quote:jürgen: Pole küll vana reklaam, aga minu meelest väga lahe, et kadunud Steve Mcqueen on uue Mustangi rooli "pandud"!
PS: Vabandust kui kuskilt ennem läbi käinud on!
Aitäh! See on väga sürr reklaam. Kes ei teadnud, siis Steve McQueen (1930 –1980) on meile ehk eriti tuntud kultusfilmist Bullit, kus oli kihutamisstseenis samuti Mustang.
quote:jürgen: Pole küll vana reklaam, aga minu meelest väga lahe, et kadunud Steve Mcqueen on uue Mustangi rooli "pandud"!
Aitäh! See on väga sürr reklaam. Kes ei teadud, siis Steve McQueen (1930 –1980) on meile ehk eriti tuntud kultusfilmist Bullit, kus oli kihutamisstseenis samuti Mustang.
Ja need klipid hr McQueenist on võetud ka filmist Bullitt ja "copy-pastetud" sinna reklaami! Igatahes mulle meeldib!
Vanad reklaamid on päris pullid asjad :)Corvair'i video oli hea! Kihvt on vaadata, kuidas vanasti neid asju (reklaame) tehti, hoopis teistmoodi, kui tänapäeval, kuigi teleturu tunnuseid võis sellestki videost juba leida
Leidsin veel ühe Fordi reklaami, kus on kadunud hr Steve McQueeni "kasutatud"! Huvitav, kas Mcqueenile endale meeldiks see, et tema isiksust "kasutatakse" SELLISE autopunni reklaamis.
Vanad reklaamid on päris pullid asjad :)Veel üks autoreklaam (Hummer H3), kus kasutatakse Steve McGueeni isiksust ja filmi Great Escape (muide väga hea film! ) süzeed!!