Poster |
Message |
Koit |
Igapäevakulgurit 90- 100 k
Naine keelas nüüd igasuguste usakate ostmise ära....aga nohh Hinnaklass võiks siis olla selline nagu ülal toodud ja aasta võiks jääda alates 98...auto peaks selline lollikindel ja vastupidav olema, kõrini nendest, mida kohe peab lappima hakkama, see seda peretüli toodabki Bensiinikulu mind ei huvita, võtab palju tahab. P.S. Hetkeks hakkasin juba muid masinaid vaatama, aga selline kibe tunne tuli ja süda hakkas valutama,...nagu petaks
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
10.09.2007 at 15:07 |
|
anryo |
Meie pere on 97.a. Rivieraga väga rahul. Soovitan.
Aga teadmata muid kriteeriume - ust arv, vedav sild, võimsus jne. on raske soovitada.
10.09.2007 at 16:19 |
|
Koit |
quote: anryo: Meie pere on 97.a. Rivieraga väga rahul. Soovitan.
Aga teadmata muid kriteeriume - ust arv, vedav sild, võimsus jne. on raske soovitada.
Chrysler Voyager
Plymouth Voyager
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
10.09.2007 at 16:22 |
|
sirr |
Minu naine on iga euroopa auto peale nina vingu tõmmanud. Ehk osta korralik usakas - pehme ja viisaka mootoriga ning vii ta sõitma. Ma ei usu, et ta enam eurooplast taga igatseks. |
10.09.2007 at 17:27 |
|
Koit |
quote: sirr: Minu naine on iga euroopa auto peale nina vingu tõmmanud. Ehk osta korralik usakas - pehme ja viisaka mootoriga ning vii ta sõitma. Ma ei usu, et ta enam eurooplast taga igatseks.
vaata, viimased kolm aastat sealtmaalt autodega sõitnud...kahjuk on sekka kaks vojaageri sattunud, need naise nina viltu tõmbasidki- allapoole arvestust masinad, lihtsalt kogu aeg midagi jupsib
möla mölaks..mida keegi 97-99 jeepidest (cherokeed siis,nii grand kui tavaline) arvab, need mahuvad hinna sisse ja näevad head välja, searchisin siin tugevalt, leidsin teemasid kah..aga...ei midagi adekvaatset, milline mootor nendel kõige paremini kestab ja kuidas üldse tal igasugused sõlmed töötavad? (Voyadest on selle Chrysleri tehase vastu väikene hirm jäänud)...samas võib muid autosid kah soovitada, endal lihtsalt pill kottis juba, ehk hakkab mõni hea idee silma.
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
10.09.2007 at 17:29 |
1 edit. Last edited 10.09.2007 at 20:17 by Koit
|
DevilDeVille |
quote: mies: quote: sirr: Minu naine on iga euroopa auto peale nina vingu tõmmanud. Ehk osta korralik usakas - pehme ja viisaka mootoriga ning vii ta sõitma. Ma ei usu, et ta enam eurooplast taga igatseks.
vaata, viimased kolm aastat sealtmaalt autodega sõitnud...kahjuk on sekka kaks vojaageri sattunud, need naise nina viltu tõmbasidki- allapoole arvestust masinad, lihtsalt kogu aeg midagi jupsib
möla mölaks..mida keegi 97-99 jeepidest (cherokeed siis,nii grand kui tavaline) arvab, need mahuvad hinna sisse ja näevad head välja, searchisin siin tugevalt, leidsin teemasid kah..aga...ei midagi adekvaatset, milline mootor nendel kõige paremini kestab ja kuidas üldse tal igasugused sõlmed töötavad? (Voyadest on selle Chrysleri tehase vastu väikene hirm jäänud)...samas võib muid autosid kah soovitada, endal lihtsalt pill kottis juba, ehk hakkab mõni hea idee silma.
neljaliitrine rida ja kõige tavalisem nelikvedu peaks kõikse kestvam kombo olema jeepude juures. ei võta just ülemäära kütet ka igapäevaauto kohta. eks nii vana auto puhul ikka peamine eelmiste omanike hoolikus, mitte läbisõit vms.
10.09.2007 at 20:45 |
|
reimo |
quote: mies: ...mida keegi 97-99 jeepidest (cherokeed siis,nii grand kui tavaline) arvab, need mahuvad hinna sisse ja näevad head välja, searchisin siin tugevalt, leidsin teemasid kah..aga...ei midagi adekvaatset, milline mootor nendel kõige paremini kestab ja kuidas üldse tal igasugused sõlmed töötavad? ...
oskan oma '93 Grandi põhjal kommenteerida - 4 liitrine R6 veab piisavalt (kuigi jah V8 minek on teine), pole jäänud puudu jõust ei metsas ega katuse peal olevat vana mersut lohistades
Vaata NP 242 vahekastiga (siis selline kus võimalik nelivedu välja lülitada, kangil asendid 2WD, 4Part Time. 4 Full Time, N ja 4Lo), sellega saad enamus teel sõita tagaveolisena ja keskdiffer on vajadusel lukustatav, viskosidur ei kannata (kuuldavasti, omal pole olnud) väga lammutamist. Kütusekulu normaalse sõiduga 11-12 maanteel, 13-14 linnas. Kui auto ostes korras, siis mootor on suht pommikindel (OK, jätame uputamised pideva põhjagaasiga mudas sõitmised välja, need tapavad vast iga mootori ) ), muu tehnika ka ikka rauast. Vahekasti kett mingi ajaga venib (minu oma oli vahetuse hetkeks vana 13 aastat ja läbisõit ca 145k miili, siis oli ikka väga veninud), uue KORRALIKU sai USAst 120$ + saatekulu + maksud, kokku ca 2k oli käes, kohapealt ca 6k, vahetus 2-3k. Muus osas olen 4 aastaga vahetanud piduriklotse, taastanud bensupumba, esimeste poolasside kardaaniristid läksid vahetusse (alla 200.- tk), TPS andur andis kevadel saba, muud ei tulegi ette. Nii, et kestab küll
10.09.2007 at 21:13 |
|
Koit |
suur tänu, see oli küll üks põhjalik ja julgustav tekst siin...aitäh sulle, kuulaks veel maad
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
10.09.2007 at 21:29 |
|
dodge |
Kas sa naise vahetamist oled kaalunud? |
11.09.2007 at 07:42 |
|
Märt |
quote: dodge: Kas sa naise vahetamist oled kaalunud?
OT/. Ei tea, kas see all 100k mangib valja.OT off.
Minul oli '98 GC limited. Sai teda kõvasti hooratud liivamagedes ja muidu kah...
Ainuke asi, mis lopuks häiris, oli undav vahekast - see oli ka ise sinna keeratud. ühtlaselt 110-120ga liigeldes oli selline vaikne lennuki haal sees ja sellest lahti ei saanudki.
See torvatilk valja jatta, siis oli vaga hea auto. Soovitan
11.09.2007 at 10:36 |
|
kadjakas |
Ma 98a. Grand Sirõkiga miski poolteist aastat sõit ja ei oska kah suuremat laita. Ahjaa, piduriklotse, rehve, bena ja õli läheb "veits" rohkem kui Passatil |
11.09.2007 at 11:01 |
|
kkerem |
Mina olen oma elus pidanud mitut cherot ja ühte peris uut 2.7 grand cherot . Cherodega on kuldreegel see, et maksa rohkem, aga osta korralik. Asi selles, et nendel on rida selliseid kuludetaile, mis üksikuna ei tundu kallid vahetada, aga kui korraga vaja, siis on jama.
Cherod 97 ja up on päris viisakad, kahjuks pole neid eriti liikvel, põhiliselt on siis diislid ja manuaalid. Seda "õiget" R6-t, NP242 vahekasti ja automaadiga annab otsida. Neil on sisustus kah juba viisakam.
Mis puutub muidugi tavalise chero sõidumugavusse, siis on maitse asi... Talasillad ja taga lehtvedrud, samas on jälle hea ja vastupidav.
Ülalpidamiskulud on nii nagu on, põhiliselt ikkagi kulub bensule, eriti valdava linnasõidu puhlu (ca 15+/+ ). Veermiku osad on muhedasti rauast ja maksavad vähe. Ka tuntud mure bensupumpadega - tegelikult ei ole see eriti kallis (u 1500.-), see oli ka vanemate mudelite mure.
Ahjaa, tavalise chero miinus on ka see, et XX(X)L size inimesed ei mahu tagauksest sisse... Mitte ei mahu istuma, vaid ei mahu sisse.
11.09.2007 at 17:44 |
|
topline |
Risustan teemat aga olen ise samal teel hetkel. Teab keegi selle firebirdi kohta natukese rohkem http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/025/auto_php-id=397025-www_auto24_ee.html Hind on läbirääkimiste kÜsimus usun... aga kas keegi on vaadanud lähemalt Ise enne oktoobrit ei sa vaatama minna kahjuks . |
11.09.2007 at 18:01 |
|
wader |
Mina tean selle firebirdi kohta nii palju, et tal on 2 silindrit puudu. |
11.09.2007 at 18:07 |
|
blood |
Kui mu käest veel julged autut osta ja hästi rääkida oskad siis mul on üks imearmas FWB ,aasta muidugi vale
ex Escalade 2003
CTS 2008 |
11.09.2007 at 18:56 |
|
Koit |
quote: blood: Kui mu käest veel julged autut osta ja hästi rääkida oskad siis mul on üks imearmas FWB ,aasta muidugi vale
ära kiusa ma ei tahtnud seda kuulda õnneks lähen ma nüüd kaheks nädalaks merele, las laagerdub see mõte natuke...kuradikurat, aastat natuke kardan jah..
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
11.09.2007 at 19:05 |
|
topline |
quote: wader: Mina tean selle firebirdi kohta nii palju, et tal on 2 silindrit puudu.
Need 2 silindrit mind ei sega . Kuna v8 iga päevaselt pole mulle oluline . |
11.09.2007 at 23:21 |
|
Koit |
poisid, mis sellel viga on?? Tükk aega juba müügis, aga ära ei osteta??http://www.motokeskus.ee/et/autod/902
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
12.09.2007 at 22:32 |
|
Madman |
300 M, napikas on aga hea kauplemise peale peaks mahtuma ära küll hinna sisse, selline auto just et "võta ja sõida"
12.09.2007 at 23:25 |
|
DevilDeVille |
quote: mies: poisid, mis sellel viga on?? Tükk aega juba müügis, aga ära ei osteta??http://www.motokeskus.ee/et/autod/902
mõte liigub õiges suunas. tegemist ju väga hea autoga, eeldusel, et eelmised omanikud on jahutusvedelikuga mõistlikult ringi käinud
12.09.2007 at 23:29 |
|
Koit |
quote: DevilDeVille: quote: mies: poisid, mis sellel viga on?? Tükk aega juba müügis, aga ära ei osteta??http://www.motokeskus.ee/et/autod/902
mõte liigub õiges suunas. tegemist ju väga hea autoga, eeldusel, et eelmised omanikud on jahutusvedelikuga mõistlikult ringi käinud
et kipub lõhki minema kergelt
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
12.09.2007 at 23:30 |
|
DevilDeVille |
ei kipu, küll aga eeldab tehas, et jahutusvedeliku sisse pannakse regulaarselt spetsiaalseid tablette, mis tagavad jahutussüsteemi lekete mittetekkimise. peamine mure selles, kui jahutusvedelikku jääb väheks, ning alumiiniummootor kuumaks ja paindesse lastakse
12.09.2007 at 23:37 |
|
kusjuures |
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/424/auto_php-id=391424-www_auto24_ee.html
Usun et vajadusel annab sinu piiridesse rääkida? |
14.09.2007 at 12:44 |
|
tomso |
Tere!
Soovitaksin omast kogemusest CHR 300M-i.
Pakkumisi on autoturul mitmeid, ainult tuleb korralik sõelumine teha ja rõõmu on siis sõitmisest küll ja veel.
Ainuke viga on ennem 2000 aasta modifikatsiooni isenditel, et salongis on liiga kõrge müratase võrreldes Euroopa samaklassi tootjate (BMW, AUDI ja MB) isenditega.
Kuid talvel läbitavus ja kütusekulu on igati normaalne korras autol.
Tervitades
Tomso |
17.09.2007 at 22:10 |
|
Koit |
Auto leitud, teema lukku
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC