Poster |
Message |
rott |
Ristmikul ülbamine
Küsiks,kui see kedagi ei solva ,paljud teist on foori all järgi andnud kiusatusele,
kellelegi koht kätte näidata(rullnokad ja niisama nokad)
kes sinu rauda üsna ümmarguselt vaatavad.
Mõte siis tänasest päevast,kuhumaani arvasin ,et fooride all ei kiirenda ja teistele autodele
sõrme ei näita.
Vabandust teema pärast,kui vaja võib ju kustutada.
Täna närv vist lihtsalt must.
29.09.2007 at 13:46 |
|
BlueStang |
Ristmikul ülbamine
take it easy
|
29.09.2007 at 15:00 |
|
Astro SS |
Ristmikul ülbamine
Bussitaskust kiirendajatel tuleb enamasti pidureid testida kui nad mu traktorist paremalt üritavad mööduda . , ....... ilmselt peavad ka pärast salongi filtri ära vahetama ...
29.09.2007 at 15:21 |
|
Märt |
Ristmikul ülbamine
quote: Astro SS: Bussitaskust kiirendajatel tuleb enamasti pidureid testida kui nad mu traktorist paremalt üritavad mööduda . , ....... ilmselt peavad ka pärast salongi filtri ära vahetama ...
Kuulun kah sinna klubisse Kui keegi tuleb "kirvest panema" siis yldjuhul yritan koha katte naidata
29.09.2007 at 16:19 |
|
DJ Seebimull |
Ristmikul ülbamine
üritan kah, aga minuga reeglina Tartus ei hakata eriti norima,
29.09.2007 at 16:56 |
|
Kummipuru |
Ristmikul ülbamine
quote: Astro SS: Bussitaskust kiirendajatel tuleb enamasti pidureid testida kui nad mu traktorist paremalt üritavad mööduda . , ....... ilmselt peavad ka pärast salongi filtri ära vahetama ...
nii just peabki...
Elan teist kuud Hispaanias Alicante külje all ja siinsete liikluskogemuste põhjal võin öelda, et eestis on ikka väga viisakad ja eeskirjades kinni pidavad juhid. õnneks on mu 4.7 V8 paras vits nendele mänguautodele (pandad, corsad, picatod jne.) ja erinevalt alguses valitsenud tagasihoidlikkusele enam liiga viisakas ei ole... rollerite terrorist ei hakka rääkimagi. Kokkuvõttes, paremaltpoolt mööda süstijaid läbi ei lase (mõistuse piires muidugi, sest erinevalt minus siin eriti oma sõiduki väljanägemisest ei hoolita ja autod on nagu erinevate kriimude ja mõlkide väljapanekud), töötan vastu (õigemini sõidan eeskirjade järgi) ka neile kes foori tagant süstides näiteks vasakust reast su nina eest parempööret üritavad teha ja ka vastupidi (ja neid pole üldse vähe). "näpuviskamine" ja rooli surumine (pidev signaalitamine siis) siin igapäevane nähtus...
29.09.2007 at 17:14 |
|
Olds |
Ristmikul ülbamine
On olnud ka juhuseid, kus rullnokatsid on foori taga hakanud ässitama. Enamus kordadel olen teinud kuldtriki, kus ühe jalaga pidurit hoides ja teise jalaga kergelt gaasi puudutades auto nina "õõtsuma" pandud ning rohelise süttides rahulikult ise minema kulgetud ja naerdud rullnoka higistamist roolitaga. Kuid on ka tulnud ette kordi, kus olen sunnitud nad panema oma tagatulesid vahtima ja rehvisuitsu sisse sisse hingama
29.09.2007 at 18:37 |
|
ramman |
Ristmikul ülbamine
Tartus bussijaama ristil tuli ka körvale üks Audi80. Tuuritas ka umbes selle möttega, et vaja proovida. Ma panin valitsa N asendisse ja lasin korra piirajasse. Rohelise süttides läksin rahulikult paigalt, rullnokal polnud ka enam tahtmist kiirendada.
Korra olen ka ühe auto sundinud kummisuitsu sisse hingama. Muidu eriti ei harrasta foorirallit |
29.09.2007 at 23:12 |
|
Martin460 |
Ristmikul ülbamine
Mina ülban iga foori taga ja mõnuga.Mul on lihtsalt kõige ülbema välimusega masin kui enamustel teistel.Kes esimesena foori alt minema saab ei oma mulle selle kõrval enam kõige vähematki tähtsust.
29.09.2007 at 23:16 |
|
Vanaisa Moderator |
Ristmikul ülbamine
Täpselt! Mina tavaliselt ülban isegi siis, kui auto roolis pole - jalakäijana on eriti mõnus ülbata.
Ja vahel suvel ülban rannas - no kurat, paremat krooli ei tee keegi....
Üks kord ülbasin isegi ööklubis....see muidugi nii hästi välja ei kukkunud....
Soojalt soovitan teilegi.
29.09.2007 at 23:23 |
|
Diiler |
Ristmikul ülbamine
Minu arvamus on, et mida vähem ma olen andnud nuusutada kummi haisu seda parem enese tunne mul on .
Ei ole meil vaja näidata, et kes on parem, vaid kui tead sisemiselt, et sinu 6 või 8 silindrit suudab kindlasti teha paremat tööd kui kellegi 4 või paremal juhul 6 .
Las inimesed elavad edasi oma illusioonides.
Ise endal kah selline asi, et väljast traktor aga tegelikult ....... |
29.09.2007 at 23:24 |
|