ei oska kaasa rääkida...
01.08.2007 at 09:52
djfildy

ok uurin asja. mõned ideed juba on kuid midagi kindlat veel ei luba.
01.08.2007 at 16:31
djfildy

ülekanne töötab http://noorteraadio.ee
04.08.2007 at 11:03
raix_
quote:
djfildy: ülekanne töötab http://noorteraadio.ee

Praegu paistab küll, et ei toimi. Minutis kuuleb ehk 2 poolikut sõna.
04.08.2007 at 11:52
Vanaisa

Moderator
sul vast nett liiga nõrk - proovi low bandwidh versiooni.
mul eile olin digitv netipaketiga jookseb kui kulda.
suur kummardus Noorteraadio tegijatele!

Edit: kui ülekande praak ka parandatud saab (vahepeal puudub heli, vahepeal pilt) siis võib täitsa rahule jääda.

04.08.2007 at 12:09 1 edit. Last edited 04.08.2007 at 14:46 by Vanaisa (Moderator)
ReyMan
Paar korda kiilus pilti aga seda vist siiski mu enda neti süül.
Täitsa tase asi!! Tubli töö.
04.08.2007 at 12:16
hirax

Paraku ei näe ma midagi :(
Windows media player viskab mingi unknown error-i ette ja vlc player näitab ainult värvilisi triipe :(

04.08.2007 at 15:25
Raxo

quote:
hirax: Paraku ei näe ma midagi :(
Windows media player viskab mingi unknown error-i ette ja vlc player näitab ainult värvilisi triipe :(
Tõmba Winamp ;)

http://www.winamp.com/player/free
04.08.2007 at 15:41
tfr

Vahepeal oli jah pildiga probleeme, aga VLC on senini asjaga ilusti hakkama saanud.
04.08.2007 at 15:42
Silwer
Kas ma peangi seal praegu nägema mingit kolme tüüpi kes laua taga hängivad ja limonaadi kulistavad? Või ma vaatan mingit valet asja?

04.08.2007 at 15:55
tfr

Neil on seal selle tavapärase noorteraadio striim ka - äkki vaatad seda?
http://tartunoored.ee:9010/listen.pls on õige link.
04.08.2007 at 15:58
Silwer
quote:
tfr: Neil on seal selle tavapärase noorteraadio striim ka - äkki vaatad seda?
http://tartunoored.ee:9010/listen.pls on õige link.

Juba teine asi... :)

04.08.2007 at 16:05
topline

Tahaks tänada Noorteraadiot suurepärase päeva eest peaaegu nagu oleks ise kohapeal olnud mis sest et 2500 miili kodust eemal . Veelkord au ja kiitus teile
04.08.2007 at 17:01
hirax

quote:
tfr: http://tartunoored.ee:9010/listen.pls on õige link.
See küsib jälle mingit password-i :(

04.08.2007 at 18:24
Speedy 7
Tänud minugi poolt Noorteraadio tegelastele. Ei olnud võimalik kohal olla, aga sai jälgitud Battery Race'i veebi kaudu. Elamuse sain kätte. Igati vinge samm edasi!

Mõned tähelepanekud.
- Kommentaatorite jutt oli arusaadav ja muusika valjus oli taustal parajalt vaikne, et ei segaks. Aga järgmine kord võiks üks (või mitu) mikrit püüda helisid ka platsilt. Autosi ei olnud üldse kuulda. Pildis nägid startivat masinat, aga mootori mürinat ei kuulnud - vist olid elektriautod. :p
- Paigutada kaamera ja kaameramees maapinnast paar meetrit kõrgemale? Siis ei jäe fotograafid jt kaadrisse ette ja kõrgemalt oleks üldse parem ülevaade. Võib-olla kohe värava kõrvale, sealt näeks rada ja kuusepuud ja oleks võimalik filmida ka värava tagust ala.
- Juhul, kui võimalik, siis infot teksti kujul ekraanile. Startivad masinad ja nende sõidetud ajad.
04.08.2007 at 19:04
Tim

quote:
Speedy 7: Tänud minugi poolt Noorteraadio tegelastele. Ei olnud võimalik kohal olla, aga sai jälgitud Battery Race'i veebi kaudu. Elamuse sain kätte. Igati vinge samm edasi!

Mõned tähelepanekud.
- Kommentaatorite jutt oli arusaadav ja muusika valjus oli taustal parajalt vaikne, et ei segaks. Aga järgmine kord võiks üks (või mitu) mikrit püüda helisid ka platsilt. Autosi ei olnud üldse kuulda. Pildis nägid startivat masinat, aga mootori mürinat ei kuulnud - vist olid elektriautod. :p
- Paigutada kaamera ja kaameramees maapinnast paar meetrit kõrgemale? Siis ei jäe fotograafid jt kaadrisse ette ja kõrgemalt oleks üldse parem ülevaade. Võib-olla kohe värava kõrvale, sealt näeks rada ja kuusepuud ja oleks võimalik filmida ka värava tagust ala.
- Juhul, kui võimalik, siis infot teksti kujul ekraanile. Startivad masinad ja nende sõidetud ajad.

Tegelt hea, et seegi võimalus oli võistlusi jälgida kuulata. Kuigi jah vahepeal need ees töllavad inimesed natuke segasid, ok fotograafid aga vahepeal oli mingeid jummal suvalisi tonte seal kaamera ees seismas. Ja ma ei tea kas ainult minu heli viga oli see, et kõrged helid jooksid vahepeal nii põhja, et kõllid ei suutnud välja neid mängida?
04.08.2007 at 23:16 1 edit. Last edited 04.08.2007 at 23:17 by Tim
R.Ott

Viimast ülekannet sai ainult mõned jupid nähtud, kuna vaba aega napib, kuid varasematest on meeles, et heli ja pilt polnud sünkroonis tihti. Alguses tuli heli ja siis pilt jooksis järgi. On see minu masina tarkvara/riistvara probleem?

04.08.2007 at 23:53
ReyMan
quote:
Tim: Ja ma ei tea kas ainult minu heli viga oli see, et kõrged helid jooksid vahepeal nii põhja, et kõllid ei suutnud välja neid mängida?

Mulle tundus küll, et see oli rohkem ülevõimenduse viga. Signaal mis arvutisse lasti oli ülevõimendatud/liiga tugev ja seega krabises (peak power).
Vaevalt Sinu kõlarites asi, kõrgeid helisid mängivad ka suvalised arvuti juustud ja üsna kõrgele välja ning krabinat ei teki.
05.08.2007 at 09:31 1 edit. Last edited 05.08.2007 at 09:32 by ReyMan
Vanaisa

Moderator
quote:
R.Ott: Viimast ülekannet sai ainult mõned jupid nähtud, kuna vaba aega napib, kuid varasematest on meeles, et heli ja pilt polnud sünkroonis tihti. Alguses tuli heli ja siis pilt jooksis järgi. On see minu masina tarkvara/riistvara probleem?

ma usun küll. Eelpool mainitud vlc player näitas mul igati korralikult.

05.08.2007 at 11:15
Speedy 7
quote:
Tim:Tegelt hea, et seegi võimalus oli võistlusi jälgida kuulata.
Täitsa nõus sinuga. Ega mu nimekiri ei olnudki selle mõttega, et mida ma *tahan* järgmine kord saada. Lihtsalt mõned mõtted, kuidas teha paremaks seda ülekannet. Mida parem see oleks, seda rohkem oleks ju ka vaatajaid.
Heli oli vahepeal jah liiga vali ja pilt kadus ka ära mõnikord, aga see ei häirinud - super, et üldse sai "kohapeal olla".
Isa kasutasin vaatamiseks WinAmp'i ja VLC'id.
05.08.2007 at 11:22
veedler
Mul on hea meel, et see teema siin foorumis enamvähem käima on läinud. Igasugune järelkaja, nii positiivne kui negatiivne ja ettepanekud on igati teretulnud. Selle pärast saigi see teema siia ka loodud, et seda ülekande asja saaks edasi arendada ja paremaks muuta. Oli viimasel üritusel jah mõningaid probleeme, mis siin eelpool ka on ära märgitud. Näiteks võib tuua pildi katkendlikkust ja heli kvaliteeti. Ülekandega otseselt seotud inimene on ka selle foorumi liige ja esineb kasutajanime all "djfildy" Tean, et ta käib seda foorumit iga päev lugemas, nii-et kui on küsimusi, siis andke tulla.

P.S. Kuna tegemist veel üsnagi uue asjaga, siis tänaks kõiki neid, kes on suutnud ka vaatamata väiestele viperusele rahuliku meele säilitada. :)
05.08.2007 at 21:03
Vanaisa

Moderator
Selge see, et uus asi ja jama ikka tuleb ette. Ei taha uskuda, et siin seda kohe materdama hakatakse. Tegu ju ka sellisena, nagu ta oli super idee ja tööga.
Mullle, kes ma ei saanud üritusel kohal olla, oli ideaalne asja silmanurgast arvutist vaadata.
Ten points!

05.08.2007 at 21:22
Simo57

Tere.
kas oleks võimalik saada Mikk Kirsimaa sõite plaadipeale noorteraadio.ee omi.
Simo
09.08.2007 at 18:23
veedler
Vestlesin peale Nightrace-i Noorteraadio inimestega ja pidasime natuke tulevikuplaane. Küsin ka nüüd siin arvamust ühe asja kohta. Nimelt on praeguste ülekannete toimuse otsustajaks olnud ürituste korraldajad. Kas korraldaja tahab ülekannet ja kas on nõus sellega kaasnevad kulud kinni maksma. Aga mis oleks, kui võtaks selle kulutuse korraldajate õlult ära ja teeks ülekande vaatamise tasuliseks. Näiteks uuest hooajast. Summa võiks olla sümboolne 50 kuni 75 krooni vaataja pealt. See tagaks terve võistluse jälgimise õiguse ühele IP-le vms. Täpsed reeglid tuleks sellel juhul veel välja mõelda. Ka on olnud juttu sellest, et võistluste videole lisanduks sõitude info (ET, RT, Speed jne.). Ka oli mõte hakata tulevikus asja tegema mitme kaameraga.

Ühesõnaga küsingi, et kas ja kui palju on inimesi, kes sellise ülekande jälgimise eest oleks nõus mingi sümboolse summa välja käima? Selgituseks veel, et see kindlasti poleks nii, et dragihuvilised vaatavad tasulist ülekannet ja keegi kuskil saab rikkaks. Kõik on ikka kulud. Kiire interneti üles panek lennuväljale maksab, mehed, kes kohapeal on, tahavad palka saada, kohalesõit maksab ja teinekord on vaja mõni juhtmejupp või muu vajalik vidin rentida jne jne.
03.06.2008 at 06:28 1 edit. Last edited 03.06.2008 at 06:49 by veedler
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ülekanded Eesti kiirendusvõistlustelt internetti.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.